No mīlestība nevar aizbēgt: zvaigžņu zīmes, kuras novembrī var sagaidīt romantiskas attiecības

Novembris atdzesēs pilsētas ar pirmajām salnām un nedaudz pūderēs ar sniegu. Un kāds tikai sāk siltas mīlas attiecības, rodas savstarpēja līdzjūtība. Zvaigznes iesaka, kā šajā laikā kļūt absolūti laimīgām attiecībās.

Dvīņi

 

Ar Dvīņu zīmē dzimušajiem ir iespējamas absolūti jaunas paziņas. Šādi cilvēki iedzīvinās emociju vētru un stimulēs jaunas aktivitātes. Tomēr attiecībās ar galvu nedrīkst noslīkt – veselais saprāts ļaus laikus nedarīt stulbas lietas. Ir ļoti svarīgi veltīt laiku gan mīļotajam, gan ģimenei, tas pozitīvi ietekmēs attiecību attīstību. Dvīņi būs gatavi mest visu pasauli izredzētajam pie kājām, taču patiesībā vissvarīgākā ir uzmanība, rūpes un krūze ar karstu tēju zem segas. Šajā periodā nav vēlams iepazīties ar izredzēto ģimeni – zvaigznēm ieteicams veltīt vairāk laika, lai atklātu sevi partnerim.

Zivis

 

Neptūna mājdzīvnieku dzīvē parādīsies cilvēks no pagātnes. Jums nevajadzētu ticēt viņam no pirmā vārda, labāk laika gaitā pārbaudīt viņa domas un vēlmes. Jaunas paziņas tiks izveidotas viegli un dabiski: rindā pie lielveikala vai autobusa pieturā. Zivju zvaigžņu stāvoklis ir ideāls ģimenes stāvokļa maiņai. Jums nevajadzētu doties ceļojumā, neskatoties uz auksto rudeni, siltos reģionos var notikt strīdi un skandāli. Ātri tos atmaksāt nebūs iespējams, atvaļinājumu vieglāk atlikt uz pāris mēnešiem. Mājas vide Zivis ir jāatšķaida ar pastaigām un iešanu uz kino, lai attiecības nebūtu aizsērējušas mājsaimniecības darbos.

Vēzis

 

Neskatoties uz jaunajiem cilvēkiem, kurus ieskauj Vēzis, viņam vajadzētu rūpīgi izpētīt, vai viņš pareizi izvēlas savu pavadoni. Īstas jūtas parādīsies pēkšņi un negaidīti, iespējams, tā būs iepazīšanās tiešsaistē.

Īsus romānus un intrigas labāk neņemt vērā. Zvaigznes šajā periodā apstiprina nopietnas attiecības ar smaidu vētru un daudzām pozitīvām emocijām. Aktīva interese par savu otro pusīti stiprinās un attīstīs attiecības. Rezultātā tie sasniegs radikāli jaunu līmeni.

Vērsis

 

Jauna mīlestība jau ir tuvu un ir gandrīz gatava runāt par savām izjūtām pati. Cilvēki zem Vērša zīmes piedzīvos vissirsnīgākās jūtas ar tiem, kuri ir bijuši ļoti ilgu laiku, bet slēpj savas emocijas. Ir vērts pilnībā padoties romantikai, tad otrā puse pilnībā atvērsies Vēršiem un attiecības kļūs uzticamas. Dāsnums dāvanās radīs izšķērdību, došanos vakariņās uz restorānu var droši mijas ar pastaigām parkā vai dabā. Lojalitāte un pieķeršanās ir tendence Vērša attiecībās rudenī.

Zvaigznes saskata zīmēs sirsnību gaidāmajās attiecībās. Daudzi atradīs ģimenes laimi nākamajos gados. Novembris ir labvēlīgs arī domāšanai par nākamajām atvasēm.

Lasi vēl: Trim zvaigžņu zīmēm novembris sagādās negaidītus pārsteigumus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru