2023. gada februārī uz baltās svītras atgriezīsies 3 zīmes

Vairākas zīmes jau uzzinājušas, kas viņus sagaida februārī, un daudzas palikušas bez uzmanības. Nolēmām steidzami labot situāciju un cerēt uz labāko vēl trīs zīmēm.

 

Zīme -1

Jaunais gads jau ir ietekmējis šīs zīmes dzīvi, un daudzi no jums jau ir izkļuvuši no mūžīgajām problēmām un parādiem. Un 2023. gada februārī būs vēl labāk, un beidzot varēsiet uzelpot pilnībā!

Februāra sākumā vari pamanīt dažādas pazīmes vai pat ķermeņa reakciju uz kādām tavām domām vai plāniem. Mēģiniet izsekot pozitīvajām un negatīvajām pazīmēm un reakcijām: sekojiet pozitīvajām un mainiet (atceliet) plānus, ja jūtat negatīvu enerģiju.

Ieklausoties sevī un sekojot baltās joslas pamudinājumiem, pie tā nonāksi pavisam drīz. Vienīgais, kas jādara, ir noturēties virs ūdens! Šī prognoze ir paredzēta jums, dārgie Mežāži. Tev veiksies.

Zīme -2

Baltā strīpa ļoti vēlas tikties ar šīs zīmes pārstāvjiem, taču tev kaut kas nemitīgi traucē. Padomājiet par to, kurš vai kas jūs bremzē?

Kā likums, lēni cilvēki sēž pie blakus galda darbā vai universitātē. Viņi burtiski velk jūs uz leju (tas var būt viens vai vairāki). Vai jūs zināt šo stāstu par krabju spaini? Būtība ir tāda, ka tad, kad viens krabis plāno izkļūt savvaļā, pārējie krabji tam pieķeras un neļauj tam pacelties.

Lasi vēl: “Dzīve dzirkstīs spilgtās krāsās”: 3 zīmes 2023. gada janvāra trešajā dekādē sasniegs neticamus panākumus karjerā un naudā

Kad esat identificējis savu “skaudīgo” krabi, mēģiniet ierobežot mijiedarbību un nerunājiet par savām idejām, plāniem vai vēlmēm. Ļaujiet savām domām palikt pie jums, dārgais Strēlniek. Tici man, tu viens pats vari sasniegt to, ko vēlies!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru