Tamāras Globas prognoze nedēļai no 2021. gada 8. novembra līdz 14. novembrim visām zvaigžņu zīmēm

Slavenā eksperte Tamāra Globa iesaka it visā atrast vidusceļu un neaiziet pārāk tālu. Nākamā nedēļa dažādām zvaigžņu zīmēm nesīs jaunas iepazīšanās un iespējas. Kas šajā laikā sagaida katru zvaigžņu apļa pārstāvi.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auns rūpēsies par savu personīgo dzīvi, pašrealizācijas jautājumiem un ģimenes problēmām. Šajā periodā jūs kļūsiet īpaši mīļš. Profesionālajā darbībā nenovelciet savus uzdevumus un problēmas uz citu cilvēku pleciem.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērša šarms ievērojami pieaugs. Jūs gaida panākumi biznesā. Tomēr nevajag skaitīt svešu naudu, labāk parūpēties par papildu ienākumu avotu meklēšanu. Šajā laikā jūs iepazīsiet uzticamus cilvēkus, kuri var kļūt par jūsu biznesa partneriem.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi atklās sevī jaunas spējas un talantus, un tas ietekmēs komunikācijas jomu. Varēsiet viegli vienoties un atrisināt domstarpības. Tomēr šobrīd nevajadzētu paļauties uz savas materiālās labklājības uzlabošanu. Esiet piesardzīgs par savu labklājību.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem astroloģe iesaka šonedēļ iesaistīties radošā darbībā. Centieties neapgrūtināt sev dzīvi. Jo vienkāršāka būs jūsu pieeja problēmām, jo ​​vieglāk būs tās atrisināt un būs labāks noskaņojums. Tāpēc optimizējiet savus centienus un virziet tos tikai tur, kur tas ir visvairāk nepieciešams.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauva savus spēkus pārbaudīs tuvākajā nedēļā. Šis ir cīņas laiks, kad jāpierāda visiem un pirmām kārtām sev, ka vari vairāk. Esiet uzmanīgs pret savu veselību, lai problēmas nerastos novājinātas imunitātes dēļ.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas šonedēļ kaitinās visus apkārtējos. Jums vajadzētu savest kopā un neaizmirst par saviem pienākumiem pret ģimeni un draugiem.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem ir jāsargā sava materiālā labklājība no skaudīgu cilvēku un krāpnieku acīm. Neriskējiet un nevienam nestāstiet par saviem panākumiem un uzvarām. Tajā pašā laikā neejiet garām cilvēkiem, kuriem nepieciešama jūsu palīdzība. Ja nevarat viņus atbalstīt finansiāli, tad vismaz aprunājieties un palīdziet ar padomu.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Eksperte iesaka Skorpioniem drosmīgi uzsākt jaunus biznesus un projektus. Viņi visi būs daudzsološi un nesīs jums panākumus. Esiet aktīvs  – un jums veiksies.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieki ir pilni gribasspēka un apņēmības īstenot visas savas idejas un plānus. Esiet gatavi ģimenes un draugu apbēdināšanai. Neskatoties uz ļaundaru vilšanos un mahinācijām, virzieties uz saviem mērķiem un parādiet visaugstāko neatlaidību. Rezultāts jūs patīkami pārsteigs.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šī būs ieskatu un atklājumu nedēļa Mežāžiem. Visveiksmīgākie būs tie zīmes pārstāvji, kuri strādā sev. Iesaisties zinātnē vai sāc mācīties ko jaunu. Vismaz pašizglītība vēl nevienam nav kaitējusi.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīra dzīvē gadīsies neparedzētas situācijas un notikumi. Jāstrādā, jāstrādā un vēlreiz jāstrādā. Šajā periodā no rītiem nevarēsi ilgi atpūsties un gozēties gultā, taču nedēļas beigās aktivitātes rezultāts tevi patīkami pārsteigs, varēsi lepoties ar sevi.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm jābūt piesardzīgām gan profesionālajā darbībā, gan personīgajā dzīvē. Varbūt ir jēga pagaidām nolaisties un neizrādīt nekādu aktivitāti. Labāk iesaistieties šajā darba apkopošanas un tuvākās nākotnes plānošanas periodā. Iegūstiet spēku un atjaunojiet līdzsvaru.

Lasi vēl: Ilgi gaidītā peļņa: četras zvaigžņu zīmes, kas līdz rudens beigām uzlabos savu finansiālo stāvokli

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru