Uzziniet savu raksturu pēc ķermeņa figūras

 2. attēls “Bumbieris

Jūs esat ļoti valdonīgs cilvēks, jūs varat viegli piespiest cilvēku darīt to, ko jums vajag un kā tas jums vajadzīgs. Turklāt pakļauties citiem un izpildīt priekšniecības uzdevumus jums patīk daudz mazāk. Jums nav nekādas jēgas apburt jebkuru vīrieti. Varbūt tāpēc jums ir daudz pielūdzēju.

 

 3. attēls “Taisnstūris”

Šāda figūra ir raksturīga diviem pilnīgi dažādiem tipiem – “tavam draugam” un ļoti kautrīgām dāmām. Pirmās sievietes viegli sazinās ar svešiniekiem, spēj ātri kļūt par savējām jebkurā uzņēmumā un vīriešu vidū bieži ir daudz draugu. Otrās dāmas ir pilnas ar kompleksiem, kautrīgas un dod priekšroku vientulībai, nevis trokšņainām kompānijām.

Lasi vēl: Ja ar jūsu redzi viss ir kārtībā, jūs redzēsiet to, kas ir paslēpts šajos attēlos

Pat ar unikālām zināšanām un prasmēm viņiem ir neērti sevi pasludināt par speciālistu. Tas ir ļoti kaitīgs gan darbam, gan personīgajai dzīvei. Būs neticami grūti gūt panākumus un atzinību.

 

 4. attēls “Ābols’’

Parasti šāda veida figūru īpašnieki ir ļoti sabiedriski, jautri. Viņi pēc savas būtības ir optimisti un spēj inficēt citus ar vitalitāti. Nav brīnums, ka jūsu mīļie jūs redz kā gaismas staru. Vīri mīl šādas sievietes – viņi viņus uzskata par labākajiem draugiem un partneriem.

 

 5. attēls “Smilšu pulkstenis”

Jūs esat ideāla sieviete. Jūs varat flirtēt, būt noslēpumaina svešiniece un labas mājas saimniece. Ar tādu sievieti ikviens vīrietis jutīsies pats stiprākais, gudrākais un skaistākais. Un tāpēc, ka sieviete var viņu pārliecināt par jebko, ieskauj mīļoto mājīgumu, rūpes un glāstus.

Arī interesanti: Šis tests noteiks, vai jums piemīt īpašas spējas. 3 lādēs atrodas zelts, vai spēj uzminēt-kurās?

Avots: zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru