Prognoze 2023. gadam: ko sagaidīt no Truša debesu zīmēm

Saskaņā ar austrumu prognozi Melnais Ūdens Trusis kļūs par 2023. gada simbolu – viņš sāks valdīt no 22. janvāra

Līdz ķīniešu Jaunajam gadam palikuši divi mēneši, tāpēc daudzus interesē, kas viņus sagaida nākamajā gadā.

 

Auns

Attiecības kļūs par Aunu galveno tēmu 2023. gadā – savstarpēja interese, tuvināšanās, romantika, mīlestība un kaislība sagaida ne tikai atsevišķas zīmes pārstāvjus, bet arī ģimeniskos.

Profesionālajā sfērā Aunus gaida jaunas idejas un interesanti projekti, un finansiālā puse iepriecinās ar stabilitāti – dažiem no viņiem gada otrajā pusē būs iespēja uzlabot savus dzīves apstākļus.

Ceļojumi  zīmei nesīs materiālu labumu, līdz ar prieku un interesantu pieredzi. Prognoze neiesaka Aunam atteikties no komandējumiem, ja tāda iespēja rodas.

Veselība Auns lielas problēmas nesagādās, taču zīmes pārstāvjiem, kuriem ir problēmas ar kuņģa-zarnu traktu, ir jābūt uzmanīgākam attiecībā uz uzturu, ievērojot ieteiktās diētas.

 

Vērsis

Vēršus Truša gadā gaida ievērojams ienākumu pieaugums – lielās organizācijās strādājošos  zīmes pārstāvjus iepriecinās arī profesionālā sfēra, taču karjeras cerības neattaisnosies.

2023. gadā Vērsi gaida tikšanās ar savu pagātni – tie var būt gan sen aizmirsti cilvēki un pabeigtas attiecības, gan seni projekti, un zīmes pārstāvji, jūtot nostalģiju, vēlēsies tos atsākt.

Ģimenei Vēršiem ar dzīvesbiedriem iespējami nopietni konflikti, līdz pat šķiršanās. Kritiskākais periods pēc prognozēm gaidāms no maija līdz augustam ieskaitot.

Truša gadā Vērsim nav vēlams nodarboties ar ekstrēmo sporta veidu – alpīnismu, izpletņlēkšanu utt. Un arī pievērsiet lielāku uzmanību veselībai, jo īpaši nieru stāvoklim.

 

Dvīņi

Dvīņus Truša gadā gaida pārmaiņas – iespējams mainīt darba vietu un darbības jomu uz karjeras izaugsmes un finanšu ziņā izdevīgāku.

Mainīsies arī zīmes personīgā dzīve. Jaunām romantiskām Dvīņu paziņām ir visas iespējas izvērsties nopietnās attiecībās. Vientuļie var satikt savu dvēseles radinieku ceļojumos. Tajā pašā laikā viņiem, tāpat kā ģimenes, ir jāpārskata sava attieksme pret partneri, pretējā gadījumā visas mazās problēmas var sagraut laulību.

Draudzīgā vidē gaidāmas pārmaiņas. Konflikts ar veciem draugiem novedīs pie attiecību pārtraukuma, bet Trusis palīdzēs iegūt jaunus 2023. gadā.

Kas attiecas uz Dvīņu veselību – Truša gadā tas būs pilnībā atkarīgs no dzīvesveida. Prognoze iesaka 2023. gada martā-aprīlī pievērst uzmanību gremošanas sistēmai, bet rudenī atbalstīt imūnsistēmu.

 

Vēzis

Vēžus gaida mierīgs un stabils gads. Zīmes izaugsme un attīstība nedaudz apstāsies, kas dos viņiem iespēju atgūties, izbaudīt iepriekš sasniegto un nostiprināt savas pozīcijas.

Dzīves finansiālā puse būs stabila un paredzama, un daudzus Vēžus uz gada beigām sagaida karjeras cīņa par kādu amatu vai īpašu profesionālo statusu, bet rezultāti būs zināmi nākamā sākumā.

Vēži, kuriem nepieciešama vientulība, centīsies sašaurināt savu sociālo loku līdz svarīgākajiem un mīļākajiem cilvēkiem. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem gan romantiskajā sfērā, gan biznesā būs uzticams partneris, kuram ir kopīgas vērtības.

Vēžiem veselības problēmu nebūs, izņemot sezonālās saaukstēšanās slimības, taču prognoze iesaka atteikties no tālajiem ceļojumiem atpūtas un izklaides nolūkos, jo iespējamas nelaimes.

 

Lauva

Truša gads Lauvai solās būt neviennozīmīgs gan profesionālajā, gan personīgajā dzīvē. Uz karjeru orientētie zīmes pārstāvji spēs pacelties uz nākamo līmeni, baudot pelnītus panākumus un atzinību.

Lauvām Truša gadā nebūs finansiālu un veselības problēmu. Un emocionālais fons ir stabils gada pirmajā trešdaļā, tad tas būs pakļauts būtiskām svārstībām – šķiršanos no dažiem cilvēkiem no draudzīgas vides Lauvas piedzīvos visai sāpīgi.

Lauvas sāks apgrūtināt papildu atbildība, ko viņi būs spiesti uzņemties partnerattiecībās. Emociju trūkuma dēļ daudzi zīmes ģimenes pārstāvji sāks justies garlaicīgi, cenšoties demonstrēt apkārtējai videi laimīgo ģimenes ārējo fasādi.

Vilšanās iemesls visbiežāk ir Lauvu pārspīlētās prasības saviem partneriem, kā arī viņu konservatīvā un skarbā nostāja. Līdz gada beigām  zīmes pārstāvji varēs pārskatīt savu nostāju, kas palīdzēs iedvest jaunu elpu attiecībās.

 

Jaunava

Jaunavai labvēlīgi Truša gadā būs pēdējie mēneši – ievērojami uzlabosies  zīmes finansiālā situācija. Taču prognoze viņiem neiesaka investēt projektos, kas sola ātru peļņu – cerības, visticamāk, nepiepildīsies.

Daudzas Jaunavas Truša gadā atbrīvosies no novecojušiem kontaktiem un attiecībām, varēs atrast jaunus partnerus biznesam vai sadarbībai. Izbraucieni un ceļojumi ir labvēlīgi – tie sniegs patīkamus iespaidus, kā arī pastiprinās fizisko un emocionālo aktivitāti.

Vientuļie zīmes pārstāvji var uzsākt romānu ar kādu no savas tuvākās draudzīgās vides, kurā saskatīs nopietnu attiecību izredzes.

Lasi vēl:

Veselības pasliktināšanās iemesls var būt mazkustīgs dzīvesveids, kas izraisa stagnāciju organismā. Lai no tā izvairītos, Jaunavām vajadzētu mainīt savu dzīvesveidu – ēst pareizi, biežāk staigāt un atteikties no sliktiem ieradumiem.

Svari

Svarus Truša gadā gaida lietišķa aktivitāte, komunikācija un ceļojumi. Daudzi zīmes pārstāvji atvērs savu biznesu – veiksme nebūs ātra, taču daudzsološas izredzes parādīsies gada otrajā pusē.

Truša gadā Svariem jābūt īpaši uzmanīgiem, parakstot dokumentus, lai nerastos problēmas ar kredītiem, apdrošināšanu vai mantojumu. Svariem jābūt uzmanīgiem, lai izvairītos no galvas traumām. Nervu izsīkums var izraisīt arī sliktu veselību.

Atmosfēra ģimenē būs atkarīga no pašiem Svariem. Zīmes konflikta uzvedība, pretenzijas un greizsirdība var radīt nopietnu krīzi attiecībās jau gada vidū.

Tas attiecas arī uz tiem zīmes pārstāvjiem, kuri vēl nav oficiāli noformējuši attiecības vai tikko iegājuši konfekšu pušķu periodā. Priekšplānā izvirzīsies arī bērnu problēmas – viņiem būs jāvelta daudz laika un naudas.

 

Skorpions

Truša gadā Skorpionus gaida aizraujošas idejas un iedvesmojošas perspektīvas, kas tiks uzņemtas ar lielu entuziasmu. Zīmei visa gada garumā būs iespēja pārbaudīt savus spēkus un gūt neparastas sajūtas.

Profesionālajā jomā viņus gaida konkurence. Daļa zīmes pārstāvju nolems mainīt darbu, cenšoties sevi pierādīt kaut ko jaunu. Materiālā ziņā viss ir kārtībā – Skorpioni iegūs iespēju palielināt savus ienākumus.

Vientuļo Skorpionu personīgā dzīve Truša gadā mainīsies. Daudzus zīmes pārstāvjus 2023. gadā gaida saderināšanās, kāzas vai bērnu piedzimšana. Taču rutīnā iegrimušo ģimeni gaida kārtējā krīze, un, lai glābtu laulību, pusēm vienlīdz jāpieliek pūles.

Nopietnas veselības problēmas Skorpioniem Truša gadā nav gaidāmas, tomēr sāpīga reakcija magnētiskajās dienās var sagādāt nepatikšanas

zīmes pārstāvjiem.

 

Strēlnieks

Strēlniekiem Truša gadā veiksies visās jomās – gan profesionālajā un karjerā, gan biznesa centienos. Zīmes pārstāvji varēs cīnīties par savām interesēm un uzvarēt bez kompromisiem.

Strēlniekam, kurš nolemj uzsākt savu biznesu, ir jāatbrīvojas no stereotipiem, lai gūtu panākumus. Arī zīmes finansiālais stāvoklis Truša gadā uzlabosies – labus ienākumus varēs gūt no ģimenes uzņēmuma.

Strēlnieka personīgā dzīve iepriecinās ar stabilitāti un paredzamību gan ģimeni, gan tos, kuri ir attiecībās. Arī draudzīga vide būs stabila, un zināmas aizdomas liks piesardzīgāk pieņemt savā lokā jaunas paziņas.

Veselība arī nesagādā nekādas problēmas. Prognoze iesaka būt īpaši uzmanīgiem, ceļojot lielos attālumos līdz makiem, kredītkartēm, dokumentiem un papīriem.

 

Mežāzis

Mežāžiem Truša gads būs visādā ziņā veiksmīgs, ja viņi spēs saprast zīmes, ko Visums viņiem sūta. Zīme un finansiālā situācija iepriecinās – īpaši ienākumi pieaugs arhitektūras un būvniecības jomās nodarbinātajiem.

Ar Mežāžiem un viņu personīgajā dzīvē viss ir kārtībā – lielākajai daļai  zīmes pārstāvju 2023. gadā partnerattiecības un attiecības ģimenē būs stabilas, kas ļaus realizēt savus ilgtermiņa plānus.

Atpūta un ceļošana 2023. gadā būs veiksmīga, taču prognoze iesaka rūpīgi plānot katru ceļojumu. Bet Mežāžu draudzīgā vide liks vilties ar viņu bezatbildību, manipulācijām un viltību.

Īpaša uzmanība jāpievērš veselības zīmei. Gada laikā gandrīz visi Mežāži būs pakļauti saaukstēšanās un alerģiskām reakcijām. Tos var ietekmēt arī mitrums un hipotermija.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri, pateicoties savām profesionālajām īpašībām, personiskajam šarmam, kā arī vadības un kolēģu labvēlībai, Truša gadā spēs veiksmīgi risināt karjeras jautājumus.

Jauni ienesīgi projekti palīdzēs  zīmei būtiski uzlabot savu finansiālo stāvokli. Truša gadā Ūdensvīru sagaida nopietnas ar tuviniekiem saistītas rūpes, kuras zīme spēs veiksmīgi atrisināt.

Ūdensvīri, kuri atrodas romantiskās attiecībās, nesteigsies ar to noformēšanu, jo nav gatavi radikāli mainīt savu dzīvi un uzņemties atbildību. Un nāk ģimenes strīdi un konflikti – situācija uzlabosies tikai rudens beigās.

Ūdensvīra veselība nav stabila – īpaši grūti klāsies tiem zīmes pārstāvjiem, kuriem ir problēmas ar muskuļu un skeleta sistēmu. Tāpēc prognoze iesaka vairāk atpūsties, bet tālsatiksmes braucienus atlikt uz nākamo gadu.

 

Zivis

Truša gads Zivīm būs veiksmīgs karjeras izaugsmes ziņā – tai  zīmei jāpārvar neizlēmība un jāparāda profesionālās īpašības. Finansiālā situācija būs stabila, ja Zivīm izdosies saglabāt pareizo līdzsvaru starp darbu, atpūtu un personīgo dzīvi.

Gaidāmais gads zīmei sola daudz interesantu tikšanos. Zivju sociālo loku galvenokārt veidos gudri un intelektuāli attīstīti cilvēki, no kuriem var daudz mācīties.

Bērni Zivīm radīs daudzas problēmas, kuras būs jārisina pavasarī, pēc tam situācija ģimenē stabilizēsies. Vientuļus pievils romantiska aizraušanās, taču viņi var atrast sev radinieku, ja atmetīs stereotipus.

Veselības ziņā Zivīm būs lielas nepatikšanas ar sezonālu imūnsistēmas pavājināšanos, tāpēc organisms jau iepriekš jāatbalsta ar nepieciešamajiem vitamīniem un minerālvielām, kā arī pareizu uzturu un miegu.

Lasi vēl: Veiksme, vilšanās, kaislību un bagātības viļņi sagaida dažādas zīmes decembra otrajā pusē

Melnā Ūdens Truša spēki 2024. gada 10. februārī padosies Zaļajam koka pūķim.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru