Eksperte Vasilisa Volodina ir pastāstījusi, kurām zvaigžņu zīmēm gaidāmi patīkami pārsteigumi un laimesti

Daudz lielisku pārsteigumu būs tiem, kas dzimuši zem šīm zīmēm, apliecina Vasilisa Volodina.

Pirmdiena. Atlieciet svarīgus lēmumus uz labākiem laikiem. Šodien pastāv liels risks kļūdīties, ko vēlāk nožēlosi.

Otrdiena. Neesi viens, tiecies pēc kā vēlies. Mazāk atpūtieties, mēģiniet visu laiku būt kustībā. Diena ir nelabvēlīga remontam un pirkumiem: šajā dienā paveiktais un nopirktais var ātri salūzt.

Trešdiena. Neaizmirstiet, ka jūsu mājas ir jūsu cietoksnis. Un šim cietoksnim periodiski nepieciešams remonts un tīrīšana. Tagad ir pienācis laiks sākt darīt lietas, kuras jūs pastāvīgi atliekat uz vēlāku laiku.

Ceturtdiena. Parādiet laipnību un žēlsirdību, tad viņi noteikti jums palīdzēs grūtos brīžos. Mēģiniet atrast laiku, lai sazinātos ar saviem bērniem. Viņiem ir nepieciešama jūsu uzmanība.

Piektdiena. Diena ir ideāla iepirkšanās iespējām. Dāviniet dāvanas – tas sagādās prieku gan jums, gan tiem, kam tās ir paredzētas. Esiet dāsns. Uzaiciniet savus vecos draugus ciemos.

Sestdiena. Šodien ir labi doties ceļojumā. Centieties visu savu brīvo laiku pavadīt pie dabas. Jūsu ķermenis gūs labumu no pārvietošanās svaigā gaisā.

Svētdiena. Šo dienu labāk pavadīt vienatnē, klusā atpūtā. Ir svarīgi kontrolēt savas domas un emocionālo stāvokli. Centieties nestresot sīkumu dēļ. Uzmanīgi ieklausieties savā iekšējā balsī.

 

Auniem būs diezgan aizņemta nedēļa. Tas galvenokārt attiecas uz vecākiem: iespējams, bērns jūs satrauks. Pastāv arī risks pasliktināt attiecības ar mīļoto. Iespējamais iemesls tam ir savstarpējas sapratnes trūkums.

 

Vērsim var būt sarežģījumi ģimenē un mīlestības savienībā. Var rasties konflikts starp jūsu tuviem radiniekiem. Mēģiniet nošķirt konfliktējošās puses un pagaidiet. Pēc trešdienas spriedze mazināsies, un ģimenē pamazām tiks atjaunota harmonija.

 

Dvīņiem nedēļas pirmajā pusē vajadzētu vairāk uzmanības veltīt savai labsajūtai. Veselības problēmas var ietekmēt jūsu darba plānus. Šīs dienas ir nelabvēlīgas jaunām paziņām un attiecību noskaidrošanai. Nedēļas nogalē ņemiet vērā draugu padomu, lai sniegtu pareizās norādes.

 

Vēžiem nedēļas sākumā būs jāierobežo tēriņi. Tagad nevajadzētu pirkt dāvanas bērniem un savam mīļotajam. Atlieciet svarīgus lēmumus uz nedēļas otro pusi. Nedēļas nogalē varēsi atrisināt lielāko daļu jautājumu, īpaši tos, kas saistīti ar finansēm.

 

Lauvas nedēļas sākumā mēdz rīkoties uz priekšu, neņemot vērā tuvinieku viedokli. Jūs varat uzlabot situāciju, atliekot svarīgas sarunas uz nedēļas otro pusi. Tuvāk nedēļas nogalei jums var būt laba iespēja doties interesantā ceļojumā.

 

Jaunavām ieteicams atturēties no jaunām paziņām, īpaši sabiedriskajā transportā. Jums nevajadzētu apspriest savas personīgās dzīves detaļas ar nepazīstamiem cilvēkiem. Nedēļas otrā puse ir labs periods tiem, kas ir precējušies. Jūsu partneris kļūs rūpīgāks un sirsnīgāks pret jums.

 

Svari nedēļas pirmajā pusē ieteicams pievērsties biznesam un izvairīties no dīkstāves laika pavadīšanas, īpaši draudzīgām ballītēm. Nedēļas otrajā pusē laulības attiecības uzlabosies. Jūs spēsiet apvienot savus centienus kopīgiem mērķiem.

 

Nedēļas sākumā Skorpioniem būs nepieciešama enerģiska aktivitāte, tomēr enerģijas samazināšanās dēļ jūs nevarēsiet tikt galā ar stresu. Nedēļas otrā puse ļaus atgūt zaudēto laiku un labot situāciju. Jūsu mīlestības attiecības kļūs stiprākas un stabilākas.

 

Strēlniekam vajadzētu būt uzmanīgākam attiecībā uz likumdošanas normu ievērošanu, pretējā gadījumā no problēmām neizvairīsies. Nedēļas beigās jūs gaida patīkami pārsteigumi. Piemēram, jūs varat negaidīti uzvarēt loterijā. Attiecībās ar mīļoto ir iespējami arī pārsteigumi: dāvanas, ceļojumi, sirdij dārgi vārdi.

 

Nedēļas pirmajā pusē Mežāzim nevajadzētu riskēt. Esiet piesardzīgāks, lietojot tehnisko aprīkojumu, kā arī rīkojoties ar uguni. Mēģiniet dzīvot savu iespēju robežās. Nedēļas otrā puse būs saistīta ar attiecību uzlabošanu ģimenē. Nedēļas nogalē varat plānot ceļojumu ārpus pilsētas.

 

Nedēļas sākumā Ūdensvīriem, iespējams, būs grūtības partnerattiecībās. Iespējami līgumu pārkāpumi un finansiāli zaudējumi. Svarīgākos lēmumus ieteicams atlikt uz nedēļas otro pusi. Šajās dienās situācija kļūs daudz mierīgāka un harmoniskāka.

Lasi vēl: Viss, kas jums stāstīts, nav taisnība: eksperti pastāsta mītus par zvaigžņu zīmēm

Nedēļas pirmajā pusē Zivīm ieteicams atturēties no lielām fiziskām aktivitātēm. Nav vērts strādāt nodiluma dēļ: tas ātri novedīs pie fiziska izsīkuma. Nedēļas otrajā pusē iespējama finansiālās situācijas uzlabošanās, tāpēc šis ir piemērots periods lieliem pirkumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru