Ko 2021. gada sakums atnesīs katrai zvaigžņu zīmei – daudziem uzsmaidīs veiksme

Janvāris sola būt veiksmīgs visās dzīves jomās. Iespējams jaunas iepazīšanās, īpaši uguns stihijas zīmēm, kuras būs noderīgas karjeras un naudas labklājībai.

AUNS (21.03 – 20.04)

Labvēlīgs periods karjeras jautājumu risināšanai. Jūs varat sākt jaunus biznesa projektus, stiprināt savu autoritāti kolēģu vidū. Vientuļie zīmes pārstāvji noskatīs sev otru pusīti. Ir vērts pievērst uzmanību veselībai. Līdz mēneša beigām Auns būs savu draugu finansiāls glābiņš.

Vērsis (21.04 – 21.05)

Rūpējies par savu veselību. Ja kaut kas uztrauc, tad ir svarīgi laikus vērsties pie ārsta. Ir iespējami nelieli ceļojumi, par kuriem jūs sen sapņojat. Nav izslēgti neplānoti tēriņi, kas var mazināt budžetu. Tas beigsies ļoti veiksmīgi. Fortūna būs līdzjūtīga visās dzīves jomās.

Dvīņi (22.05 – 21.06)

Darba ziņā mēnesis ir aizņemts, taču pūles un ieguldītais darbs palīdzēs sasniegt karjeras izaugsmi. Toties ģimenes un draudzīgas attiecības veidojas veiksmīgi. Iespējams, janvāra pēdējās dienās Dvīņiem būs jāpieņem nopietns lēmums, kas pilnībā mainīs viņu dzīvi.

VĒZIS (22.06 – 22.07)

Nav vērts sagaidīt kādu problēmu un satricinājumu – gads sāksies harmoniski un vienmērīgi, kļūs par labu startu, savdabīgu restartēšanu un un atiestatīšana Vēzim. Šis periods ir piemērots samierināšanai ar vecajiem ienaidniekiem.

LAUVA (23.07 – 23.08)

Lauvas tiks pārņemtas ar pašreizējām lietām. Personiskajās attiecībās harmonija ir iespējama, bet tikai tad, ja Lauvas izpilda visus solījumus un pievērš pietiekami daudz uzmanības savam dvēseles palīgam. Darbā ir svarīgi izvairīties no atklātas konfrontācijas, jo ir iespējams daudz ko zaudēt.

JAUNAVA (24.08 -22.09)

Jaunavas smagais darbs un uzcītība palīdzēs pārvarēt grūtības darbā, un pacietība un atturība palīdzēs izvairīties no konfliktiem. Mīlestībā var notikt īsta emociju eksplozija. Varbūt atdzīvosies sen aizmirstas jūtas pret veco partneri. Varbūt iepazīšanās, kas novedīs pie slepenas kaisles sākumu.

SVARI (23.09 – 22.10)

Jums pietiks enerģijas neparedzētu grūtību pārvarēšanai. Zvaigznes brīdina no vieglprātības finanšu apgrozībā – budžeta plānošana veicina materiālā stāvokļa stiprināšanu. Tiek gaidītas straujas karjeras kāpnes, ienākumu avotu skaita pieaugums.

SKORPIONS (23.10 – 21.11)

Labvēlīgs periods tiem, kuri zina, kā stingri ievērot izvirzīto mērķi. Tagad zvaigznes īpaši atbalsta veselību. Jebkurš ceļojums, ieskaitot komandējumu, it īpaši ziemeļu virzienā, būs izdevīgs un nesīs veiksmi.

STRĒLNIEKS (22.11 – 21.12)

Janvāris sola pagrieziena punktus un svarīgus notikumus. Lielisks laiks domāt par savu biznesu. Enerģija veicinās finanšu panākumus. Mīlestības attiecībās Strēlniekam būs daudz uzvaru. Vieninieki beidzot var atrast dvēseles palīgu.

MEŽĀZIS (22.12.-20.01.)

Gada sākums ir saistīts ar pozitīviem notikumiem. Mežāži spēs spilgti demonstrēt savas labākās īpašības un atrast tām cienīgu pielietojumu. Mīlestība un ģimenes konflikti ir tālā pagātnē, bizness sāks gūt ienākumus, finansiālā situācija izlīdzināsies. Bet ir svarīgi neignorēt atpūtu.

ŪDENSVĪRS (21.01 – 19.02)

Janvāris nav labs globālām pārmaiņām. Jums nevajadzētu sākt nopietnus projektus, darbā jūsu pārmērīgā aktivitāte netiks novērtēta. Veltiet laiku, lai izveidotu attiecības ar draugiem un senām paziņām, ar kurām sen neesat runājis.

ZIVIS (20.02-20.03)

Izvairīties no neapdomātas rīcības, to sekas var negatīvi ietekmēt visu gadu. No lieliem pirkumiem labāk atteikties. Nav nekādu problēmu ar veselību. Zvaigznes prognozē iepazīšanos ar cilvēku, ar kuru sadarbība nākotnē var uzlabot finansiālo stāvokli.

Lasi vēl: Tas, kā jūs sēžat, var atklāt jūsu personību.

Avots:

gorodche

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru