Zvaigžņu zīmes, ar kurām labāk nestrīdēties: pat vienkāršs sīkums var viņus aizvainot uz ilgu laiku

Aizvainojumi piemīt visām zvaigžņu zīmēm dažādos veidos. Ir tādi, kuri cenšas nepamanīt nepatīkamas rīcības no apkārtējiem.

Citi pārstāvji nekaitīgā piezīmē spēj saskatīt dubultjēgu. Zinot par visaizvainojošāko zīmju īpatnībām, var paredzēt un apiet asus leņķus, lai saglabātu attiecības.

Jaunava

Vislielākais apvainojums tiem, kas dzimuši uz vasaras un rudens robežas, ir tad, kad kāds iejaucas iedibinātajā kārtībā un to iznīcina. Šādu rīcību var uztvert kā necieņu. Iemesls ir tāds, ka Jaunavas ir pedantiskas un mīl to, kad viss notiek pēc plāna.

Skandāls ar traukiem nebūs. Un ar laiku Jaunava var pat aizmirst konflikta būtību, bet pats viņa fakts vēl ilgi raizēsies par to cilvēku, kurš dzimis zem šīs zīmes.

Mežāzis

Mežāzim var pieskarties ar jebkuru sīkumu, jo šī ir ļoti aizdomīga zodiaka zīme. Nopelnīt viņu uzticību ir sarežģīti, tāpēc viens nepareizs solis un visi centieni tiks vērsti pret nulli. Aizvainojums pievedīs šo zemes zīmi pie melanholiskā noskaņojuma.

Auns

Auni ir savu jūtu gūstā. Viņiem ir grūti slēpt to, ko viņi dara. Pāridarītājs riskē nekavējoties saņemt atpakaļ.

Turklāt sarunu biedra Auna nedraudzīgie nodomi spēj saskatīt pat tur, kur par tiem nevar būt runas.

Auni ir īpašnieki. Tāpēc jebkura jauna iepazīšanās vai vienkārši saziņa tiks uztverta kā vēlme attālināties. Pieskāriens neļaus jums gaidīt. Arī kritika vai šaubas par Auna spējām tiks negatīvi uztvertas.

Zivis

Lai gan sabiedrībā Zivis šķiet aukstas un bezemocionālas, ar mīļajiem viņi dod brīvas jūtas jūtām. Tomēr šīs ūdenszīmes cilvēki ir ļoti neaizsargāti. Viņiem ir svarīgi pievērst uzmanību iekšējai pasaulei.

Un kombinācijā ar mainīgu noskaņojumu šāda īpašība var tikai saasināt konflikta situāciju.

Ne par ko neatzīst savu pēkšņo noskaņojumu. Viņi izdomāšot atrunas, saplosīdami sevī aizvainojumu. Lai saprastu, ka nav viss kārtībā, var pēc vien sarežģītām atbildēm, sarauktām acīm, izvairoties no tikšanās.

Lauva

Lauvām ir nepieciešama ikviena uzmanība. Šīs zīmes cilvēkiem patīk, ja viņus apbrīno un atzīst par viņu pārākumu. Jebkuras šaubas par viņu vadības īpašībām var izsist Lauvas no līdzsvara.

Lai gan viņi cenšas nerādīt, saglabājot cilvēkos savu karalisko diženumu.

Ja jūs esat aizskāris Lauvu, viņš atradīs veidu, kā parādīt, ka jūs esat tikai mazs pūlis, kurš viņu nevar aizskart. Un reizēm izmantojiet iespēju atriebties.

Lasi vēl: Šīm zvaigžņu zīmēm jāparūpējas par savu veselību jūlija beigās

Lai noslēgtu mieru ar šīs zīmes pārstāvi, jums nāksies ne tikai nožēlot savu nepareizību, bet arī atzīt visus iespējamos nopelnus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru