Jaunā Mēnesī dzimuši cilvēki: raksturs, vājās un stiprās puses

Mēness enerģija ietekmē visas dzīvās lietas un, bez šaubām, atstāj nospiedumu uz cilvēkiem, kas dzimuši noteiktās Mēness fāzēs. Tiem, kas dzimuši Jaunā mēness fāzē, piemīt īpašas rakstura iezīmes, kuras uzzinot ne tikai izdodas atrast savu ceļu, bet arī atklāt savas labākās īpašības.

Jauns mēness ir īpašs laiks, kad notiek enerģijas atjaunošanās. Astrologi šo dienu sauc par laiku, kad tiek veikti kopsavilkumi un notiek sava veida atdzimšana. Eksperti iesaka iepazīties ar Jaunā mēness ietekmi uz šajā laikā dzimušo cilvēku īpašībām, lai labāk izprastu sevi, atrastu savu ceļu un noteiktu stiprās un vājās puses.

Augusta beigās sapņi piepildīsies trim zodiaka zīmēm

Šī informācija ļaus vieglāk tikt galā ar grūtībām, attīstīt iedzimtus talantus un stāties pretī savām vājībām.

 

Raksturs un stiprās puses cilvēkiem, kas dzimuši Jaunā mēnesī

Jaunā Mēness laikā dzimušo cilvēku dabā raksturīga tendence iegremdēties sevī, un to ietekmē tieši atjaunojošā Mēness enerģija. Šajā laikā dzimst pētnieki, kuriem ir raksturīga vēlme nodoties sevis meklējumiem un vēlmei atvērt jaunus apvāršņus. Zināma kautrība viņiem bieži kļūst par šķērsli komunikācijā, taču šī rakstura īpašība neliedz viņiem atrast garā tuvus cilvēkus.

Jaunā Mēness laikā dzimušo cilvēku raksturā ir raksturīgs maksimālisms, kas ļauj virzīties uz priekšu un iekarot jaunus augstumus. Ziņkārība šādiem cilvēkiem paver jaunus apvāršņus, un viņu raksturīgā vēlme neapstāties pie sasniegtā kļūst par stimulu visaptverošai attīstībai.

Lasi arī: Dažām zodiaka zīmēm septembrī neticami paveiksies, turklāt divreiz!

Tiem, kas dzimuši Jaunajā Mēnesī, piemīt radoši talanti, un šo talantu attīstība palīdz šādiem cilvēkiem skaidrāk izteikt savas jūtas un emocijas, atrast sevi un izvēlēties profesijas, kurās viņi var izmantot savu iedzimto dāvanu pilnā mērā.

 

Jaunā Mēness fāzē dzimušo personu vājības

Jaunā mēnesī dzimušie ir mīkstsirdīgi un naivi, padarot tos par manipulatoru un krāpnieku mērķi. Pārmērīga lētticība var radīt nepatikšanas, un astrologi iesaka šādiem cilvēkiem attīstīt gribasspēku, iemācīties noteikt cilvēku raksturu un izvairīties no cilvēkiem ar iznīcinošu enerģiju.

Astrologi norāda, ka šajā mēness fāzē dzimušiem cilvēkiem raksturīga impulsivitāte un nespēju kontrolēt savu enerģiju. Tā rezultātā rodas problēmas izteikt savas jūtas un emocijas, cilvēks noslēdzas sevī un ir atvērts depresijai.

Lasi arī: Augusta beigās sapņi piepildīsies trim zodiaka zīmēm

Astrologi atzīmē, ka Jaunā mēnesī dzimušajiem bieži ir slikta imunitāte, tāpēc bērnībā viņiem ir nosliece uz slimībām. Lai palielinātu ķermeņa tonusu un iemācītos pretoties infekcijām, viņiem jāuzrauga sava veselība, fiziski jāattīstās un jāizvairās no stresa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru