Viegli nebūs: Eksperta Pāvela Globas prognoze, ko gaidīt katrai zvaigžņu zīmei 2021. gada novembrī

Slavenais padomju un krievu eksperts Pāvels Globa prezentēja jaunu prognozi 2021. gada novembrim. Pēc astrologu domām, pēdējais rudens mēnesis būs ļoti pretrunīgs. Dažiem tas nesīs grūtus pārbaudījumus, citi būs uz neveiksmes robežas, lietas šķirsies pie šuvēm, bet citiem mēnesis negaidīti pavērs jaunas interesantas iespējas.

Vispārīgi padomi

Kopumā, pēc Globas domām, novembri uzskata par rezumēšanas laiku. Tieši novembrī ikviens saņems to, ko ir pelnījis: to, ko darīja iepriekšējos gada mēnešos, saņēma.

Zivis, Mežāži un Lauvas novembrī būs visveiksmīgākās. Jūs varat droši riskēt ar viņiem, izlemt par dažādiem neprātiem – viss izkļūs, viss beigsies pēc iespējas labvēlīgāk. Bet pasākumu joprojām ir labāk zināt, saka Globa.

Vērsis un Auns gaida neitrālu mēnesi. Daudz kas viņiem būs atkarīgs no viņu pašu rīcības un lēmumiem.

Jūtīgi un radoši Ūdensvīri var būt uz neveiksmes robežas. Viņiem jābūt visdiskrētākajiem.

Labvēlīgas un nelabvēlīgas dienas

Labvēlīgas dienas, kad varat doties uz atbildīgām sarunām, doties uz slimnīcu, pieņemt liktenīgus lēmumus, viņš sauca par šādām dienām:

3., 6., 9., 10., 15., 19. un 28. novembris.

Ikvienam vajadzētu būt apdomīgākam nelabvēlīgās dienās. Tas:

1., 4., 7., 12., 18., 21., 26. un 30. novembris.

Par mīlestību

Globa ir pārliecināts, ka novembris neradīs būtiskas izmaiņas nevienas zvaigžņu apļa zīmes personīgajā dzīvē. Rudens pēdējais mēnesis nav īpaši piemērots jauna partnera atrašanai, jaunu attiecību veidošanai.

Ja jums jau ir attiecības, bet vēl neesat sasniedzis dzimtsarakstu nodaļu, novembris ir lielisks mēnesis, lai pieņemtu šādu lēmumu un plānotu svinības. Laulības, kas noslēgtas novembrī, saka astrologs, parasti ir stipras un laimīgas. Mēnesis ir labvēlīgs mazuļa ieņemšanai. Bērniem, kas ieņemti 2021. gada novembrī, būs augstas intelektuālās spējas un neticams potenciāls.

Par finansēm

Finanšu jomā novembris būs veiksmīgs tiem, kas iepriekšējos mēnešos smagi un produktīvi strādāja. Ja pusgadu esi bijis slinks, tad Metāla vērsis to nepiedos.

Finansiālā veiksme novembrī jāgaida tikai Uguns stihijas zīmēm: Lauva, Skorpions un Auns. Viņiem patiešām būs paveicies ar naudu. Galvenais ir nepārvērsties par tērētāju, neapdomīgi neriskēt ar savām finansēm, brīdina Globa.

Veselība

Vērša gads parasti dod labu veselību. Bet novembrī kaut kas notiks nepareizi. Problēmas ar labklājību rudens beigās var parādīties gandrīz ikvienam. Bet Lauvai un Strēlniekam ieteicams būt īpaši uzmanīgam – viņiem draud emocionāls pārspriegums, stress, sabrukumi un visas ar to saistītās nepatīkamās izmaiņas organismā. Meditācijas, garīgās prakses, pastaigas viņiem palīdzēs izdzīvot novembri.

Svariem, Ūdensvīriem un Dvīņiem draud elpošanas sistēmas slimības. Jums jācenšas izvairīties no masu vietām, biežāk staigāt dabā, lietot vitamīnus un pievienot diētai vairāk dārzeņu un augļu.

Jaunavām jebkurā formā jāpaliek prom no uguns – iespējams, ka būs apdegumi.

Vēžiem, Zivīm un Skorpioniem var būt redzes problēmas. Un Aunam, Mežāzim un Vērsim ir jākontrolē, ko viņi ēd – pastāv augsts gremošanas sistēmas traucējumu risks.

AUNS

Laimīgais mēnesis, Auns ir Fortūna favorīts novembrī. Nekas nevar sabojāt garastāvokli, izņemot nelielas veselības problēmas. Ieklausieties sevī, ja nepieciešams, nekavējoties konsultējieties ar ārstu, nepievelciet. Lielisks mēnesis paaugstināšanai darbā.

VĒRSIS

Vēršiem nāk labs mēnesis iepirkšanās ziņā. Neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns apģērbs vai jauns dzīvoklis, pirkšana pie Vērša noteikti būs veiksmīga. Ja problēmas ir sakrājušās, tad ir īstais laiks izjaukt šos gruvešus un sākt plānot turpmākus pasākumus.

DVĪŅI

Dvīņiem novembrī personīgais iznāks virsū. Viņi centīsies darīt visu, lai attiecībās ar savu pusīti izveidotu labvēlīgu klimatu, jo pēdējā laikā ir daudz problēmu, ne viss ir salīmēts. Novembrī to visu var viegli salabot. Lielisks laiks laulības stiprināšanai.

VĒZIS

Kamēr citi veido personiskus un nākotnes plānus, Vēžiem novembrī darbs būs pirmajā vietā. Ļoti iespējams, ka būs steidzami jāmeklē jauns vai papildu ienākumu avots. Vēzis upurēs personīgo laiku un saziņu ar ģimeni, ja viņa priekšā “uzliesmos” jauni darba apvāršņi un perspektīvas. Lai pagaidām viss notiek šādi.

LAUVA

Lauvas peldēsies savas neatvairāmības un veiksmes staros. Viņiem veiksies visā, neatkarīgi no tā, ko viņi uzņemas. Vienīgais, no kā novembrī Lauvām vajadzētu atturēties, ir apšaubāmas firmas un azartspēles. Tāpat nav ieteicams ieguldīt un aizdot lielas naudas summas.

JAUNAVA

Jaunavas novembrī būs romantisku noskaņu pārņemtas. Tas ievērojami uzlabos viņu attiecības ar partneriem. Vientuļās Jaunavas var nejauši satikt izvēlēto, turklāt tikšanās būs patiešām neplānota, nejauša, kā filmā. Nepalaid garām viņu.

SVARI

Svariem novembra dzīve ģimenē būs slēgta. Sadzīves problēmas – tieši tas aizņems visas šīs zīmes domas un centienus. Jūtieties brīvi veikt remontu, tīrīšanu, pārkārtošanu mājā, uzbūvēt bēniņu, iestādīt kaktusus podos – dariet visu, kas dzīvei dos komfortu un mieru.

SKORPIONS

Globa stingri iesaka Skorpioniem palikt pēc iespējas tālāk no apšaubāmiem un nepatīkamiem cilvēkiem. Ļaunprātīgie ir aktivizēti, viņi var iesaistīties ne tikai darbā, bet arī personīgajā dzīvē. Mēnesi ir vērts ierobežot saziņas loku tikai ar tuviem, un tad izvairīsies no daudzām nepatikšanām.

STRĒLNIEKS

Strēlniekus gaida vēl nebijis radošs uzplaukums. Kamēr kaimiņi un biedri rudenī mopos, Strēlnieks būs plānu, ideju un radošu mērķu pilns. Noteikti īstenojiet to – darbā, hobijā, mājās. Jebkura novembra ideja ir jāīsteno.

MEŽĀZIS

Novembris Mežāžiem īpašas pārmaiņas nesniegs, bet sniegs stabilitātes sajūtu. Ja zīmes pārstāvji ir apdomīgi, tad stabilitāte nepārvērtīsies mierā pirms vētras. Jebkuras izsitumu darbības var beigties gada beigās.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram būs grūti kontrolēt emocijas. Viņi var kļūt neapmierināti, rupji un rupji pa labi un pa kreisi. Visgrūtāk būs tiem, kuri neprot un nevēlas apgūt diplomātiskos konfliktu risināšanas veidus. Pacietība un izpratne, ka visu var cienīgi pārvarēt, palīdzēs Ūdensvīram izdzīvot grūto mēnesi. Bet prātā nāks lieliskas nākotnes idejas – nepalaid garām.

ZIVIS

Zivīm jākoncentrējas uz savu veselību. Īpaši veciem cilvēkiem. Hroniskas slimības var pasliktināties. Šajā gadījumā neaizkavējiet ārsta apmeklējumu. Kopumā Zivīm ir laiks pašattīstībai – lasi un aptver jaunas lietas, mācies, visas novembrī iegūtās zināšanas noderēs nākamā gada sākumā.

Lasi vēl: No mīlestība nevar aizbēgt: zvaigžņu zīmes, kuras novembrī var sagaidīt romantiskas attiecības

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru