13. jūlijā būs Pilnmēness, kas dramatiski ietekmēs divu zvaigžņu zīmju dzīvi

Jūlijā būs diezgan spēcīgs un maģisks Pilnmēness, kas noritēs Mežāža zīmē un spēcīgi ietekmēs abas Zvaigžņu zīmes. Tas ir par Svariem un Lauvu. Šiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem būs reta iespēja pilnībā mainīt savu dzīvi. Izmaiņas skars gandrīz visas galvenās jomas un, pirmkārt, naudu un mīlestību. Bet kā tas kļūs: labāks vai sliktāks? Mēs stāstām, pamatojoties uz ekspertu prognozēm.

Svari
Svari izjutīs pārmaiņu potenciālu, turklāt vēlēsies tās vēl ilgi. Eksperti saka, ka 13. jūlijs būs ideāls brīdis to realizācijai. Svari spēs mainīt tavu dzīvi uz labo pusi. Speciālisti iesaka rūpīgi aplūkot jaunas vakances, kā arī nopietni uztvert jebkuru darba piedāvājumu. Tieši šajās dienās jums var paveicies atrast īstu sapņu darbu ar elegantiem ienākumiem. Personīgajā dzīvē būs ārkārtīgi labvēlīgs periods. Svari varēs satikt cilvēku, ar kuru kopā viņi atcerēsies, kā ir, kad tauriņi lido vēderā.

Lauvas
Arī Lauvai labs periods dzīvē ir pienācis. Viņi varēs realizēt ilgtermiņa plānus un vēlmes, realizēt mazus sapņus un spert pirmos soļus pretī globāliem sapņiem. Pilnmēness periodā eksperti iesaka Lauvai vēlreiz detalizēti iziet cauri savu vēlmju sarakstam un, iespējams, tās labot. Tieši 13. datumā iespējams patīkams pārsteigums no mīļotā cilvēka. Varbūt tas būs sapņos lolots atvaļinājums vai vienkārši dāvana, ko ilgi gaidījāt. Arī darbā viss izdosies. Akcijas, prēmijas, skaisti un daudzsološi projekti – lietas ies kalnup, un uz šī fona Lauvas piedzīvos neticamu entuziasmu.

Lasi vēl: Sāksies zelta cikls: 2022. gada jūlija sākumā 4 zvaigžņu zīmes nonāks neizsīkstošā naudas plūsmā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru