Tamāras Globas prognoze nedēļai no 2021. gada 13. līdz 19. septembrim visām zvaigžņu zīmēm

Septembra trešā nedēļa, no 13. līdz 19., kļūs aktīvāka nekā iepriekšējā. Jauni projekti tiks labi ņemti vērā, jo vairāk augošais Mēness veicinās plānu brīvu īstenošanu un radošās enerģijas atbrīvošanu. Visas dzīves jomas atradīsies stabilu rādītāju robežās, taču, ja rīkosities gudri, tās varēs attīstīties un pilnveidoties.

Jau daudzus gadus Tamāra Globa veido prognozes ar vislielāko precizitāti, un tāpēc ir iekarojusi milzīgu cilvēku uzticību. Saskaņā ar viņas apliecinājumiem eksperte vienmēr palīdz cilvēkiem, bet mēs ne vienmēr ievērojam viņu zīmes. Šim nolūkam ir paredzētas prognozes.

Nedēļas prognoze Uguns zīmēm no 2021. gada 13. līdz 19. septembrim

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šonedēļ, iespējams, pienāks negaidītas ziņas. Katram zīmes pārstāvim tas var izrādīties kaut kas savādāks, taču eksperte iesaka ar mierīgu sirdi sagatavoties jebkuru ziņu satikšanai. Ne visus plānus var īstenot, bet pārdomas par turpmāko soļu tēmu jums tagad ir ļoti svarīgas.

Aunam būs svarīga saruna ar kādu vīrieti. Viņš var nebūt no jūsu sociālā loka, taču sarunas rezultātā izrādās, ka jums ir daudz kopīgu uzskatu par dzīvi.

Sievietēm būtu jauki sarīkot romantiskas vakariņas saviem izredzētajiem – tas viņus pārsteigs un iepriecinās. Pretī viņi saņems kaut ko vērtīgu – morālu atbalstu, kas liks viņiem darīt kaut ko svarīgu. Vīrieši parasti būs daudz aktīvāki, drosmīgāki un drosmīgāki nekā parasti.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas jutīs arī to, kas notiek viņu dzīvē. Šī sajūta ne vienmēr būs patīkama, jo gribas visu kontrolēt, turklāt notikumu skaits neļauj laikus izsekot visam.

Emocionālais fons arī būs pārāk satraukts, kas neļaus objektīvi redzēt situāciju. Šeit vislabāk ir gaidīt kaislību karstumu, pretējā gadījumā jūs varat pieļaut neveiksmīgu kļūdu.

Tas jo īpaši attiecas uz Lauvenēm. Viņi būs gatavi “rūkt” ikvienam, kurš nepiekrīt viņu viedoklim. Vīrieši tiek mudināti izrādīt vairāk pacietības un gudrības, īpaši ģimenes attiecībās.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Tamāra Globa paredz, ka šī uguns zīme saskarsies ar ģimenes problēmu risinājumu. Kāds no jūsu ģimenes radīs situāciju, kuru tikai jūs varat atrisināt. Bet no 13. septembra līdz 19. septembrim palīdzēs atraisīt sadzīves mezglus, jūs varēsiet visu izdarīt vislabākajā veidā.

Jūs kļūsiet par sava veida katalizatoru, pateicoties kuram tiks noskaidrots ar radiniekiem vai vienkārši mīļajiem saistītās problēmas mērs. Ja vēlaties, Strēlnieks patiešām var harmonizēt atmosfēru un noteikt mierīgu un labvēlīgu komunikācijas toni.

Finanšu nozarē ir iespējamas nelielas nepatikšanas, kas saistītas ar maksājumu kavēšanos. Nekrītiet panikā un vienkārši gaidiet.

Sievietes tuvākajās dienās pārsteigs vīriešus, un viņi, savukārt, pieņems svarīgu lēmumu.

Nedēļas prognoze Zemes zīmēm no 2021. gada 13. līdz 19. Septembrim

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Jums vajadzētu pievērst uzmanību apkārtējiem cilvēkiem. Kāds, kurš jums nav vienaldzīgs, saņem mazāk uzmanības un ir ļoti garlaicīgs. Zvaniet viņam vai rakstiet. Izstiepta roka var glābt jūs no negatīvām domām. Turklāt šāds žests būs noderīgs jūsu karmai.

Daži Vērši saskarsies ar dokumentiem, kas viņus nogurdinās. Mēģiniet novirzīt savu uzmanību uz kaut ko patīkamu un neuztraucieties par problēmām. Piemēram, gadījuma flirts ar kolēģi var palīdzēt uzmundrināt. Bet esiet uzmanīgi un nelieciet viltus cerības.

Sievietēm Vēršiem ir jāsakārto sevi un savas domas. Varbūt kāds formulējums neļauj dziļi elpot. Vīrieši atskatīsies uz laiku, salīdzinot savu pieredzi ar lēmumu pieņemšanu šobrīd.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Visa nedēļa būs daudz dinamiskāka nekā iepriekšējā. Gatavojieties risināt problēmas ar savu māti vai draugu. Var būt nepieciešama jūsu finansiālā palīdzība.

Visi šķēršļi, saka eksperte, jums ir nepieciešami, lai kļūtu stiprāki, tādēļ nesūdzieties par likteni. Ja kāda nepatīkama situācija atkārtojas, tas nozīmē, ka iepriekš neesat varējis izdarīt pareizos secinājumus. Bet tagad jums ir iespēja ne tikai visu labot, bet arī kļūt par piemēru citiem.

Stiprais dzimums darīs kaut ko tādu, kas ietekmēs viņu tuvāko nākotni. Bet neaizmirstiet pārdomāt visas detaļas, no kurām var būt atkarīgs notikumu iznākums. Sievietes būs aizņemtas ar iepirkšanos mājās, labiekārtošanu un savu izskatu.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

No 13. septembra līdz 19. septembrim Mežāži, iespējams, varēs atrisināt kādu jautājumu par īpašumu. Jūs varat iegūt savu daļu no mantojuma vai laimēt lielu summu. Saņemtā nauda jāiegulda vai nu savā biznesā, vai lai iegādātos māju, kas iepriekš nebija pieejama.

Uz ģimenes iekšējā stresa fona jūs jutīsiet enerģijas trūkumu. Atsakieties no attiecību noskaidrošanas, jo, lai noskaidrotu, ka patiesībā nekas neizdosies, jūs vienkārši apmainīsities aizvainojošiem vārdiem. Tas var sabojāt attiecības vairākus mēnešus.

Vīrieši var plānot ceļojumu biznesa darījumos, lai viņi varētu izvairīties no konfliktiem ar savu dvēseles radinieku. Sievietes kļūs par konfliktu provokatorēm. Tāpēc viņiem labāk ir koncentrēties uz ikdienas darbu, kas nerada stresu.

Nedēļas prognoze Ūdens zīmēm no 2021. gada 13. līdz 19. Septembrim

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Jums vajadzētu sagatavoties ceļojumam vai uzņemt viesus no citas pilsētas vai pat valsts. Ir iespējams saņemt ziņas no ārzemēm. Daži notikumi, kas saistīti ar attāliem radiniekiem, var ietekmēt jūs.

Kopumā Vēžiem no jaunās nedēļas sākuma būs daudz jaunu lietu. Viņiem nebūs laika izsekot, kā ierastās izmaiņas mainās viņu dzīvē. Daži zīmes pārstāvji var saņemt ienesīgu piedāvājumu, no kura nevajadzētu atteikties. Pat personīgajā dzīvē notiks pārmaiņas, bet kādā virzienā tas ir atkarīgs no jums.

Sievietes gaida sociālo saišu nodibināšanu, iespējams, ar darba partneriem, bet iespējams, ka vienkārši ar draugiem vai kaimiņiem. Bet vīriešiem jākoncentrējas uz veidiem, kā īstenot tos projektus, kurus viņi iepriekš bija atteikušies.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni var vēlēties sagādāt patīkamus pārsteigumus, vai varbūt jūs kļūsiet par aizraujoša ģimenes ceļojuma iniciatoru. Sekojošās izmaksas nedrīkst radīt bažas. Nedēļa no 13. septembra līdz 19. septembrim sola ienākumu pieaugumu neatkarīgi no tēriņiem.

Kopumā ģimenes locekļa atbalsts var mudināt jūs uz kādu svarīgu darbu, tāpēc neignorējiet padomus un ieteikumus.

Dāmas būs aizņemtas galvenokārt ar ikdienas lietām. Bet šie darbi viņus pat iedvesmos. Vīriešiem vajadzētu padomāt, kā uzlabot savu pašsajūtu, varbūt ir pienācis laiks nodarboties ar sportu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm var būt pārpratumi ar ģimenes locekļiem, taču tās parādīs sevi gudri, nesteidzoties izteikt viedokli. Dažreiz ir vērts gaidīt, lai labāk izprastu situāciju.

Citi cilvēki var jūs provocēt, pārsteigt un pievilt, taču virknei šo nepatīkamo parādību nevajadzētu izsist jūs no darbības. Varbūt jums ir nepieciešams jauns skatījums uz pazīstamām lietām. Šos mirkļus vislabāk atpazīt uz ceļa. Tāpēc eksperte iesaka jums veikt nelielu ceļojumu.

Labvēlīgs laiks biznesa jautājumu risināšanai vīriešu kārtas uzņēmējiem. Dāmas var sākt prasīt no saviem vīriem vairāk, nekā viņi šobrīd var dot.

Nedēļas prognoze Gaisa zīmēm no 2021. gada 13. līdz 19. Septembrim

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Visveiksmīgākā Dvīņiem šonedēļ būs biznesa joma. Jautājumi, kas saistīti ar dokumentu parakstīšanu, tiks ātri atrisināti. Tomēr ir svarīgi iemācīties atrast kopīgu valodu ar kolēģiem, pretējā gadījumā jūs izprovocēsiet skandālu.

Prognoze sola jums jaunas paziņas. Varbūt jūs dosieties apciemot draugus, kur satiksiet kādu, kurš nākotnē kļūs par jums svarīgu personu.

Vīriešiem būs iemesls jutekliskai pieredzei, kuras dēļ viņi jau ir daudz palaiduši garām. Sievietēm Dvīņiem vajadzētu padomāt, kā uzlabot savstarpējo sapratni pārī. Jūs, iespējams, neesat pietiekami pieklājīgs pret savu partneri.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Gaidiet interesantu un notikumiem bagātu nedēļu, jums būs iespēja īstenot drosmīgas idejas, kas izraisīs apkārtējo apbrīnu. Tikai šaubas par sevi var jums traucēt.

Neuzkrājiet parādus. Ja notiek rēķinu nemaksāšana, tad labāk šo problēmu atrisināt pēc iespējas ātrāk. Tātad jūs varat atvērt finanšu portālu, atbrīvojot to no enerģijas kontaktdakšas.

Sievietes var dzirdēt no personas, ar kuru viņas ir bijušas saistītas agrāk. Un stiprā dzimuma pārstāvji noslēgs svarīgu darījumu ar kādu ietekmīgāku par sevi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri būs aizņemti, nosakot savas prioritātes. Kāds no tavas vides tavā dvēselē ir iestādījis šaubu sēklu, jo tagad tu ne par ko neesi pārliecināts. Mēģiniet nošķirt svarīgo no sekundārā un neuztraucieties par sīkumiem.

No 13. septembra līdz 19. septembrim nevajadzētu veikt lielus pirkumus, jo tie var būt bojāti. Esiet piesardzīgs arī, strādājot ar toksiskiem cilvēkiem. Pareizais virziens daudz ko noskaidros jūsu dzīvē.

Vīriešiem vajadzētu būt uzmanīgiem ar konfidenciālu informāciju, savukārt sievietēm, gluži pretēji, vajadzētu dalīties sāpīgajā ar draugiem.

Lasi vēl: Eksperte Vasilisa Volodina ir pastāstījusi, kurām zvaigžņu zīmēm gaidāmi patīkami pārsteigumi un laimesti

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru