5 “draugu” tipi, kuri nevienam no mums nav vajadzīgi. Lai tavā dzīvē ir tikai labi cilvēki!

Izaugsmes nepieciešamība ir viens no pašiem dabiskākajiem cilvēka dzīves aspektiem.  Tāpēc arī ir tik svarīgi pārliecināties, ka cilvēki, kuri ir tev apkārt, palīdz tev izaugt, bet nevis skauž.

Lūk, pieci “draugu” tipi, no kuriem vajag atbrīvoties, ja vēlies progresu savā dzīvē.

1. Pastāvīgi žēlojas

Šis drauga tips gandrīz vienmēr nes sev līdzi negatīvu enerģiju. Viņam vienmēr kaut kas nepatīk vai vienkārši neiet pēc plāna. Bet atceries, negatīvisms ir ļoti lipīgs. Skaties, lai tu pats nesāc žēloties.

2. Skeptiķis

Šis cilvēks mīl “aplauzt spārnus” citiem. Viņš vienmēr atradīs miljoniem iemeslu, kāpēc tavi plāni būs neveiksmīgi. Un viss tikai tāpēc, ka viņš pats baidās iziet ārpus savas komforta zonas.

3 “avārijas” paņēmieni, kā tikt galā ar īpaši trauksmainām domām

3. Cilvēks – šaubas

Šiem cilvēkiem patīk likt mums domāt, ka viņi atbalsta tavus mērķus un amīcijas, bet tajā pašā laikā viņi kā pirmie atzīmē jebkuras neveiksmes vai trūkumus. Viņi saka, ka tev tic, bet patiesībā slepus gaida tavu neveiksmi.

4. Lielībnieks

Viņi nemitīgi meklē uzslavas no citiem. Tāpat viņi visu laiku lielās, un tas ļoti kaitina. Bet patiesībā šādi cilvēki ir par sevi ļoti nepārliecināti.

Jūs nekad nesakārtosiet dzīvi, ja neiemācīsieties sevi mīlēt

5. Viltnieks

Viņiem ir vesels lērums kaitīgu ieradumu, piemēram, pārtraukt citus, atbildēt uz telefona zvanu nepiemērotā laikā un sēdēt sociālajos tīklos 24/7.

Vai tev ir šādi draugi?

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru