Garīgā vecuma tests: Cik daudz suņu jūs redzat?

Alfrēds Binets ierosināja zinātniskā lietošanā ieviest terminu “garīgais vecums”. Tas atspoguļo cilvēka kognitīvo funkciju (uzmanības, iegaumēšanas, novērošanas utt.) stabilitātes garīgo mērauklu. Vēlāk jēdzienam “garīgais vecums” tika pievienotas adaptīvās spējas, garīgās stabilitātes pakāpe un citas svarīgas lietas.

Tiek atzīmēts, ka cilvēka fizioloģiskais un garīgais vecums ne vienmēr sakrīt. Jūs droši vien esat dzirdējuši kādu sakām: “Viņam ir bērna inteliģence” vai “Viņš ir attīstīts vairāk nekā savus gadus.”

Kas mums jādara?

Šeit ir ilustrācija, kurā parādīts noteikts suņu skaits. Mēģiniet saskaitīt VISUS suņus. Atcerieties, ka šajā testā nav pareizas vai nepareizas atbildes.

Tātad jūs atradāt …

1 līdz 4 suņiem

Jūsu garīgais vecums ir 18-23 gadi.

Jūs esat dzīves apguves procesā. Neapslogojiet savu prātu ar smagiem argumentiem. Jūs neesat pieradis būt atbildīgs par sevi un vēl jo vairāk par citiem. Jums patīk vadīt bezrūpīgu dzīvesveidu. Ja domājat, ka kāds ar kādu uzdevumu tiks galā labāk par jums, jūs labprāt deleģējat savas pilnvaras.

5 suņi

Jūsu garīgais vecums ir 25-30 gadi.

Jūs esat zinātkārs un piesardzīgs cilvēks. Ieskauj sevi ar nelielu skaitu līdzīgi domājošu cilvēku, ar kuriem jūtaties ērti. Jums nepatīk būt atbildīgam par citiem, zemapziņā jūs cenšaties no tā izvairīties par katru cenu. Jums rūp nākotne, bet ne tik daudz, lai sāktu bezgalīgi cīnīties par savu laimi un radikāli mainītu savu dzīvi.

6 suņi

Jūsu garīgais vecums ir 31-40 gadi.

Jūs esat nobriedis un inteliģents cilvēks. Bērnībā apkārtējie apbrīnoja tavu pašpārliecinātību un ambīcijas. Daži pat pravietoja jums lielisku nākotni. Jums ir augsti standarti, esat kritisks pret apkārtējiem cilvēkiem un sevi. Jūs esat stabils un uzticams cilvēks, tāpēc viņi jums uzticas. Jums ir “dzīvs” prāts, tāpēc varat viegli mainīt sarunas tēmu. Viņi spēj redzēt lietas tādas, kādas tās ir patiesībā. Analītiķis un lielisks stratēģis.

7 suņi

Jūsu garīgais vecums ir 10-18 gadi.

Tu esi naiva kā bērns. Tev ir grūti nosaukt lietas īstajos vārdos, tu dod priekšroku notikumu izskaistināšanai. Viņi mēdz idealizēt un fantazēt. Jums patīk ilgstoša komunikācija. Jums ir daudz draugu, ar kuriem jūs jūtaties ērti.

Lasi vēl: Vanga un eksperti: kuras zvaigžņu zīmes gaišreģe uzskatīja par veiksminiekiem un kuras par neveiksminiekiem, bet kāds – ideāls!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru