Eksperti pastāstīja, ko sagaidīt no 2023. gada visām zīmēm

Speciālisti 2023. gadam izteikuši prognozi visu zīmju pārstāvjiem.

 

AUNS

Pēc ekspertu domām, gaidāmais Melnā ūdens truša gads Aunam nebūs mierīgs, taču kosmiskais atbalsts palīdzēs tikt galā ar visām grūtībām. Gada pirmā puse līdz maijam var kļūt īpaši produktīva: tieši šajā periodā Jupiters paliks Auna zvaigznājā – planētā, kas nes laimi un veiksmi. No šejienes – iespējamie kāpumi profesionālajā sfērā, pozitīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē.

Gada otrā puse sola arī daudz laba: nesīs finansiālus uzlabojumus, pateicoties kuriem Auni varēs iegūt to, par ko jau sen sapņojuši.

VĒRSIS

Vērsim nākamajā gadā būs smagi jāstrādā, lai sasniegtu savus lolotos mērķus. Iespējams, zīmes pārstāvjiem uz daudzām lietām nāksies paskatīties savādāk, taču kopumā viņu dzīve solās uzlaboties, visticamāk pārcelšanās uz citu vietu.

Situācija Vērsim pirmajā pusgadā nebūs īpaši izdevīga karjeras ziņā, taču dos iespēju veiksmīgi atrisināt senas problēmas un atbrīvoties no visa, kas bremzē progresu. Vēlāk Vērsis var cerēt uz labvēlīgām pārmaiņām profesionālās darbības jomā un pašsajūtas uzlabošanos.

 

DVĪŅI

Dvīņu nākotne 2023. gadā izskatās divējāda. Viņus sagaida pārmaiņas, kas no pirmā acu uzmetiena var šķist neveiksmīgas, taču laika gaitā tās novedīs pie diezgan noteiktiem panākumiem. Kopumā visa gada garumā Dvīņi būs pilni ar idejām un plāniem, ko atbalstīs viņu draugi un domubiedri, un mērķtiecība plāna īstenošanā dos labus rezultātus.

Aprīļa beigās un maija sākumā zīmes pārstāvjiem ieteicams pievērst uzmanību veselībai: pastāv infekcijas slimību draudi. Gada otrā puse būs labvēlīgs laiks personisku jautājumu risināšanai.

 

VĒZIS

Vēžiem vajadzētu sagaidīt pārmaiņas profesionālajā darbībā. Šeit iespējams mainīt ne tikai darba vietu, bet arī darbības profilu. Tas, visticamāk, notiks laika posmā līdz maijam, kad iespējamās vilšanās liks Vēžiem pārskatīt savus mērķus.

Taču vasarā veiksme atkal atgriezīsies: daži no lolotajiem plāniem kļūs gluži reāli, un vientuļie zīmes pārstāvji varēs satikt savu dvēseles palīgu.

 

LAUVA

Eksperti norāda, ka Lauvai nākamais gads būs veiksmīgs gan personīgajā, gan citās dzīves jomās. Viņi gaida godīgu savu nopelnu atzīšanu un ietekmes paplašināšanos profesionālajā vidē, tomēr tieksme pārspīlēt savas spējas ar viņiem var izspēlēt nežēlīgu joku.

Neticiet tiem, kas sola pārāk daudz, un neprasiet no sevis pārāk daudz. Gada otrajā pusē Lauvu karjerā iespējamas pārmaiņas, tostarp darba maiņa.

 

JAUNAVA

Jaunavām ir jāpiedzīvo vairākas sāpīgas un liktenīgas pārmaiņas, kas tomēr galu galā nāks par labu. Pirmajā pusgadā viņu labklājību palīdzēs uzlabot sakari ar īstajiem cilvēkiem vai mantojuma saņemšana, tajā pašā laikā tam var kaitēt izšķērdība vai pārmērīga lētticība.

Lasi vēl: Trusis tevi ir izvēlējies! Tamāra Globa prognozēja finansiālus panākumus tikai vienai zīmei 2023. gadā

Otrā puse kļūs veiksmīgāka karjeras un profesionālās darbības ziņā, un šogad noslēgtā laulība solās būt finansiāli izdevīga.

 

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru