Kāds būs 2023. Truša gads zemes zīmēm

Zemes zīmju cilvēki izceļas ar piesardzību, racionalitāti. Viņiem ir prātīgs skatījums uz lietām, viņi prot visu adekvāti novērtēt, prot saprātīgi spriest.

Šķiet, ka tas viss var glābt jūs no nepatikšanām un problēmām. Jā, daudzos gadījumos tā notiek. Tomēr lietas ne vienmēr ir tik rožainas.

2023. gads skaidri parādīs pēdējo. Zemes zīmju pārstāvjus šajā laikā gaida dažādi notikumi.

 

Vērsis
Vērša mīlas dzīve 2023. gadā nebūs stabila. Perioda sākumā mīlas problēmas nāks pēc kārtas. Šogad labāk savus centienus novirzīt uz panākumiem citās dzīves jomās. Jūs varat darīt to, kas jums patīk, kas noteikti jūs uzmundrinās un palielinās jūsu pievilcību.

Daiļā dzimuma pārstāvēm būs vairāk jāuzmanās pret saviem tēriņiem, iespējams, būs jāpārskata budžets vai jāpārtrauc lieki tēriņi. Plānojot pirkumus, jādomā par ilgtermiņu. Zvaigznes iesaka neatlaidīgi saskarties ar jebkādām problēmām, kas atņem tevi no vēlamās dzīves.

Jaunava

2023. gada sākums būs nepatīkams, jo no dažiem plāniem nāksies atteikties, jo tie nav dzīvotspējīgi. Un labāk to darīt uzreiz, kamēr nav par vēlu, un neveikt bezjēdzīgus mēģinājumus viņus atdzīvināt. Nepieciešams pievērst uzmanību progresa ieviešanai biznesā, modernizēt savu darba vietu.

Jums vajadzēs mērenēt savu vēlmi visu saņemt uzreiz. Pārmērīgas ambīcijas var apspēlēt Jaunavas un rezultātā pazemināt pašvērtējumu. 2023. gads Jaunavām atnesīs daudz nepatīkamu konfliktu mīlas sfērā. Emocijas izies no mērogā, vēlēsies pārmaiņas un piedzīvojumus. Taču jābūt uzmanīgiem, jo ​​mīlas trijstūris perioda vidū novedīs pie neparedzamām un sāpīgām sekām.

Mežāzis

2023. gadā daži no pasākumiem, kas notiks, būs ļoti nozīmīgi. Tiks radīti labvēlīgi apstākļi, lai nodarbotos ar dažādām aktivitātēm, ar ļoti mērenu risku. Mežāžu organizatoriskās un vadības spējas prasīs tūlītēju īstenošanu. Viņiem būs pieejami braucieni, kas jau sen ir atlikti.

Tie radīs jaunas sadarbības iespēju un būs ārkārtīgi auglīgi jaunu zināšanu un prasmju ziņā. Mīlestība būs stabila un vienmērīga, taču patīkamas emocijas joprojām tiek sniegtas šī zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem. Attiecības, kas bija šķietami gadījuma rakstura, var izvērsties par nopietnākām, taču ar nosacījumu, ka Mežāži spēs iekarot jūsu potenciālā izvēlētā sirdi.

Lasi vēl: Prognoze nedēļai no 2023. gada 2. janvāra līdz 8. janvārim visām zīmēm

Zemes zvaigznāju pārstāvjiem ir jāiztur visi 2023. gada pārbaudījumi. Tas ievērojami stiprinās viņu izturību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru