Četrām zvaigžņu zīmēm vajadzētu būt piesardzīgām: jo drīzumā būs jārēķinās ar pagātnes kļūdām

Katram no mums ir karmiska atmaksāšanās. Turklāt viņa var ierasties jebkurā laikā. Karmiskā atmaksa dažiem Zvaigžņu apļa pārstāvjiem pienāks oktobra beigās. Eksperti pastāstīja, kurām četrām zvaigžņu zīmēm vajadzētu būt piesardzīgām, jo ​​drīzumā būs jārēķinās ar pagātnes kļūdām.

 

Visvairāk cietīs Mežāži, kuri ir Saturna ietekmē. Šīs zīmes pārstāvjiem būs jāatrisina vecās aizmirstās problēmas un jāizvērtē. Eksperti iesaka neuzņemties jaunu biznesu, bet drīzāk visus spēkus novirzīt veco jautājumu slēgšanai.

 

Vēži oktobrī cietīs morāli. Tomēr tas nākotnē pārvērtīsies karmiskajā līdzsvarā. Šīs zīmes pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem ar apkārtni, jo viņus gaida tenkas, baumas un pat krāpšana, kas radīs milzīgus zaudējumus. Ir vērts būt uzmanīgākam pret jauniem cilvēkiem, kuri piedāvās kopīgu biznesu. Piesardzības nolūkos Visums dāsni apbalvos Vēžus.

 

Vērsis oktobrī var piedzīvot entuziasma un mīlestības sajūtu, taču tas ir tikai maskēšanās, kas ir briesmu pilna. Eksperti apgalvo, ka atslābināšanās var radīt finansiālus zaudējumus, kas sola pilnīgu naudas zaudējumu. Tātad Vērsis gaida izdevumus saistībā ar jaunu cilvēku, kas kļūs par samaksu par pagātnes neuzmanību.

 

Zivīm vajadzētu būt uzmanīgākām savā darbā. Tieši šajā jomā Zivis var saskarties ar nepatikšanām. Tātad šīs zīmes pārstāvji var strīdēties ar kolēģiem vai vadību. Eksperti arī brīdina Zivis, kas vada savu biznesu: jauni partneri var viņus maldināt. Arī ģimenē gaida nelabvēlīgi notikumi, jo īpaši tas attiecas uz strīdiem starp tēviem un bērniem. Līdz oktobra beigām situācija vairs nebūs saspringta.

Lasi vēl: Laimīgs laiks: šīm 3 zvaigžņu zīmēm būs lieli dzīves panākumi, nauda un veiksme līdz gada beigām

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru