Ticējumi: kad nedrīkst aizdot un aizņemties naudu. Ievēro, un esi bagāts!

Kad nedrīkst aizņemties naudu

Kad tu esi ar cilvēku strīdā. Gadās periodi, kad starp cilvēkiem ir zināms atsalums. Šādā laikā labāk neaizņemties. Kopā ar naudu tu vari saņemt negatīvismu. Pastāv risks, ka jūs pārstāsiet būt par partneriem, draugiem, sastrīdēsieties vēl stiprāk.

Pilnmēness laikā. Saskaņā ar mēness kalendāru, šajā bīstamajā dienā labāk neaizņemties. Arī aizdot nevajadzētu un lūgt kādam palīdzību. Astrologi ir pārliecināti, ka tas negatīvi atsauksies uz finansiālo sfēru un veiksmi kopumā.

Jaungada dienā. Šie svētki saistās ar ieiešanu jaunā “mini – ērā”, jaunā posmā. Ieiet jaunā gadā vienmēr labāk bez parādiem, lai arī cik sarežģīta nebūtu situācija.

Otrdienā. Tā vēsta daudzi tautas ticējumi.

Citi noderīgi ticējumi

Piektdiena 13. datums. Šajā bīstamajā dienā vislabāk neveikt nekādas finansiālas operācijas, izņemot tās, kas ir neizbēgamas. Kas attiecas uz parastām piektdienām, tad tajās var mierīgi aizdot un aizņemties naudu.

Nedrīkst aizdot vai aizņemties naudu atvērtā veidā. Ticējumi vēsta: vislabāk, lai nauda būtu salocīta vismaz uz pusēm. Tāpat labi, ja nomināli būtu pēc iespējas mazāki, lai naudas fiziskais apjoms būtu lielāks.

29. februārī. Šajā dienā vislabāk neveikt apjomīgus pirkumus un nekādā gadījumā neaizdot naudu. Aizņemties un noformēt kredītus arī nav ieteicams. Šai dienai ir nelaba slava un visnotaļ nestabila enerģija.

avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru