3 “avārijas” paņēmieni, kā tikt galā ar īpaši trauksmainām domām

2. Domas – tās ir tikai domas.

Doma – tā ir vien neiromediatoru izdale. Saskaņā ar dažiem pētījumiem, tādas izdales notiek pa vairākiem tūkstošiem reižu stundā. Bet patiesībā precīzi mērījumi nav iegūstami, jo smadzenes nekad neatpūšas, un pastāvīgi apstrādā neticamu informācijas daudzumu.

Daļa no šīs informācijas uzpeld virspusē, kad mēs apzināti pievēršam tai uzmanību un piešķiram nozīmi.

Kāpēc gan mēs piešķiram nozīmi tik negatīvām lietām, tajā pašā laikā ignorējot visu pozitīvo? Tas viss ir negatīvi psiholoģiskie iestatījumi.

Negatīvi iestatījumi – tas ir viss tas, kas piesaista mūs mūsu iekšējam nemieram. Tie ir ļoti spēcīgi. Tās ir pavisam reālas lietas, un katram par to ir jāzina, lai cik arī grūti nebūtu ar to samierināties.

Jebkurā gadījumā domas, tās ir tikai domas. Tās nevar nosaukt par labām vai sliktām. Un tām ir tikai tāda nozīme, kādu mēs tām piešķiram.

Vai jūs varat pārstāt uztvert tās pārāk nopietni? Ja jā, tad jums uzreiz parādīsies izvēles iespēja.

3. Vienmēr ir risinājums.

Ja jūs vēlaties atrisināt savas iekšējās problēmas, tad varat attīrīt domas un iegūt prāta mieru. To nevar sasniegt, ja turpināsiet cīnīties ar katru savu domu. Tas vien noskaņos jūs uz karu pašam ar sevi.

Nonākt pie prāta tīrības var tikai, atrisinot savas iekšējās problēmas. Darbs pie šo problēmu atrisināšanas sniegs jūsu prātam mieru, kas neļaus situācijai iziet ārpus kontroles rāmjiem.

Kas ir jūsu negatīvo domu pamatā?

Nosakiet to. Norādiet uz savu problēmu un ietiniet sevi patiesībā. Tad jūs sapratīsiet, kas jums ir jādara.

Tas ir izdarāms. Un tas ir daudz labāks ceļš, nekā arī turpmāk atrasties savu psiholoģisko dēmonu varā.

Un kā jūs tiekat galā ar trauksmainajām domām?

avots: powerofpositivity.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru