Augustā būs 5 laimīgas dienas, kad mums visiem paveiksies. Nepalaid garām! Beidzot!

2019. gada augustam ir raksturīgas ilgtermiņa astroloģiskās ietekmes, kas nes veiksmi.

5-21 augusts – Saules un Veneras savienošanās

Šajās dienās jums tiks piedāvāti visdažādākie materiālie un nemateriālie labumi – liela nauda, dāvanas, balvas, laimesti, mīlestība, apkārtējo līdzjūtība, lieliska attieksme no visiem apkārtējiem, lieliska atpūta, panākumi darbā.

Vislielākā veiksme nāks tiem, kuri par to ir parūpējušies jau iepriekš. Viņi saņems atlīdzību par paveikto. Galu galā viņu paveiktie uzdevumi nesīs augļus. Nejauša veiksme tiem, kas neko nedarīja, būs mazāka. Bet tie, kuri tikai bojāja attiecības ar cilvēkiem un dzīvoja pāri saviem līdzekļiem, saņems likteņa mācību, kas viņiem palīdzēs labot pieļautās kļūdas.

Šī perioda veiksmīgākās dienas ir no 5. līdz 9. augustam: Savienojumam pievienojas Jupiters. Jupiters ir slavens ar savu dāsnumu. Tātad šo četru dienu dāvanas būs īpaši bagātīgas.

16. augusts – Jupitera pagrieziens

Jupiters gandrīz pusgadu stāvēja uz vietas un beidzot pievērsās tiešai kustībai.

Šīs ir lieliskas ziņas. Sāksies risināt neatrisināmi gadījumi, īpaši tie, kas saistīti ar augstāko izglītību, braucieniem uz ārzemēm un juridiskiem jautājumiem. Ja kopš aprīļa jūs gatavojaties sākt uzņēmējdarbību, uzsākt projektu, ceļot, rīkot kāzas – ir pienācis jūsu laiks. Ir pienācis laiks parādīt pasaulei jūsu apmācības rezultātu. Lietas ritēs ātri un veiksmīgi.

Un, ja jūs neko negatavojāt un jums nebija sakrājušos jautājumu, jūs redzēsit sev jaunas perspektīvas un jūs interesēs jaunas iespējas, kā uzlabot savu dzīvi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru