Uzziniet savu raksturu pēc ķermeņa figūras

Cilvēka ķermenis var pastāstīt par daudzām lietām. Izrādās, ka pēc figūras ir iespējams noteikt arī raksturu.

Saka, ka cilvēka raksturs sāk veidoties ilgi pirms viņa dzimšanas. Jau mātes vēderā zīdainis var izrādīt spītību, nepacietību, piesardzību utt. Pēc piedzimšanas šīs īpašības turpina “nostiprināties” un pilnveidoties.

Psihologi ir pārliecināti – noteikt pieaugušā cilvēka rakstura īpatnības, tikko paskatoties uz viņa figūru. Jā, jā, pietiek ar vienu minūti! Un jūsu psiholoģiskais portrets ir gatavs.

Mēs iesakām iziet cauri vienkāršam testam un uzzināt, vai eksperti pareizi nosaka cilvēka uzvedības īpašības pēc viņa izskata?

Lai to izdarītu, jums vienkārši jāizvēlas attēlā redzamais figūras tips, kas ir vislīdzīgākais jūsu figurai. Un tad – paskatieties uz “atšifrēšanu”.

Tātad sākam!

 

 1. attēls “Apgriezts trīsstūris”

Pat Bills Geitss būtu apskaudis jūsu apņēmību. Jūs esat pārliecināts par saviem spēkiem, inteliģenci un spējām, kas noteikti novedīs pie panākumiem. Un jebkurā jomā – personīgajā dzīvē, darbā, hobijā.

Lasi arī: Ja gribat naudu – Nēsājiet šos talismanus

Tomēr ne visiem apkārtējiem patīk jūsu pārmērīgā pašpārliecinātība. Esiet piesardzīgs: jūsu kategoriskā attieksme var sastrīdēties ar draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējiem variantiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru