Amors neguļ! Eksperti nosaukuši tās zvaigžņu zīmes, kuras satiks mīlestību 2021. gada rudenī

Venera ir planēta, kas septembrī ir atbildīga par mīlestību. Viņa ir atbildīga par harmoniju un siltumu attiecībās. Septembrī viņa labvēlīgi ietekmēs zvaigžņu zīmes, kas pakļautas Gaisa stihijām.

Šiem 3 zvaigžņu pārstāvjiem rudens būs maigs un mājīgs dzīves posms, kas būs saistīts ar romantiskām attiecībām. Attiecībās uzplauks harmonija un idille. Tajā pašā laikā vientuļi šo zīmju pārstāvji šoruden noteikti sastaps savu mīlestību.

Arī eksperti stāsta, ka Venera iepriecinās divus uguns zīmju pārstāvjus – Lauvu un Strēlnieku. Viņiem septembris būs piepildīts ar neaizmirstamām tikšanām, taču nevajadzētu rēķināties ar viņu liktenīgo raksturu.

Tāpat septembra pēdējās nedēļās Venēra atradīsies Skorpiona zvaigznājā, kas sola nelabvēlīga perioda sākumu personīgajā dzīvē ikvienam, izņemot Ūdens stihijas pārstāvjus – Zivis, Vēzis un Skorpions. Šīs trīs zīmes viegli iet ar plūsmu, nesaskaroties ar šķēršļiem. Lai šis periods nekļūtu sāpīgs, visām zvaigžņu zīmēm ieteicams būt iecietīgiem pret mīļajiem. Tajā pašā laikā Ūdensvīri šajā periodā, visticamāk, cietīs, un viņu attiecības beigsies mīlestības dēļ uz brīvību.

Vēža, Mežāža un Auna personīgā dzīve septembrī noteikti nav apskaužama. Šo zīmju konflikti ar Venēru ienesīs attiecībās daudz negatīvisma. Šajā periodā šo zīmju pārstāvji var strīdēties un konfliktēt ar mīļajiem. Vientuļajiem labāk atlikt meklēšanu uz otro pusi, lai kārtējo reizi nebūtu vīlušies.

 Lasi vēl: Pāvels Globa: piecu zvaigžņu zīmju dzīve, septembrī dramatiski mainīsies

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru