Zvaigžņu zīmes, kurām novembris būs labākais mēnesis 2021. gadā

Jā, 2021. gads ir gandrīz iet uz beigām, bet dažiem liktenis desertā ir sagatavojis visu gardāko. Ir zvaigžņu zīmes, kurām novembris būs visa gada labākais mēnesis! Paskaties, kurš ir šo laimīgo sarakstā.

Dvīņi

Dvīņiem gaidāms patiešām gaišs un notikumiem bagāts mēnesis. Uz viņiem kritīs visi dzīves prieki uzreiz: mīlestība, popularitāte, ceļojumi, veiksme. Draugi biežāk aicinās uz ballītēm, un hobijs izrādīs lielāku uzmanību. Pat skolotāji šomēnes grasās vairāk uzslavēt Dvīņus! Šis novembris tika radīts, lai iemācītos izbaudīt dzīvi maksimāli un izbaudīt katru dienu.

 

Vēzis

Novembrī Vēži peldēs mīlestībā. Pirmkārt, viņiem vienkārši nebūs gala ar saviem faniem: visi bijušie, esošie un topošie puiši ir asi aktivizējušies. Otrkārt, šobrīd ir ļoti liela iespēja, ka Vēži satiks savu īsto mīlestību. Bet tieši par to viņi ir tik ilgi sapņojuši! Ja viņiem jau ir pāris, tad mēnesis tik un tā iznāks ļoti romantisks: attiecībās it kā atkal sāksies konfekšu pušķu periods.

 

Strēlnieks

Šomēnes Strēlnieki jutīs, ka ir savā vietā un beidzot ir atraduši to, kas viņiem tik ilgi trūka. Viņi domās, ka ir atraduši darbu/ attiecības, kuras viņiem patīk, bet patiesība ir tāda, ka Strēlnieks atradīs sevi! Novembrī viņi sapratīs, ko vēlas no šīs dzīves un kā to sasniegt. Strēlnieks var pat domāt, ka viņiem ir paveicies, taču tam ir izskaidrojums: tikai Strēlnieki atradīsies vienā plūsmā.

Lasi vēl: Tamāras Globas prognoze nedēļai no 2021. gada 8. novembra līdz 14. novembrim visām zvaigžņu zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru