Astrologi, kuri prognozēja pandēmiju, sniedza prognozi 2021. Gadam

Jupitera pārcelšanās uz Ūdensvīru nesīs veiksmi un jaunas iespējas speciālistiem, kuri nav saistīti ar vienu vietu (ārštata vai attālināti), kuru darbība ir saistīta ar internetu, IT sfēru, inovācijām un zinātnisko izpēti.

Jaunajā gadā Mežāži izjutīs atvieglojumu: it kā no viņiem tiktu noņemtas važas, jo Saturns – stingrā karmas planēta – atstāj savu zīmi.

Vērši un Svari var droši turpināt risināt savus radošos un ekonomiskos jautājumus: viņu valdnieks Venēra gandrīz visu 2021. gadu pārvietosies tikai taisni. Auns beidzot atradīs brīvību: jaunajā gadā viņu valdnieks Marss nebūs nevienu dienu retrogrāds, savukārt 2020. gadā viņš gandrīz 3 mēnešus virzījās pretējā virzienā, kavējot savu aizbildņu nepielūdzamo enerģiju.

Lasi arī: Ko 2021. gada sakums atnesīs katrai zvaigžņu zīmei – daudziem uzsmaidīs veiksme

2021. gada zivīm ir nepieciešama palīdzība no slepeniem aizbildņiem, kas viņiem ļaus, neraizējoties par maizi, nodarboties ar garīgo praksi un psiholoģiju.

Lauvas atradīs jaunus daudzsološus partnerus, bet vecie nepaliks aizvainoti – viņu finansiālā situācija ievērojami uzlabosies.

Jaunavas 2021. gadā strādās smagi un auglīgi, un viņu praktiskums nesīs veiksmi. Vēži var sagaidīt mantojuma vai finansiālas palīdzības saņemšanu no negaidītas puses.

Atcerēsimies, ka Olga Grankina tieši pirms gada teica: “Parasti gadā ir 4 aptumsumi, un 2020. gadā to būs 6, un jo vairāk aptumsumu, jo vairāk gadu krīze un saspringums. Arī 2020. gadā beidzas lieli kosmosa cikli un tā saukto planētu – Saturna, Plutona un Jupitera – savienojumi, kas ir pilns ar izmaiņām pasaules kārtībā. ” Astrologs trāpīja vietā!

Lūk, citāts no pareģojuma, ko pirms gada bija veicis vadošais astrologs Dr. Ažajs Bahambijs: “No 2019. gada rudens Jupiters ir viena no spēcīgākajām planētām, kas saistīta ar cilvēces labklājību – uzvedas ļoti nestabili un turpinās strauji mainīt stāvokli visā 2020. gadā. Savā kritienā Jupiters var kļūt par globālo problēmu, krīžu, slimību un totālās nesaprašanās avotu. Un atkal bingo.

Pēc gada doktors Bhambijs saka, ka Jupiters nomierināsies, bet ne uzreiz:

– Viss, kas notiek tagad, sākot no vīrusa izplatīšanās līdz politiskām un ekonomiskām problēmām, galvenokārt ir atkarīgs no vienas spēcīgas planētas – Jupitera – stāvokļa. Tā bija viņa ietekme, ko mēs izjutām uz sevis visu 2020. gadu.

Jupiters ir taisnīguma, veiksmes, labklājības, veselības un tikumības planēta. Tagad viņš ir kritiena zīmē – Mežāzī. Un līdz 2021. gada beigām tas vairākas reizes mainīs stāvokli, pārejot no viena zvaigznāja uz otru. Šī nestabilitāte ir visu nepatikšanu cēlonis.

Tā vietā, lai būtu pēc iespējas labāks un parādītu visas savas pozitīvās īpašības, Jupiters ir spiests dramatiski mainīt savu uzvedību. Nez kāpēc viņš pārstāja būt žēlsirdīgs pret zemniekiem. Bet Jupitera nestabilitātei ir savas priekšrocības: tas liek mums mainīties, tieši tagad nosakot attīstības vektoru nākamajiem 10 gadiem. Izglītības sistēma jau mainās, arvien vairāk cilvēku strādā, izmantojot internetu, dzīve kļūst digitāla. Tas viss neizbēgami novedīs pie tā, ka līdz 2030. gadam mēs jau dzīvosim pavisam citā pasaulē.

Jaunā 2021. gada pirmajos 3–5 mēnešos situācija ar koronavīrusu pakāpeniski mainīsies uz labo pusi un līdz vasarai stabilizēsies. Ekonomika neatjaunosies līdz 2021. gada beigām, vissmagāk to ietekmēs vidusslānis. Ak, bezdarbs turpinās pieaugt, un šo jautājumu nebūs iespējams atrisināt 2021. gadā. Ir tikai viens padoms – nepadodies un meklē jaunas iespējas un veidus, it īpaši tāpēc, ka jaunā gada pirmie 4 mēneši ir labvēlīgi stratēģiskai plānošanai.

Lasi vēl: Kā jūs rīkojaties kritiskās situācijās

Tieši pirms gada psihoezoteriķis un ekstrasenss Mihaļonovs Bušs brīdināja: “Kopš Žurkas gada 12 gadu cikls sākas pēc Austrumu kalendāra, un cikla sākums vienmēr ir grūts, un gads ir arī lēciena gads. Viena beigas un pēc tam otras sākums cilvēkam ir grūts laiks, tas atbilst taro kartes “nāvei”.2020. gadā tiek izveidota 12 gadu cikla vēsture, un, lai tā būtu labvēlīga, cilvēkiem būs nepieciešama visa Žurkas viltība, tās atjautība, gudrība, taupība, spēja pielāgoties un spēja izdzīvot jebkuros apstākļos. Fortūna atbalstīs tos, kuri spēs atjaunot sevi “žurku veidā”, un atriebsies par pārsteidzīgām darbībām un vieglprātību. ”

– 12 gadu cikls, kas sākās ar Žurku, turpinās ar Vērša, gadu vēlāk saka Miroslava Bušs. – Pārlēkšanas gads ir beidzies, bet jaunais gads būs ne mazāk grūts nekā iepriekšējais – patiess un ne vairāk. Pasaule turpinās mainīties, un ir nepieciešams laiks, lai pielāgotos šīm izmaiņām.

2021. gadā Baltā metāla Vērša īpašnieks, no vienas puses, ir spēcīgs lauksaimniecības dzīvnieks, kas palīdz cilvēkam viņa darbos. Un, no otras puses, Vērsis ir vēršu cīņas dalībnieks, kurš zina, kā būt agresīvam un nojaukt visu, kas atrodas ceļā. Lai stātos pretī Vērsim tiešā sadursmē, cilvēkam ir jābūt matadora drosmei, veiklībai un lokanībai. Papildus veiklībai konservatīvais Vērsis no mums prasīs vēl 3 svarīgas īpašības – neatlaidību, smagu darbu un uzticību ģimenes vērtībām.

Arī interesanti: Lielais mīlestības horoskops 2021.gadam visām zodiaka zīmēm: vieniem tiks mīlestība, citiem – ciešanas! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: mkru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru