Ticējumi: kad nedrīkst aizdot un aizņemties naudu. Ievēro, un esi bagāts!

Palīdzēt ar naudu reizēm mēdz būt bīstami. Tāpēc centies atcerēties galvenās zīmes, kas saistās ar finansēm, lai nepieļautu problēmu rašanos. Ja domā kļūt par parādnieku, tad tikai īstajā laikā.

Kad nedrīkst aizdot

Augošā mēnesī. Tā saka ne tikai ticējumi, bet arī mēness kalendārs. Ja tic astrologu padomiem, tad augošā mēnesī vajadzētu notikt naudas līdzekļu pieaugumam, nauda ir jāuzkrāj un jāsamazina tēriņi. Bet noteikti nevajag aizdot. Uz parādu atdošanu tas neattiecas – to var droši darīt. Tomēr naudas aizdošana augošā mēnesī kopumā atstās negatīvu ietekmi uz finansiālo veiksmi.

Vakarā vai naktī. Tautas ticējumi vēsta, ka aizdot naudu vislabāk ir pie saules gaismas, tas ir dienā. Saskaņā ar novērojumiem, šādos gadījumos iespējamība dabūt naudu atpakaļ ir daudzkārt lielāka.

Kad kāds bērēs lūdz aizdot naudu. Tā ir ļoti slikta zīme. Tādā veidā tu vari piesaistīt nelaimi ne tikai sev, bet arī savai ģimenei.

Kad aizdodamā nauda ir pēdējā. Kad tev ir pavisam nedaudz līdzekļu, aizdot naudu ir kategoriski aizliegts. Tā var sev piesaistīt nepatikšanas.

Svētdienā. Pēdējā nedēļas diena nav domāta naudas aizdošanai. Svētdienai piemīt mierīga, radoša enerģija, kuru ir viegli sabojāt. Runā, ka šāda nauda var neatgriezties.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kad nedrīkst aizņemties naudu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru