Pāvels Globa pastāstīja, kuras zvaigžņu zīmes septembrī piedzīvos virkni grūtību

Slavenais krievu Pāvels Globa dalījās prognozēs par rudeni un pastāstīja, ko gaidīt tuvākajā nākotnē.

Globa apliecina, ka vissvarīgākais šajā periodā būs saglabāt līdzsvaru starp darbu un personiskajām attiecībām. Piešķirot vienpusējas prioritātes, jūs varat zaudēt vienu vai otru. Labvēlīgas dienas septembrī būs 8., 12., 13. un 16. datums. Ar piesardzību ir vērts pavadīt 1., 3., 4. un 6. septembri.

 

Auns piedzīvos grūtā perioda sākumu. Tomēr šīs zvaigžņu zīmes pārstāvju dabiskā harizma palīdzēs viņiem tikt galā ar jebkādām grūtībām.

 

Lauvas septembrī var sākt darīt lietas, kas saistītas ar māju, piemēram, atjaunot vai atjaunot interjeru. Ikdienas jautājumi nebūs viegli, taču tie var ļaut šīs zīmes pārstāvjiem nostiprināt attiecības ar savu dvēseles radinieku.

 

Jaunavas gandrīz uzreiz iekritīs rudens depresijā līdz ar septembra iestāšanos. Lai tiktu galā ar drosmi, Pāvels iesaka ienirt darba lietās. Tātad šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji ātri atrisinās uzdevumus, ar kuriem viņi saskaras.

Lasi vēl: Tamāra Globa izteikusi prognozi visām zvaigžņu zīmēm par 2021. gada septembri

Septembrī Svariem būs jāizdara grūta izvēle. Viņiem vajadzētu piešķirt prioritāti saviem draugiem un ģimenei. Galvenais, pēc Globa domām, nav pieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru