Vanga un eksperti: kuras zvaigžņu zīmes gaišreģe uzskatīja par veiksminiekiem un kuras par neveiksminiekiem, bet kāds – ideāls!

Pasaulslavenā bulgāru gaišreģe Vanga zvaigžņu zīmes sadalīja trīs grupās. Vienā bija tie, kuriem dzīvē paveiksies. Otrā – neveiksminieki, kuriem nemitīgi nepaveiksies. Nu, trešā grupa varētu sacensties ar pašu gaišreģi, jo viņi ir apveltīti ar ezotēriskām spējām.

Kurai grupai pieder tava zvaigžņu zīme? Laimīgajiem, ezoteriskiem vai neveiksminiekiem? Vai varbūt jums pat paveicās piedzimt zem laimīgas zvaigznes, jo Vanga īpaši izcēla vienu no zvaigžņu zīmēm, apgalvojot, ka starp tās pārstāvjiem ir milzīgs skaits gandrīz ideālu cilvēku. Pārbaudīsim?

Kurš smaida veiksmi?

Šīs zīmes ir īstas veiksmes zīmes. Protams, arī viņiem ir problēmas un nepatikšanas, bet tikai pašu vainas dēļ. Ja nepārkāpsi Dievišķos likumus un cienīsi Visuma pamatprincipus, tad Visums šīm zīmēm dos priekšroku, jo to pārstāvji ir apveltīti ar spēcīgu pozitīvu enerģiju un īpašu spēku.

Vērsis
Kā likums, viņi stingri stāv uz kājām. Spītīgi virzās uz iecerēto mērķi. Vairāk par visu pasaulē viņi augstu vērtē ģimeni un darīs visu iespējamo, lai nodrošinātu saviem mīļajiem materiālo labklājību. Vienīgais Vērša trūkums ir neticamā spītība, nespēja piekāpties. Tas visbiežāk noved pie dzīves problēmām.

Skorpions

Viņus var salīdzināt ar ledus bluķi – viņi šķiet aukstasinīgi un nesaudzīgi, pārliecināti par sevi un savu rīcību, nesaudzīgi tiek galā ar ienaidniekiem un nežēlīgi atriebjas pat par mazāko apvainojumu. Patiesībā Skorpioni ir ļoti neaizsargāti un jūtīgi, taču viņi rūpīgi slēpj šīs īpašības, uzskatot tās par vājuma izpausmi.

Šīs zīmes pārstāvjiem vienmēr ir panākumi, viņiem ir uzņēmība un viņi labi veido karjeru. Bet viņiem ir jāiemācās uzticēties citiem, nebaidīties parādīt savu cilvēcību, pretējā gadījumā viņi var zaudēt visu, ko viņi ir ieguvuši, arī mīlestību.

Lauvas
Šīs zīmes pārstāvjus patronizē pati Saule, tāpēc Ļvovu pamatoti var saukt par laimīgo un laimīgo. Viņiem dzīvē viss izdodas.

Taču Vanga brīdina, ka Lauvām ir zvaigžņu slimība, kas var sabojāt attiecības ar apkārtējiem, tāpēc viņš iesaka mērenēt savu Ego – nokrist no pjedestāla var būt ļoti sāpīgi.

Zivis
Viņi ir mīļi, sapņaini, laipni, līdzjūtīgi un gandrīz vienmēr mīl apkārtējos. Varbūt tāpēc Zivīm tas izdodas, jo viņām ir daudz mecenātu? Zivīm ir pārsteidzošas spējas – viss, ko viņi vēlas, parasti tiek izpildīts ļoti tuvā nākotnē.

Bet šīs jaukās radības dažreiz ir pārāk neuzmanīgas un vieglprātīgas, tāpēc viņiem ir zaudējumi.

Kuram dzīvē neveicas visvairāk?
Vanga sacīja, ka šīs zvaigžņu zīmes nevar attiecināt uz simtprocentīgiem neveiksminiekiem, taču dzīvē viņiem patiešām klājas grūti. Šķiet, ka Visums tos pārbauda, ​​radot arvien jaunas problēmas. Bet aklajam gaišreģim ir daži padomi, kas palīdzēs noķert veiksmi aiz astes.

Svari

Gudri, diplomāti un miera uzturētāji – tās ir galvenās Svaru iezīmes. Šīs zīmes pārstāvji visvairāk vērtē harmoniju un līdzsvaru. Viņi ir ļoti sabiedriski, vienmēr nāk palīgā, neprot atteikt citiem un sagaida to pašu no citiem. Vanga iesaka vairāk domāt par sevi un nebaidīties uzņemties atbildību par savu rīcību. Esi visā izlēmīgāks, un tad zvaigznes tev uzsmaidīs.

Dvīņi
Viņi bieži ir vieglprātīgi un neuzmanīgi, un, diemžēl, viņi ir vairāk pakļauti slikto ieradumu un kaislību ietekmei nekā citi. Visums pret Dvīņiem izturas tikpat vieglprātīgi un virspusēji, kā viņi izturas pret citiem.

Lai būtu pelnījuši augstāko spēku aizbildniecību, šīs zīmes pārstāvjiem ir jāpārstāj steigties no vienas galējības otrā, jākļūst nopietnākiem un viņiem ir savs viedoklis, nevis jāvada no citiem.

Vēzis
Viņu problēma ir pesimisms. Pastāvīgs izmisums un sūdzības atbaida pat tuvākos cilvēkus. Un tas ir daudzu neveiksmju cēlonis. Vēži ir labi ģimenes vīrieši, viņi vienmēr ir labi nodrošināti, novērtē māju un ģimenes komfortu. Viņiem vajag tikai nedaudz optimisma, un tad dzīve dzirkstīs pavisam citās krāsās.

Mežāzis
Īsts smags darbs, bet visa viņu dzīve ir cīņa ar šķēršļiem, kurus visbiežāk Mežāži sev uzceļ. Tomēr viņiem ir visas iespējas tikt galā ar pat vissarežģītākajām problēmām.

Mežāži pēc dabas ir izturīgi, spītīgi un ar neticamu mērķtiecību, ja šīs īpašības nav attīstītas no bērnības, tad baltās svītras dzīvē nevar sagaidīt.

Zvaigžņu zīmes ar īpašām spējām
Pēc Vangas domām, daudziem šo zīmju pārstāvjiem piemīt īpaša dabas dotība – ekstrasensorās uztveres spēja. Viņiem bieži ir pravietiski sapņi, un viņi var paredzēt nākotni. Daudziem šīs spējas ir snaudušas, taču tās ir viegli pamostas un attīstīties.

Ūdensvīrs

Viņu vidū ir dzimuši daudzi dziednieki un izgudrotāji, un viņiem biežāk nekā citiem ir pravietiski sapņi. Par Ūdensvīriem mēdz teikt, ka viņi nav no šīs pasaules, jo viņi ir nākotnes cilvēki, kuri ir priekšā savam laikam. Viņi viegli prognozē notikumus, kas vēl nav notikuši, un rada lietas, kas nav saprotamas laikabiedriem.

Daudzi zinātniskās fantastikas rakstnieki, kuri prognozēja tagadni, bija šīs konkrētās zīmes pārstāvji.

Strēlnieki
Strēlnieku vidū ir dzimuši daudzi dziednieki un gaišreģi. Viņiem pat nav jāpieliek īpašas pūles, lai attīstītu savu dāvanu – viņiem tā pieder jau no mazotnes.

Sabiedriski un draudzīgi Strēlnieki darbojas kā īsti sargeņģeļi saviem mīļajiem – dziedina, dod gudrus padomus, risina dīvainus sapņus un prognozē nākotni. Daudzi no viņiem cilvēku dzīvi lasa kā atvērtu grāmatu.

Auns
Dažreiz šķiet, ka tie ir īstie Likteņa palīgi un Visums palīdz neatlaidīgajiem un mērķtiecīgajiem Aunam it visā. Patiesībā tā nav taisnība. Izrādās, ka daudziem veiksmīgiem šīs zīmes pārstāvjiem piemīt īpaša vizualizācijas dāvana. Viņiem pietiek izteikt vēlēšanos, iedomāties, ko vēlas, un tā noteikti piepildīsies. Noderīgas spējas, vai ne?

Vanga viņiem iesaka biežāk iesaistīties bezatlīdzības palīdzēšanā cilvēkiem, tad viņu dāvana tikai pastiprināsies un nesīs labus rezultātus.
Jaunava

Šķiet, kā gan daba var apveltīt pedantiskas, aukstas, pragmatiskas un dažkārt arī niknas Jaunavas ar pārdabiskām spējām? Bet, pēc Vangas teiktā, tieši starp viņiem visbiežāk dzimst unikāli, apdāvināti un gandrīz ideāli cilvēki.

Jaunavas ļoti smalki izjūt citus cilvēkus, viņām piemīt empātijas dāvana un prot to izmantot paredzētajam mērķim, tāpēc ar Jaunavām labāk draudzēties, nevis būt par ienaidniekiem. Šīs zīmes pārstāvji ir līdzjūtīgi un vienmēr nāks palīgā, bet, ja apvainosies, tad problēmu nebūs.
Tieši šo zvaigžņu zīmi Vanga izcēla, uzskatot Jaunavu par perfektu un harmonisku gan fiziskajā, gan garīgajā līmenī. Viņas izpratnē Jaunava un Idealitāte ir sinonīmi, jo visu, ko Jaunava paņem, viņa cenšas novest līdz pilnībai.

Lasi vēl: Kuru 5 zvaigžņu zīmju vēlmes noteikti piepildīsies 2022. Tīģera gadā veiksies īpaši

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru