Kā trīs dienu laikā attīrīt asinis un limfu, lai izvairītos no bīstamām slimībām? Mūsu organismam nepieciešama regulāra tīrīšana!

Limfa – tas ir bezkrāsains šķidrums, kuras sastāvā ir baltie asinsķermenīši (leikocīti). Viņi cirkulē pa limfātisko sistēmu un starpšūnu telpām organismā, darbojoties kā uzturvielu barotne jeb šūnu vielmaiņas produkts.

Ārsti iesaka regulāri veikt limfātiskās sistēmas attīrīšanu, lai izvairītos no netīrumiem, kas nemitīgi uzkrājas mūsu organismā.

Limfātiskās sistēmas attīrīšana palīdzēs nostiprināt jūsu veselību, kā arī katra orgāna darbību.

Ir vairāki iemesli, kādēļ limfātiskā sistēma nestrādā kā nākas, kuru starpā ir: pārmērīga piena produktu lietošana, tabaka, alkohols, neskaitāmi medikamentu veidi.

Uz tās funkcionēšanas spējām iedarbojas atūdeņošanās, saindēšanās, kā arī neskaitāmas slimības vai vīrusi.

Kā attīrīt limfas?

Limfu attīrīšanas process aizņems 3 dienas.
No rītiem un vakaros lietojiet attīrošās klizmas no tīruma kosas tējas (2 litri).
Šajā laikā nav ieteicams neko ēst. Tā vietā katru dienu uzturā lietojiet šādu maisījumu:

– 2 litri tīra ūdens
– 1 litrs greipfrūtu sulas
– 150 ml citronu sulas
– 750 ml apelsīnu sulas

Dienā ir nepieciešams izdzert 4 litrus šķidruma! Tā arī ir visa ēdienkarte jūsu ārstniecības periodam, vairāk neko citu nav ieteicams lietot uzturā.

Šo trīs dienu laikā no jūsu organisma iznāks vidēji 12 litri piesārņotās limfas, kas arī ir daudzu slimību un veselības problēmu iemesls.

Tāpat šo dienu laikā ieteicams palikt mājās, jo jums nemitīgi vajadzēs doties uz labierīcībām, kas pats par sevi nav īsti komfortabli. Ārstēšanas periodam iesakām paņemt tomēr atvaļinājumu. Pēc šīs procedūras veikšanas jūs jutīsieties daudz labāk!

UZMANĪBU! Šo metodi NEDRĪKST izmantot bērni un pusaudži vecumā līdz 18 gadiem.

Lasi vēl: Veselības prognoze 2022. gadam pēc Zvaigžņu zīmēm un pēc dzimšanas gada no slaveniem ekspertiem – Pāvela Globa, Vasilisas Volodinas, Tamāras Globas

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru