Astrologi, kuri prognozēja pandēmiju, sniedza prognozi 2021. Gadam

“Situācija pakāpeniski uzlabosies”

Ļoti grūta gada beigās cilvēce uzdod pamatotu jautājumu: kas ar mums notiks tālāk. Ko mums ir sagatavojis jaunais Vērša 2021. gads, mēs uzzinājām no dažādu skolu astrologiem, kuri precīzi paredzēja grūtības, kuras piedzīvojām aizejošajā gadā – līdz pat koronavīrusa pandēmijai.

Piešķirot prognozi 2021. gadam atsevišķām zodiaka zīmēm, klasiskās skolas astroloģe-pētniece Olga Grankina atgādina, ka ir svarīgi pievērst uzmanību ne tikai parastajai zodiaka zīmei, bet arī ņemt vērā Mēness un Ascendenta (augšupejošā) atrašanās vietu dzimšanas brīdī, tad prognozes būs vairāk precīzs:

– 2021. gads nebūs viegls, bet tāds, kāds cilvēcei bija jāizcieš pagājušajā gadā, neatkārtosies. Ņemot vērā, ka astroloģiskais jaunais gads pienāks pavasara vienlīdzības dienā (21. martā), tad no janvāra līdz marta beigām mums būs aizejošā gada problēmas – it īpaši saspringtā epidemioloģiskā situācija. Bet mirstība no koronavīrusa samazināsies: tas nosaka Saturnu, attālinoties no savienojuma ar Plutonu.

Kas attiecas uz veselību kopumā, Jupiters un Saturns, kuri atstāja Mežāža zīmi Ūdensvīra zīmē, liek domāt, ka cilvēki, ar muskuļu problēmām sajutīs atvieglojumu, bet nervu sistēmas saslimšanu skaits jaunajā gadā tikai pieaugs.

Ja pagājušajā gadā bija 6 aptumsumi, tad 2021. gadā to būs tikai 4, kas tiek uzskatīts par astronomisku normu – tas ir, gads mums nesagatavo papildu melnas svītras. Aptumsumi notiks Strēlnieka, Dvīņu un Skorpiona zīmē, tāpēc cilvēki, kas dzimuši zem šīm zīmēm, visspēcīgāk izjutīs savu ietekmi. Viņus gaida jaunas sajūtas un iedvesma, un dažiem – jaunas aktivitātes. Un tā kā šīs pazīmes kaut kādā veidā atrodas katra no mums “astroloģiskajā pasē”, to ietekme vienā vai otrā pakāpē ietekmēs visus.

2021. gada “sarkanais pavediens” ir Urāna saspringtais aspekts ar Saturnu – konservatīvo stingrības un ierobežojumu planētu. Šajā “pozā” viņi paātrina pasaules transformāciju, kas jau ir sākusies 2020. gadā. Šī tendence turpināsies arī jaunajā gadā, kaut arī maigākā formā.

Lasi arī: Tas, kā jūs sēžat, var atklāt jūsu personību.

Kas attiecas uz finansēm, globālā krīze turpināsies arī 2021. gadā. Ievesto ierobežojumu dēļ vispārējā ekonomiskā situācija ātri neuzlabosies, un pirmā pusgads būs īpaši grūts. Bet visspītīgākie, strādīgākie un apzinīgākie cilvēki joprojām varēs gūt panākumus, pateicoties retajam un ļoti spēcīgajam Saturna un Jupitera savienojumam.

 

Interesantākie pareģojumi gan vēl tikai seko…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru