Kas būs visbīstamākais katrai zvaigžņu zīmei 2021. gada otrajā pusē

Tautas gudrība saka: “brīdināts, tātad bruņots.” Ir pilnīgi loģiski, ka zināšanas par iespējamām briesmām vai riskiem dod personai iespēju izvairīties no nepatikšanām vai pēc iespējas samazināt iespējamās negatīvās sekas. Lai jums būtu šādas zināšanas, jums nav jābūt gaišreģim.

Vērts ieklausīties ekspertu, piemēram, Irinas Pavlovas, padomos, lai zinātu, ko zvaigznes iesaka katrai no zvaigžņu zīmēm.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šīs zīmes pārstāvjiem ir liels risks sabojāt attiecības vai pat kaitēt tuviniekiem ar savu nevaldāmību. Lai tas nenotiktu, zvaigznes Auniem iesaka ierobežot dusmas, nomierināt agresiju un impulsivitāti. Visi šie netikumi var izraisīt nepatīkamas situācijas un dziļi ievainot draugus, ģimeni vai kolēģus.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Gada otrajā pusē Vērsim var parādīties perspektīvas iespējas dažādās dzīves jomās, kuras nekādā gadījumā nedrīkst palaist garām. Ja ar šo zīmi dzimušie cilvēki neslinks un nodosies apātijai, gads var beigties ļoti veiksmīgi. Galvenais zvaigžņu “padoms” ir vienmēr būt modram un neļaut sev kļūt ļenganam.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem 2021. gada otrajā pusē vajadzētu pārdomāt savu vidi un ar jebkādiem līdzekļiem atbrīvoties no toksiskiem cilvēkiem. Sazinieties tikai ar pozitīvām un optimistiskām dabām, lai uzlādētu pozitīvu enerģiju no tām. Tas noderēs nozīmīgās, liktenīgās dienās, kad jārīkojas izlēmīgi un ātri.

Vēzis (22. jūnijs — 22. jūlijs)

Vēži ir jāatbrīvojas no ieraduma vainot sevi. Paškritika ir jāmēra. Pretējā gadījumā tā var noskaņot pret jums tuvu vidi un radīt šķēršļus ceļā uz izvirzītajiem mērķiem. Iemācieties piedot sev un virzīties tālāk, nedomājot par pagātnes negatīvo pieredzi.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Kopumā gada otrā puse uguns elementa pārstāvjiem ir ļoti produktīva. Vienīgais, ar ko viņiem jābūt uzmanīgiem, ir finanses. Zvaigznes stingri iesaka Lauvai atturēties no lieliem tēriņiem un dārgiem pirkumiem. Pastāv finansiālās situācijas pasliktināšanās risks.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Līdz gada beigām Jaunavas tiek aicinātas izvairīties no konfliktsituācijām, kas var sabojāt ne tikai noskaņojumu, bet arī biznesa attiecības. Īpaša uzmanība jāpievērš kvalitatīvai atpūtai, kuru Jaunavas pārāk bieži atstāj novārtā. Atpūtas trūkums ir pilns ar veselības problēmām.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Gada otrajā pusē bilance būs enerģijas pilna. Būtu jauki virzīt šos spēkus uz kaut ko jaunu apgūšanu, papildu zināšanu un prasmju iegūšanu. Kategoriski nav vēlams savu mērķu sasniegšanā ķerties pie krāpšanās un viltības – tas neizrādīsies nekas labs.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Attiecībā uz Skorpioniem zvaigznēm ir veseli trīs ieteikumi: līdz šī gada beigām viņiem vajadzētu atteikties no paradumiem, kas grauj viņu materiālo stāvokli; no pesimistiskiem un negatīviem cilvēkiem vidē; un arī pārstāj būt pasīvs darbā. Ir pienācis laiks parādīt neatkarību un aktivitāti.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieka galvenais ienaidnieks ir viņu pašu skaudība. Šī sajūta postoši ietekmē gan mīlestību, gan biznesa attiecības. Zvaigžņu padoms ir atbrīvoties no postošā ieraduma. Norādītajā periodā zīmes pārstāvjiem ir svarīgi pašiem noteikt mērķus un nebaidīties spert izšķirošus soļus to sasniegšanai.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Laiks līdz gada beigām būs veiksmīgs šīs zīmes pārstāvjiem, ja viņi spēs izvairīties no konflikta situācijām. Arī šajā periodā Mežāžiem būs nepieciešama vientulība. Jums nevajadzētu pilnībā atteikties no sevis un slēgt sevi no apkārtējās pasaules.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Iemācieties noteikt prioritātes, lai enerģiju tērētu saprātīgi un pamatoti. Nomāciet savtīgos impulsus sevī, bet neuzņemieties atbildību par citu cilvēku rīcību un lēmumiem, ļaujiet viņiem pašiem izlemt savu likteni. Atlikušo laiku līdz 2021. gada beigām veltiet radošumam.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, ar kurām labāk nestrīdēties: pat vienkāršs sīkums var viņus aizvainot uz ilgu laiku

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Pats Visums atbalstīs Zivis līdz 2021. gada 31. decembrim. Viņiem būs izņēmuma iespēja pilnībā mainīt savu dzīvi. Viņu pusē būs zvaigznes un veiksmi. Vienīgais, kas visu var sabojāt, ir pašu Zivju nesagatavotība pārmaiņām. Lai to izdarītu, jums iepriekš jāpārvērtē vērtības un pareizi jānosaka prioritātes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru