Viss, kas jums stāstīts, nav taisnība: eksperti pastāsta mītus par zvaigžņu zīmēm

Eksperti ir atklājuši stereotipus par zvaigžņu zīmēm. Parasti viņi par to neraksta.

Tātad, par Auniem ir ierasts domāt, ka viņi ir vieglprātīgi kā bērni. Daudzi baidās paļauties uz viņiem. Tomēr tas viss ir pilnīgs absurds. Auns ir diezgan nobriedis un atbildīgs, viņiem vienkārši ļoti patīk jautrība.

 

Par Vēršiem viņi saka, ka ir ārkārtīgi slinki. Nē, viņi nav slinki, bet ietaupa enerģiju, lai paveiktu patiešām svarīgas lietas, kur viņi dos visu iespējamo.

 

Daudzi uzskata, ka Dvīņi ir divkosīgi. Bet viņi nav liekuļi, bet vienkārši pielāgojas visiem, ar kuriem sazinās. Citiem vārdiem sakot: viņi pūš ausīs to, ko cilvēki vēlas dzirdēt.

 

Vēži bieži šķiet pārāk emocionāli. Bet tas ir tikai tāpēc, ka viņi augstu vērtē godīgumu un dod priekšroku atklāti runāt par visu. Un, starp citu, ja viņi jūs nosūtīja uz elli, jūs to noteikti esat pelnījuši!

 

Lauvas ir augstprātīgi snobi, ir tādas baumas. Bet nav skaidrs, no kurienes radies šis stereotips. Lauvas ir nesavtīgas un vēlas, lai citi tās redz.

 

Jaunavas kā viens ir garlaicīgs. Bet realitāte ir tāda, ka tieši jūs nespējat viņus ieinteresēt savā personībā.

 

Par Svariem bieži runā diezgan rupji, viņi saka, ka viņi ir stulbi kā korķis. Tas viss ir muļķības. Svari vienkārši nevēlas, lai jūs redzētu, cik zinošs un redzētu caur jums.

 

Skorpiona mīts ir pats ļaunums. Tā nav taisnība. Sākumā viņi patiešām var būt diezgan uzbudināmi, bet Skorpioniem ir ļoti maiga puse, tomēr jums joprojām ir pelnījuši, lai viņi vēršas pie jums.

 

Vai Strēlnieki ir pirmie ballīšu cienītāji? Nē, viņi vienkārši vēlas izpatikt visiem un bieži pielāgojas apkārtējiem, piekrītot pavadīt laiku, kā vēlas.

 

Mežāžus it kā interesē tikai darbs. Patiesībā viņiem patīk darīt to, kas viņiem patīk, nevis art. Tātad, ja Mežāži ir iemīlējušies savā biznesā, viņi pazudīs darbā.

 

Ūdensvīrus uzskata par dīvainiem. Bet fakts ir tāds, ka šie ir ārkārtīgi oriģināli cilvēki. Viņiem ir tik neparasta domāšana, ka daudzi viņus vienkārši nesaprot.

Lasi vēl: Šīs zvaigžņu zīmes septembra vidū gaida liktenīgās dzīves pārmaiņas

Zivis esot vājas. eksperti jūs apmāna. Vienkārši Zivis nevēlas redzēt savu spēku, tāpēc izliekas par vājiem vienkāršiem cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru