Veiksme, vilšanās, kaislību un bagātības viļņi sagaida dažādas zīmes decembra otrajā pusē

Eksperti ir pārliecināti, ka decembra otrā puse ikvienam ir jāsagatavojas kardinālām pārmaiņām. Tajā pašā laikā izmaiņas notiks gan personīgajā, gan biznesa dzīves jomā.

 

Auns

Auniem decembrī būs daudz rūpju, viņiem jābūt gataviem arī nelielām nepatikšanām. Tomēr nevajag baidīties, ka zīmes pārstāvjiem pienākusi neveiksmes sērija. Mēneša pirmajā pusē viņi iegūs spēkus, kas ļaus viegli izturēt pārbaudījumus. Šobrīd iespējamas pārmaiņas un jaunas iepazīšanās. Iespējami nopietni vaļasprieki un spēcīgu jūtu uzplaiksnījumi – ir vērts paanalizēt, vai esi gatavs šādām pārmaiņām.

Šis ir lielisks laiks, lai izvēlētos jaunu ceļu, tostarp karjeras jomā. Nevajag baidīties uzņemties atbildību – radušās situācijas vari atrisināt pats, neizmantojot nepiederošu palīdzību. Tomēr jums ir jāsaprot, ka viņi no jums prasīs vairāk. Mēneša vidū zīmes pārstāvjiem jāuzmanās no nodevības. Trešajā dekādē ar jums var notikt pagrieziena notikumi, kas notikumus var ietekmēt gan pozitīvi, gan negatīvi.

 

Vērsis

Vērsim būs jākārto mājas darbi. Mēģinājumi tajos dalīties ar citiem būs bezjēdzīgi, turklāt tas var izvērsties strīdos ar mīļajiem. Tāpēc sāciet gatavoties Jaunā gada brīvdienām pēc iespējas agrāk – lai jūs varētu izvairīties no sastrēgumiem gada pēdējās dienās. Mēģiniet priecāties par mazajām lietām, tas saglabās optimismu.

Mēneša otrajā pusē zīmes pārstāvjiem ir lemti panākumi daudzās dzīves jomās. Tavi plāni piepildīsies gan personīgo attiecību jomā, gan karjerā. Tomēr ir svarīgi neatslābt – varas iestādes rūpīgi uzraudzīs jūsu darbu gandrīz līdz gada pēdējai darba dienai. Jūs gaida interesantas tikšanās un iepazīšanās, kas var noderēt nākotnē. Liktenis zīmes pārstāvjiem nodrošinās iespēju labi nopelnīt. Tāpat investīcijām un pirkumu veikšanai piemērota mēneša otrā un trešā dekāde.

 

Dvīņi

Decembris sniegs Dvīņiem iespēju mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Galvenais, lai paši zīmes pārstāvji jūt spēku un nepieciešamību pēc pārmaiņām. Tad jūs varat atbrīvoties no sliktiem ieradumiem un vecām bailēm. Gada pēdējā mēnesī jums vajadzētu būt īpaši vērīgam pret mīļajiem un nekavēties izrādīt viņiem savu mīlestību un rūpes. Tas ļaus izvairīties no pārpratumiem, aizvainojumiem un problēmām attiecībās.

Kopumā mēnesis ir ļoti piemērots komunikācijai. Tikšanās ar draugiem ļaus uzsākt veiksmīgus kopīgus projektus. Finanšu jomā decembris sola panākumus, taču tikai tad, ja būsi neatlaidīgs un strādīgs. Mēneša beigās un sākumā tēriņus vajadzētu mēreni. Turklāt ir jāatsakās no pārsteidzīgiem secinājumiem un lēmumiem.

 

Vēzis

Decembrī Vēžiem ir īpaši svarīgi ieklausīties savā zemapziņā. Tas ļaus jums pieņemt pareizos lēmumus. Pēkšņi tu varēsi saņemt palīdzību ne tikai no saviem draugiem, bet arī no tiem, kas nav viņu vidū. Ja nepadosies un neļausies izmisumam, tad mēneša beigas tevi atalgos par darbu vai nu ar priekšniecības atzinību par nopelniem, vai arī ar taustāmiem finansiāliem ienākumiem.

Brīvie zīmes pārstāvji vēlēsies ātri izveidot personīgo dzīvi. Esiet pacietīgs – liktenīga tikšanās ir tepat aiz stūra. Un attiecībās esošie cilvēki piedzīvos patiesas šūpoles: viņiem šķitīs, ka viss notiek ideāli, pēc tam partneris necenšas pietiekami daudz. Lai nomierinātu situāciju, jums vajadzētu atpūsties un sakārtot savas domas. Ir arī svarīgi iemācīties piedot apvainojumus un ļaut vecajām brūcēm dziedēt.

 

Lauva

Decembris Lauvām sola jaunus priekšlikumus un daudzsološus projektus. Iespējams, liktenis zīmes pārstāvjus nostādīs izvēles priekšā: palikt komforta zonā vai izlēmīgi kaut ko mainīt dzīvē. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka izmaiņām, ko nolemjat veikt, būs tālejošas sekas, tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas viss ir rūpīgi jāizsver.

Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem liktenis ir sagatavojis romantisku tikšanos. Paskatieties tuvāk – iespējams, tas ir jūsu liktenis. Runājot par Lauvām, kurām jau ir attiecības, viņiem savā izvēlētajā būs jāatklāj jaunas iezīmes. Pārliecība un aktivitāte palīdzēs nopietni uzlabot jūsu finansiālo stāvokli. Bet jums vajadzētu atturēties no spontāniem pirkumiem.

 

Jaunava

Jaunavai piemītošais saprātīgums un sakārtotība palīdzēs zīmes pārstāvjiem gada pēdējā mēnesī. Decembris jums ir sagatavojis vairākas sarežģītas situācijas, kurās jums būs jāpieņem vienīgais pareizais lēmums. Paņemiet to pats, pamatojoties uz savu pieredzi un zināšanām – jums nevajadzētu uzticēties nepiederošo padomiem. Svarīgi arī neizpaust visiem savus plānus, pretējā gadījumā tie var nepiepildīties.

Esiet gatavi būt aktīviem. Labus rezultātus dos arī sarunas decembrī. Tomēr aiz visām grūtībām ir svarīgi novērst veselības problēmas. Neprecētajām Jaunavām būs iespēja satikt savu otro pusīti. Turklāt tas var notikt draudzīgā kompānijā, pateicoties ģimenes saitēm, vai, piemēram, radinieku kāzās. Zīmes ģimenes locekļiem ir iespēja pievienot ģimeni.

Svari

Svariem decembris būs diezgan saspringts mēnesis. Jārisina daudz biznesa un sadzīves jautājumu. Karjerā risināsies nozīmīgi notikumi. Varēsi virzīties uz priekšu savā karjerā, taču tam būs sevi jāpierāda no labākās puses un pilnībā jādemonstrē savas spējas, jo konkurenti nesnauž. Noderēs arī tiešo priekšnieku atbalsts.

Arī decembrī būs jāpievērš uzmanība saviem mīļajiem. Nepalaidiet to novārtā, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem. Mēneša otrajā pusē vari veikt Jaungada darbus vai pavadīt vairāk laika mājās, izbaudot dvēseles komfortu un siltumu. Jaunavām, kurām ir partneris, bet kuras dzīvo atsevišķi, pienācis laiks satuvināties un pieņemt lēmumu par kopdzīvi.

 

Skorpions

Skorpionu dzīvē būs neliels klusums, kas izrādīsies ļoti noderīgs, jo aizejošais gads burtiski pārbaudīja jūsu veselību un īpaši nervu sistēmu. Mēģiniet atpūsties, pavadīt vairāk laika mājās, jo izjustā pašsajūtas pasliktināšanās ir saistīta ar nogurumu. Interesantas tikšanās decembrī būtiski paplašinās profesionālo kontaktu loku un stiprinās biznesa saites. Tas viss radīs būtisku finansiālās situācijas uzlabošanos.

Tagad svarīgi visu sakārtot, sakārtot dokumentus un sagatavoties turpmākajām pārbaudēm. Un vēl viens mēnesis būs ļoti labvēlīgs mīlas lietām. Romantiski piedzīvojumi burtiski gaidīs ik uz soļa, un romantika ātri vien var pārtapt kaislīgās jūtās.

 

Strēlnieks

Strēlniekiem eksperti stingri iesaka izvairīties no vairāku uzdevumu veikšanas decembrī. Nav nepieciešams visu uzņemties un steigties ar lēmumu pieņemšanu. Interesanti piedāvājumi nāks, taču pieņemiet tos tikai prātīgi novērtējot savas spējas. Izturieties pret daudzsološiem gadījumiem piesardzīgi. Taču apņēmība un enerģija palīdzēs bez lielām grūtībām gūt panākumus profesionālajā jomā. Decembris būs harmonijas mēnesis personīgajā dzīvē.

Tu to izdzīvosi ar savu otro pusīti pilnīgā sapratnē. Pastāv liela iespējamība, ka radīsies patīkamas iepazīšanās un romantiskas tikšanās. Centies vairāk atpūsties, gatavojies svētkiem un neļauj sev sabojāt garastāvokli. Atliciniet laiku radošumam, izbaudiet savu iecienītāko hobiju un personīgos projektus.

 

Mežāzis

Mežāžiem gaidāms ārkārtīgi nestabils mēnesis, kurā ik pa brīdim viņu iekšējais stāvoklis mainīsies. Negaidīti notikumi decembra vidū var traucēt zīmes pārstāvjiem realizēt visus ieceres. Tāpēc tie var būt jālabo un jāizvirza reālāki mērķi. Taču neuztraucieties, jo zvaigznes sagādās jums prieku saziņā ar mīļajiem.

Nav izslēgtas jaunas iepazīšanās, kas izaugs stiprā draudzībā. Biežāk ieklausieties savā intuīcijā, šajā periodā tās padomi būs patiesāki un noderīgāki nekā jebkad agrāk. Ja esat noguris no tikšanās un šķiršanās, ir pienācis laiks ieturēt nelielu pārtraukumu. Pavadiet brīvdienas kopā ar draugiem un ģimeni.

 

Ūdensvīrs

Gada beigās Ūdensvīra sapņi sāks piepildīties, un plāni tiks īstenoti – un nesīs labus rezultātus. Tajā pašā laikā var pasliktināties attiecības ar citiem, kuri par jums sāks izplatīt tenkas. Neļaujiet šaubām atņemt jums prieku, visas grūtības ātri pāries. Zīmes pārstāvjiem pienācis laiks pievērst lielāku uzmanību savējiem. Neatrisinātus darbus labāk neatstāt uz nākamo gadu, bet mēģināt iesākto pabeigt tagad.

Mēģiniet sakārtot atskaites, skolēniem jānokārto visi pārbaudījumi. Mēneša otrajā pusē sagaidiet jaunas tikšanās ar interesantiem cilvēkiem, kuri pilnībā piekrīt jūsu uzskatiem un hobijiem. Un neatsakieties sazināties ar seniem paziņām un bērnības draugiem – decembris tam ir ideāls.

 

Zivis

Zivis gadu noslēgs uz pozitīva viļņa. Veiksme un veiksme ies viņiem līdzās, un zīmes pārstāvji izkļūs uzvaroši pat no vissarežģītākajām situācijām. Mēneša otrā puse ļaus pārskatīt savus dzīves mērķus. Šobrīd jūs varat pareizi noteikt savas karjeras prioritātes. Galvenais ir neaizmirst par savu veselību. Esiet piesardzīgs ar finansēm, jums nevajadzētu atļauties papildu izdevumus, pretējā gadījumā jūs riskējat iedragāt budžetu.

Lasi vēl: Dzīve apgriezīsies kājām gaisā: piecas zīmes, kuru dzīvē 2023. gadā notiks pārsteidzošas lietas

Decembris ir labs arī mīlestībai, un jaunas iepazīšanās var notikt arī draugu lokā vai radošā pasākumā. Tomēr ir svarīgi nošķirt īslaicīgus vaļaspriekus no nobriedušām jūtām. Pateicoties tam, jūs izvairīsities no neveiklām situācijām un grūtībām attiecībās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru