Eksperti ir sastādījuši naudas prognozi 2023. gadam visām zīmēm

 

Svari

2023. gada pirmajā pusē Svari virzīsies uz veiksmi. Viņi pat var nolemt riskēt finanšu darījumos – tas attaisnosies un nesīs gaidīto atdevi. Šajā periodā varat izmantot piedāvājumu investēt nekustamajā īpašumā.

Bet no vasaras vidus labāk ir atvēlēt laiku jauniem centieniem un mēģināt ietaupīt naudu.

 

Skorpions

Skorpioniem gada sākums un beigas būs stabili, un vasarā viņiem uzsmaidīs finansiālā veiksme. Labāk ir ieguldīt lielu naudas summu, kas negaidīti parādījās kādā ienesīgā biznesā, nevis tērēt to pašreizējām vajadzībām.

Šajā periodā viņiem var būt ietekmīgi partneri, kas piedāvās piedalīties kopīgā projektā. Nevajag atteikties no tik vilinoša piedāvājuma – ilgtermiņā tas būs izdevīgi.

Strēlnieks

Strēlnieku finansiālais stāvoklis jaunajā gadā saglabāsies stabils, taču nepietiekams dzīves līmenim, par kādu viņi sapņo. Tāpēc viņiem būs jādomā par jaunu darbu, citas profesijas apgūšanu vai sava biznesa uzsākšanu.

Varbūt jums vajadzētu ņemt vērā tuvinieku padomus un organizēt ģimenes uzņēmumu – šāds uzņēmums viņiem būs veiksmīgs.

 

Mežāzis

Strādīgiem Mežāžiem 2023. gadā viss būs stabili: ienākumi prognozējami, izdevumi, kā vienmēr, minimāli. Tāpēc viņiem nebūs grūti izveidot finansiālo spilvenu un pārdzīvot grūtākos laikus, kas var sākties rudenī.

Galvenais brīdinājums: šogad nevienam nevajadzētu aizņemties lielu naudas summu – pastāv liela varbūtība to neatgūt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram pozitīvas pārmaiņas finanšu sektorā sāksies šī gada beigās. Viņi tiksies 2023. gadā jaunā amatā vai jaunā darba vietā ar lielām finansiālām perspektīvām. Viņu ienākumi, kā arī viņu dzīves līmenis pastāvīgi pieaugs.

2023. gadā viņi varēs atļauties daudz ko tādu, par ko iepriekš tikai sapņoja: īpašuma iegādi, jaunu automašīnu un tālsatiksmes ceļojumus.

 

Zivis

Gada sākums Zivīm neko labu nesola. Pastāvīgais naudas trūkums un finansiālo iespēju pasliktināšanās būs apgrūtinoši un liks meklēt papildu ienākumu avotus. Līdz vasaras beigām ienākumu situācija stabilizēsies, taču būs jauni izdevumi, kas nav paredzēti budžetā.

Lasi vēl: Kāds būs 2023. Truša gads zemes zīmēm

Šādas finanšu “šūpoles” turpināsies līdz gada beigām, jācenšas nekrist izmisumā un tērēt naudu racionāli,

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru