Augustā būs 5 laimīgas dienas, kad mums visiem paveiksies. Nepalaid garām! Beidzot!

21. augusts – Merkūra savienība ar Jupiteru

Šo planētu pozitīvais aspekts paplašinās jūsu sociālo loku, ienesīs jūsu dzīvē noderīgus kontaktus, dos veiksmi ceļojumos un studijās un atvieglos saziņu ar ietekmīgiem cilvēkiem. Diena ir piemērota tikšanās, socializēšanai, runāšanai, ceļošanai, grāmatu, sīkrīku iegādei, transporta un apmācības kursiem. Īpaši labi lietas risinās ar svētku pieskārienu – braucienu uz svinībām, tikšanās restorānā, telpu dekorēšana un svētku pasākumu organizēšana.
Ņem vērā, ka šajā dienā nevajag plānot nodarbības, kurās nepieciešama vientulība un klusums – vajadzētu daudz komunicēt.

26. augusts – Venēras savienība ar Urānu

Šī ir vēl viena skaista diena uz veiksmīgā augusta fona. Venēras un Urāna kopējā ietekme ļaus jums atjaunot personīgo dzīvi. Var rasties jauna mīlestība vai mainīsies problemātiskas attiecības uz labo pusi. Finansiālā ziņā šis aspekts dos negaidītu naudu, tūlītēju bagātināšanu, negaidītu pagriezienu uz labo pusi finanšu jautājumos.

Šī perioda mīnuss ir nestabilitāte. Ja veiksme ir nākusi pie jums, ātri to satveriet. Ja runa ir par jaunu mīlestību, pilnībā neatklājieties savam jaunajam partnerim, vispirms ļaujiet attiecībām izturēt laika pārbaudi. Jauni ienākumi vai ienākumu avots nesīs labu naudu, bet būs īslaicīgi.

28. – 30. augusts – Saules un Marsa savienojums trigonā ar Urānu

Šīs ir ļoti enerģiskas dienas, kad viss izvērtīsies ātri un veikli, un būs vajadzīgas mazāk pūļu nekā parasti. Jūs varat izlemt par labu avantūrai – ja rīkojaties ar zibens ātrumu un nevilcinoties, viss izdosies. Panākumi ikdienas lietās radīs ātru un izlēmīgu rīcību, atjautību un risku. Gaidāmi panākumi biznesā, sportā, darbā, jaunu lietu radīšanā.

Ņem vērā: spēks ir jādozē. Tā kā jebkura darbība prasīs mazāk pūļu, darbojoties ar pilnu spēku varat pārspīlēt un visu sabojāt. Esiet piesardzīgs, rīkojoties tā, it kā jūs darītu kaut ko trauslu.

Laimīgu augustu!

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru