Eksperti pastāsta, kurām zvaigžņu zīmēm tuvākajās dienās no 2021. gada 18. oktobra līdz 24. oktobrim veiksies mīlas lietās

Daudziem no mums mīlestība ir vissvarīgākā dzīves joma. Ja tuvumā nav tuvu un mīļota cilvēka, dažkārt ir ļoti grūti noskaņoties uz pozitīvu vilni. Eksperti sniedza noderīgus mīļus padomus visām zīmēm šajā nedēļā. Pirmdien divas planētas vienlaikus, pirmdien pārstās būt retrogrāds. Mēs runājam par Merkuru, kas padarīs mūs atvērtākus, un Jupiteru, kas palīdzēs stiprināt esošos sakarus. Ir ļoti svarīgi veikt tīrīšanu tik labvēlīga perioda sākumā, lai palielinātu mājas enerģiju un līdz ar to arī jūsu enerģiju. Tas labvēlīgi ietekmēs jūsu panākumus mīlestībā.

Auns

Šonedēļ attiecības būs lieliskas ne tikai ar otro pusīti, bet arī ar draugiem. Auniem komunikācijas netrūks, tāpēc viņus gaida ļoti patīkams laiks. Daudzi varēs atrast dvēseles palīgu vai stiprināt esošās attiecības. Planētas aktivizē Auna stiprās īpašības, uzlabo viņu enerģiju un palīdz pārvarēt savus netikumus un vājās vietas.

Vērsis

Zvaigznes un planētas palīdzēs Vērsim piesaistīt veiksmi mīlas lietās. Panākumi ar pretējo dzimumu lielā mērā būs atkarīgi no Vērša vēlmes un noskaņojuma. Ja viņi vēlas, viņi var viegli sakārtot esošās attiecības vai sākt jaunas. Šonedēļ citi var nebūt pilnīgi godīgi un atklāti, tāpēc šīs zīmes cilvēkiem no maldināšanas jāizmanto talismani un amuleti.

Dvīņi

Kopumā nedēļa mīlas lietām ir ārkārtīgi pozitīva. Vienīgā bīstamā diena ir Pilnmēness 20. Trešdien eksperti ieteica izņemt amuletus vai izgatavot jaunus, ja to nav. Melns pavediens uz plaukstas locītavas ir laba izvēle. Eksperti brīdina vientuļos Dvīņus – ja kāds pievērš jūsu uzmanību, tad šonedēļ labāk dot cilvēkam iespēju, nevis meklēt iemeslus atteikumam.

Vēzis

Jebkura romantika, kas sākās no 18. līdz 24. datumam, var izrādīties laimīga un neparasta. Galvenais ir atcerēties, kā dažādu zīmju cilvēki izsaka savas jūtas, lai nejauši nejauktu mīlestību ar kaut ko citu. Vēzim mīlestībā zvaigznes sola mieru un mieru attiecībās. Šādā pozitīvā un gaišā laikā partnerim nevajadzētu dot iemeslus greizsirdībai, pretējā gadījumā harmoniju aizstās strīdi.

Lauva

Šīs zīmes sievietes vēlēsies romantiku, skaistu pieklājību. Vīrieši centīsies panākt strauju notikumu attīstību. Jupiters saka, ka Lauvas šonedēļ jāciena pat tie cilvēki, kuri viņiem nepatīk. Tam ir vismaz pieci svarīgi iemesli. Tas palīdzēs citiem redzēt ko labu Lauvā. Pat otrā pusīte par to sāks viņus vēl vairāk cienīt.

Jaunava

Šī nedēļa Jaunavām ir mīlestības pilna. Lai to būtu mazāk, Jaunavām vajadzētu sākt rēķināties ar citu cilvēku jūtām un vēlmēm. Vienkārši talismani palīdzēs piesaistīt mīlestību vientuļiem zīmes pārstāvjiem. Iespējams, ka šonedēļ būs kāds, kuru šīs zīmes ļaudis var nosaukt par visas dzīves mīlestību. Lai palielinātu savu pievilcību, jums jāvalkā drēbes spilgtās krāsās.

Svari

Vientuļi Svari varēs atrast mīlestību, iepazīt jauku cilvēku, kurš dalīsies savos hobijos un kaislībās. Eksperti iesaka nesteigties ar tuvināšanos: pirmkārt, jāveido draudzība, kas tikai tad pāraugs mīlestībā. Zvaigznes zīmes ģimenes pārstāvjiem tiek prognozētas problēmas. Lai no tiem izvairītos, jums jāiemācās uzticēties savam mīļotajam.

Skorpions

Skorpioni sāk laiku, kad viņiem vajadzētu būt pēc iespējas aktīvākiem mīlestības jomā. Humora izjūta, spilgts izskats, kā arī burvju akmeņu izmantošana palīdzēs kļūt pievilcīgākam pretējam dzimumam. Šobrīd vissvarīgākais ir censties nesaslimt ar mīlestības pieķeršanos, jo dažreiz tas mūs mudina uz ne to patīkamāko un apzināto rīcību.

Strēlnieks

Eksperti iesaka Strēlniekam kontrolēt sevi un savas jūtas, neļaujot sev pārsniegt atļautās robežas. Tagad ir svarīgi pārkāpt savas vēlmes un aizrauties ar to, kas ir svarīgs jūsu dvēseles radiniekam. Šim nolūkam Strēlniekam būs vajadzīgs daudz spēka un pacietības.

Mežāzis

Šī nedēļa ir ideāla, lai atrastu dvēseles palīgu. Ikviens, kurš ir attiecībās, var mēģināt to pacelt jaunā līmenī. Šī nedēļa ir labvēlīga kāzu plānošanai, tikšanās ar mīļotā vecākiem, mīlas atzīšanās.

Ūdensvīrs

Vientuļie Ūdensvīri šonedēļ var mainīt savu gaumi. Iespējama strauja viedokļu maiņa, kas pavērs viņiem jaunas iespējas. Ir vērts būt nedaudz piesardzīgam, analizējot jauno cilvēku raksturu, izmantojot fiziognomiju. Tas palīdzēs izvairīties no vilšanās. Eksperti iesaka zīmes ģimenes pārstāvjiem iet uz kompromisiem.

Zivis

Lai saglabātu un vairotu savu enerģiju, Zivīm vajadzētu būt tuvāk spēka avotiem. Nedēļa no 18 līdz 24 ir piemērota radikālām pārmaiņām, tāpēc jūs varat sākt dzīvot kopā ar savu mīļoto zem viena jumta, pacelt savas attiecības jaunā līmenī. Iespējams, ka tuvākajā nākotnē nebūs citu iespēju. Aktīvās planētas izcels visus trūkumus un problēmas attiecībās.

Lasi vēl: Četrām zvaigžņu zīmēm vajadzētu būt piesardzīgām: jo drīzumā būs jārēķinās ar pagātnes kļūdām

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru