Tamāra Globa izteikusi prognozi visām zvaigžņu zīmēm par 2021. gada septembri

2021. gada septembris, saskaņā ar slavenās Tamāras Globas prognozi, būs ļoti neviennozīmīgs. Tomēr veiksme būs to pusē, kuri parāda mērķtiecību un neatlaidību mērķu sasniegšanā. Pateicoties šīm galvenajām īpašībām, visi iecerētie pasākumi un projekti izrādīsies daudzsološi. Tāpēc visās dzīves jomās ir iespējams un nepieciešams parādīt spītību, pacietību un smagu darbu.

Darbā un finansēs – neatlaidība, mīlestībā – drosme un maigums

Tamāra nosauca labvēlīgākās dienas 2021. gada septembrī. Viņasprāt, vissvarīgākie lēmumi jāpieņem 17., 18., 20. un 27. septembrī, kad Visums atbalstīs visas zvaigžņu zīmes un viņu darbus.

Īpaša uzmanība jāpievērš 21., 29. un 30. septembrim. Neplānojiet šīm dienām svarīgas lietas, tikšanās un sarunas, svarīgu projektu sākumu. Viņi ne tikai nedos vēlamo rezultātu, bet var nest arī problēmas un pārpratumus, brīdina Tamāra. Turklāt šajā laikā pastāv konfliktu un strīdu risks. Tāpēc turieties pie sevis un iemācieties iet uz kompromisiem.

Tamāra Globa atgādina par augusta aptumsuma turpinājumu. Šajā laikā būs iespējams atrisināt vairākas “vasaras” problēmas, apliecina eksperte, lai atdotu zaudēto. Pateicoties zināšanām un pieredzei, vairākas zvaigžņu zīmes varēs pakāpties pa karjeras kāpnēm. Daudzi būs spiesti mainīt darbu.

Priekšnieki šajā laikā ļoti rūpīgi uzraudzīs padotos. Darbs vienatnē ir bezjēdzīgs, jums ir jāsavāc ap sevi īsti domubiedri un jāstrādā komandā. Tas ir vienīgais veids, kā sasniegt ievērojamus rezultātus.

Finanses

Tamāra Globa brīdina: 2021. gada rudens pirmajā mēnesī nesteidzieties strādāt ar skaidru naudu, kā arī esiet maksimāli piesardzīgs un uzmanīgs jautājumos, kas saistīti ar noguldījumiem.

Septembris ir ideāls laiks, lai ietaupītu un ietaupītu naudu.

Veselība

Rudens sākumā Tamāra Globa iesaka uzņemties vitalitātes un enerģijas papildināšanu. Veselības problēmas liks manīt mēneša pirmajā pusē. Iekšēju harmoniju un mieru var sasniegt tikai ar fizisko un garīgo līdzsvaru. Sāciet nopietni uzraudzīt savu labsajūtu, ieklausieties savā intuīcijā. Protams, bez problēmām un grūtībām neiztiks, taču nevajadzētu uz tām reaģēt ar nerviem un asarām. Esiet diskrēts un skatieties nākotnē ar cerību un pozitīvu attieksmi.

Mīlestība

Tamāra Globa apliecina: septembris būs ļoti labvēlīgs laiks romantisku attiecību uzsākšanai. Tie attīstīsies pakāpeniski un harmoniski. Šis ir lielisks laiks gan tiem, kuri jau ir atraduši savu dvēseles palīgu, gan vientuļām zvaigžņu apļa pārstāvjiem. Septembris priecēs jūs ar pozitīvām emocijām, savstarpēju uzticēšanos, maigumu, kas stiprinās katru dienu.

Vientuļi cilvēki drosmei un apņēmībai var un viņiem vajadzētu “apbruņoties”. Šajā laikā nav piepildītas vēlmes. Visas arodbiedrības saņems attīstību un otro iespēju. Daudzi likteņi apvienosies, cilvēki pārī virzīsies uz savu laimi un sapni.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Aunu lielā mērā ietekmēs gadalaiku maiņa. Līdz ar kritienu zīmes pārstāvjiem pienāks jauni hobiji un intereses. Esiet gatavi īslaicīgām finansiālām grūtībām. Pagaidiet tos, jo tie nebūs ilgi.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Tamāra iesaka Vērsim 2021. gada septembri sākt ar finanšu peļņas un izdevumu plānošanu. Jūs varēsiet sasniegt materiālo stabilitāti. Tomēr jebkurā gadījumā ietaupiet naudu un netērējiet to pa kreisi un pa labi. Ģimenes Vērsim vajadzētu vairāk laika un uzmanības veltīt bērniem.

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem nevajadzētu ļauties emocijām. Jūs gaida konkurējoša konfrontācija darbā. Sekojot saprāta balsij, jūs varat uzvarēt jebkurā situācijā. Personīgajā dzīvē jūs atradīsit pilnīgu harmoniju un savstarpēju sapratni ar savu partneri. Vientuļiem pārstāvjiem ir visas iespējas atrast savu dvēseles palīgu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem septembrī būs smagi jāstrādā. Tas ir vienīgais veids, kā palielināt savu bagātību. Tomēr neaizmirstiet par atpūtu, bet tikai pēc visa darba pabeigšanas. Radinieku un draugu atbalsts būs spēcīgāks nekā jebkad agrāk.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas septembrī sasniegs daudz. Pārvarējis profesionālās virsotnes, ar tīru sirdsapziņu varat doties atvaļinājumā kopā ar savu dvēseles palīgu. Šī romantika tikai stiprinās jūsu jūtas un stiprinās jūsu attiecības.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Rudens sākums pavērs Jaunavām lieliskas iespējas iegūt jaunas zināšanas un prasmes. Pat ja jums jau ir profesija, jūtieties brīvi mācīties un pilnveidoties. Jūs gūsiet labumu tikai no kursiem un dažādām apmācībām. Pēc tam jūsu karjera pacelsies uz augšu.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari spēs pārvarēt savas bailes, kā arī atrisināt visus konfliktus ar ģimeni un draugiem. Kontakti ar radiniekiem šajā laikā tiks atjaunoti. Klausieties citu padomu, viņi palīdzēs jums pieņemt vienīgo pareizo lēmumu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni parūpēsies par pārcelšanos, dzīvesvietas maiņu un čemodānu savākšanu. Neļaujieties drosmei, ja jums nav laika izpildīt termiņu ar dažiem uzdevumiem – visi mērķi joprojām tiks sasniegti, un darījumi beigsies veiksmīgi.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieks šajā laikā būs ļoti priecīgs būt kopā ar savu ģimeni. Jūs vēlaties iepriecināt savu ģimeni un draugus ar dāvanām un pārsteigumiem. Ļaujiet sev labi atpūsties kopā ar draugiem un neuztraucieties par naudu, jums tas būs.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāži tiecas pēc kaut kā grandioza un iespaidīga – pēc tā, ko viņi var kļūt slaveni. Lai sasniegtu savu mērķi, jums būs smagi jāstrādā, kā arī jāiegulda nauda un laiks savā projektā. Bet tas, kas tika iecerēts, tiks veiksmīgi izpildīts un kļūs par uzticamu pamatu turpmākajiem sasniegumiem.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Septembris sniegs Ūdensvīram jaunas profesionālās perspektīvas. Nebaidieties no pārmaiņām un drosmīgi riskējiet. Šobrīd tas ir pilnīgi pamatoti, jūs sasniegsiet izcilus rezultātus.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis beidzot iegūst lielas dividendes no ieguldītā laika un enerģijas. Visticamāk, septembrī saņemsi patīkamus un vilinošus sadarbības piedāvājumus. Tomēr personiskajās attiecībās var rasties problēmas. Iemācieties piekāpties.

Lasi vēl: Amors neguļ! Eksperti nosaukuši tās zvaigžņu zīmes, kuras satiks mīlestību 2021. gada rudenī

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru