Ekspertu prognoze 2022. gadam: vissvarīgākās lietas, kas jādara katrai zvaigžņu zīmei

Tuvojoties Jaunajam gadam, cilvēki vienmēr patīkami gaida kaut ko labvēlīgāku. Cerības uz patīkamu nākotni padara Jaunā gada svinēšanu par patīkamākajiem svētkiem. Ko eksperti sola 2022. gadam?

Auns.

 

Ugunīgajam Aunam Tīģeris ir sagatavojis labvēlīgu gadu. Bet īpaši karstas temperamenta zīmes pārstāvjiem būs jāiemācās kontrolēt savas emocijas. Nākamajā gadā Auns varēs kļūt labāks burtiski visās savas dzīves jomās. Vientuļi varēs atrast savu mīlestību.

Vērsis.

 

Šis gads liks jums kļūt tīrākai domās un darbos. Jums būs jāatbrīvojas no visa nevajadzīgā un apgrūtinošā, lai atbrīvotu telpu ap jums. Un tas attiecas ne tikai uz materiālajām lietām sev apkārt, bet arī uz visu, kas attiecas uz attiecībām. Centieties pretoties kārdinājumiem un neiesaistieties nekādos piedzīvojumos.

Dvīņi.

 

Gada īpašnieks Tīģeris no jums prasīs augstāku sniegumu. No slinkuma jums būs jāatsakās pavisam, ja līdz gada beigām nevēlaties palikt aiz muguras. Gatavojieties ātri rīkoties, iemācieties ātri pieņemt lēmumus, esiet aktīvāks. Ja viss izdosies, gads jums būs ļoti veiksmīgs.

 

Vēzis.

 

Lai kādi būtu nākamā gada plāni, tie būs jāmaina. Tā nav slikta zīme tiem, kuri zina, kā nepakļauties citu provokācijām un kontrolēt savu garastāvokli. Steigā nevajadzētu mainīt darbu un spontāni sagatavoties ceļojumam. Gaidāms, ka gads būs labs, un jūs būsit ar to apmierināts, ja izturēsities tā, kā zvaigznes no jums gaida.

Lauva.

 

Gads jums būs ļoti labvēlīgs. Jūsu dzīve nedaudz palēnināsies, taču ar to nav nekā slikta – jūs beidzot varat izbaudīt savu apkārtni, dzīves plūsmu un romantiskās attiecības. Atpūsties arī nav iespējams, taču nevajadzētu pārāk steigties uz priekšu. Ļaujiet visam notikt tā, kā Visums jums ir sagatavojis – nesteidzieties. Izvairieties no pārmērīga darba un pievērsiet uzmanību savai veselībai.

 

Jaunava.

 

Zvaigznes nākamajā gadā no jums prasīs godīgumu attiecībās ar citiem un aktivitāti. Veiksmīgs gads jūs gaida gandrīz visās jūsu dzīves jomās, kas jums ir svarīgas. Bet tas prasīs intensīvu darbu. Plānojiet vairāk, nekā jūs domājat, ka varat darīt. Sistemātiski izpildot plānu, jūs sasniegsit milzīgus rezultātus. Tomēr nevajadzētu aizmirst par atpūtu – nepārslogojiet, pretējā gadījumā būs veselības problēmas.

Svari.

 

Arī gads jums būs patīkams. Īpaši paveicies finanšu un romantisko attiecību jomā. Galvenais ir apņemt sevi ar depresīviem un aktīviem cilvēkiem, kuri var uzturēt jūs labā formā un dot jaunu motivāciju virzīties uz priekšu. Esiet godīgi pret sevi un savu vidi – tas būs īpaši svarīgi Tīģera gadā.

 

Skorpions.

 

Jums personīgās attiecības ar ģimeni un mīļoto būs pirmās. Zvaigznes sagaida, ka jūs spēsiet izrādīt rūpes, uzņemties atbildību un sniegt palīdzību. Ja esat negodīgs pret savu partneri, Tīģeris jūs bargi sodīs. Tāpēc nekavējiet šķiršanos, ja jau esat to ieplānojis sev. Meklējiet spēku kompromisiem, runājiet patiesību un pieņemiet atbildīgus lēmumus.

Strēlnieks.

 

Gads jums būs mīlestības un romantikas gads. Neskatoties uz to, ka Strēlnieki vienmēr meklē īslaicīgas romances, šogad jūs no tām nogursiet un meklēsiet nopietnas un ilgtermiņa attiecības. Nopietni ķeras pie lietas – no jums tiek prasīts panākt kompromisus un nebūt savtīgam. Izvēloties partneri, tuvojieties atbildīgi un uzmanīgi.

 

Mežāzis.

 

Gada sākums jums būs ļoti veiksmīgs. Un tā kā viss noritēs gludi, jūs varat pilnībā zaudēt interesi par notiekošo. Bet, tiklīdz jūs atpūšaties – lietas uzreiz ripo lejup. Meklējiet ilgtermiņa motivāciju vai esiet gatavi jauna darba meklējumiem. Jums nepatīk viss jaunais, un tāpēc pieskaņojieties aktīvam darbam.

Ūdensvīrs.

 

Šis gads jums būs ļoti pozitīvs. Jūsu vēlmes būs viegli piepildāmas, veiksme jums uzsmaidīs burtiski it visā. Neko nebaidieties, veidojiet visdrosmīgākos plānus – jūs varat darīt jebko un tikt galā ar visu. Viss novedīs pie tā, ka vēlaties radikāli mainīt savu dzīvi. Kāpēc ne?

 

Zivis.

 

Jūs varat veikt nopietnas un krasas izmaiņas. Pārcelšanās uz jaunu māju, jaunas ģimenes izveidošana, darba maiņa uz daudzsološāku, bērnu radīšana. Vasarā ir iespējamas nelielas grūtības, un jūs sāksiet zaudēt sirdi, taču tas nav saprātīgi, jo grūtības būs īslaicīgas un pazudīs pašas no sevis. Pārtrauciet veikt lielus pirkumus gada beigās. Bet vispār esi gatavs tam, ka visu gadu būsi notikumu centrā.

Lasi vēl: Eksperti pastāsta, kurām zvaigžņu zīmēm tuvākajās dienās no 2021. gada 18. oktobra līdz 24. oktobrim veiksies mīlas lietās

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru