Dažām zodiaka zīmēm septembrī neticami paveiksies, turklāt divreiz!

Veiksmi nesošais Jupiters septembrī būs aktīvs trīs reizes. Šajā sakarā dažām zodiaka zīmēm paveiksies divreiz, bet vienu reizi no veiksmes būs labāk atteikties. Lūk, kā tas būs.

9.-10. septembrī darbosies Saules un Jupitera trins. Tas simbolizē individuālus panākumus uzsākot jaunu lietu, atzīšanu, slavu un pagodinājumu. Ja tu mēģināsi sevi parādīt, izdarīt kaut ko nozīmīgu un būt pamanāms, sabiedrība tevi atbalstīs. Ja tavā horoskopā atrodama Saules un Jupitera ietekeme, tad tu esi optimists, kuru mīl un novērtē sabiedrība. Tev jau kopš dzimšanas ir augsts sociālais stāvoklis, vai arī tu to sasniegsi savas dzīves laikā. Bet galvenais – tev bieži veicas.

Bet 9. un 10. septembrī Saule ar Jupiteru atnesīs veiksmi Lauvām, Jaunavām un Mežāžiem.

Lauvas

Nepieciešams visās lietās, kas sola ienākumus, izpaust savu “saulaino” – radošo dabu, tāpat savas līdera dotības un dāsnumu. Un tad pie jums atnāks finansiāla veiksme: laimēsi, saņemsi prēmiju vai apbalvojumu.

 

Lasi arī: Augusta beigās sapņi piepildīsies trim zodiaka zīmēm

 

Jaunavas

Atvērsies jaunas iespējas pašrealizēties. Šīs iespējas var izdarīt to, par ko vienmēr sapņoji. Jaunavu spējas būs ļoti pieprasītas un saņems pienācīgu apbalvojumu.

 

Mežāži

Nepieciešams piedalīties spilgtās, radošās situācijās, lietās, uz ko ir vērsta vispārēja sabiedrības uzmanība. Mežāžu veiksmes vieta – svētki, izklaidējošs pasākums, vieta, kur cilvēki atpūšas un atveseļojas. Mežāžiem 9. un 10. septembrī izaugs sociālā autoritāte. Viņi iegūs atzinību. Viņiem kādā ziņā ļoti paveiksies.

25. septembrī Mēness un Jupitera savienojums palielinās cilvēkos ticību sev un savai veiksmei. Viņi ar optimismu attieksies pret jaunu sākumu. Viņiem veiksies mājas lietās, jautājumos, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, ģimenes attiecībās. Viņi var rēķināties ar veiksmi darba lietās vai jebkurā citā sfērā, un šī veiksme atnāks caur vecāka gada gājuma lietišķu sievieti, iespējams, ierēdni. Ja tavā horoskopā ir Mēness un Jupitera savienojums, tev visticamāk gaidāma liela veiksmīga ģimene vai daudz nekustamo īpašumu.

 

25. septembrī veiksies Vēžiem un Mežāžiem

Vēžiem būs plaša telpa rīkoties tajos jautājumos, kas saistīti ar biznesa un personīgajām attiecībām. Šodien viņi var noslēgt “gadsimta darījumu”, iepazīties ar jebkuru personu, veiksmīgi apprecēties, izmainīt biznesa partnerattiecības sev tīkamā veidā.

Mežāži kļūs slaveni un populāri. Viņiem veiksies sabiedriskajās lietās. Viņi var sevi pierādīt kā lieliskus politiķus, sabiedriskos darbiniekus, pasniedzējus, aktierus. Viņiem veiksies mājas un ģimenes dzīvē.

Bet tagad par dienu, kad pret veiksmi jāizturas piesardzīgi vai varbūt pat pilnībā no tās jāatsakās.

 

17. septembrī būs Jupitera un Merkura kvadrāts

Tas apžilbinās, sniegs viltus cerības un optimismu. Cilvēki daudz ko solīs, bet neko neizpildīs. “Likteņa dāvanas” izrādīsies neīstas vai nāks par sliktu.

Tas pirmām kārtām attiecas uz Dvīņiem, Jaunavām, Svariem un Mežāžiem. Viņiem šodien nevajadzētu ticēt dāsniem solījumiem, sajūsmināties par pazīšanos ar “svarīgiem” un “noderīgiem” cilvēkiem.

Tāpat nav jāpērk dalība meistarklasēs, nav jāpierakstās uz kursiem, un nedrīkst uzticēties ziņām, kas šķiet izdevīgas. Dvīņiem un Jaunavām ir saprātīgi jānovērtē savas spējas un nevajag mērķēt uz vairāk, nekā viņi spēj izdarīt. Jaunavām var rasties problēmas materiālā sfērā.

Lasi arī: Septembris būs neveiksmīgs 7 zodiaka zīmēm. Noskaidro kam un kādā ziņā neveiksies!

Dvīņiem jāzina mēru izklaidējoties. Svariem labāk runāt mazāk. Nerunājiet, neveiciet lekcijas, nesazinieties ar plašsaziņas līdzekļiem. Mežāžiem jāizvairās no ceļojumiem un paziņām, jāignorē dzirdētā informācija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru