Tētis var visu: eksperti ir noskaidrojuši, kuri ir labākie tēvi pēc zvaigžņu zīmēm

Nav grūti nedaudz novērot un pamanīt kādu modeli: dažas zvaigžņu zīmes it kā radītas audzināšanai un bērnu audzināšanai, bet citas dara to ļoti slikti. Tātad, kurš no zvaigžņu loka pieder pie pirmās kategorijas?

Auns

Tas, protams, nav tas pats tēvs, kurš pārlieku sargās bērnu, izrādīs hiperaprūpi pilnā pārliecībā, ka tieši viņa meita vai dēls ir skaistākie cilvēki pasaulē. Auns, visticamāk, pievērsīs mazuļiem lielu uzmanību, sazinās ar viņiem gandrīz kā ar pieaugušajiem un ir pieklājīgs. Viņi veido brīnišķīgus tēvus, kuri savas ģimenes labā spēj krist pat galējībās un daudz ko iemācīt bērnam jau ikdienas komunikācijas procesā. Parasti šādus vecākus vēlāk atceras kā “labākos!”, Jo vienlaikus viņi ir draugi – Auns var emocionāli atbalstīt, palīdzēt kādā smieklīgā nevainīgā palaidnībā, neuzkrītoši novirzīt uz pareizā ceļa.

Vērsis

Cilvēkiem ar šo zīmi īsti nepatīk trokšņainas kompānijas, steiga un straujš dzīves ritms. No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka tāpēc viņiem vienkārši vajadzētu dievināt vientulību, pastāvīgu klusumu. Pārsteidzoši, ka tā nav taisnība. Vērsim patīk sazināties ar bērniem. Viņiem šķiet, ka tie ir lieliski sarunu biedri un vienkārši pateicīgi klausītāji. Viņi ar prieku nodod savu gudrību, smalko izgudrojošo prātu un spēju dzīvot ar prieku bērniem, kuri uzsūc informāciju kā sūklis un izdara sev daudz noderīgu un pozitīvu secinājumu.

Bērni, kas aug kopā ar pāvestu Vērsi, izaug diezgan agri, bet tikai pateicoties smalkajai gudrībai, kas viņiem tika mācīta jau no mazotnes.

Lauva

Lauvas tēvi savam bērnam nemācīs ne pieticību, ne centību, ne tieksmi pēc zināšanām. Tomēr var droši teikt, ka tieši viņu bērni izaug ar vismazāko kompleksu un emocionālo skavām. Lauvas labāk nekā jebkurš cits izaudzinās garīgi līdzsvarotu cilvēku ar adekvātu pašcieņu un pozitīvu pasaules uzskatu, nevilcinoties izteikties un atvērt savas jūtas jauniem draugiem. Mūsdienu pasaulē tas dažreiz tiek novērtēts pat vairāk nekā pieticība un garlaicīga saprātīga paklausība.

Protams, šī zvaigžņu zīme var saņemt labākā tēva goda nosaukumu.

Mežāzis

Šīs zīmes tēvi rūpējas par savu mantinieku, kad viņš vēl ir dzemdē. Viņi vienmēr ir gatavi kļūt par tēvu. Mežāži labāk par savām sievām zina, kas nepieciešams, lai grūtniecība noritētu pēc iespējas labāk, kā rūpēties par jaundzimušo, ko jautāt ārstam, kuru bērnudārzu izvēlēties, kur dabūt naudu labākajiem audzinātājiem. .. Viņi ir gatavi pavadīt stundas, lai paceltu rotaļlietu, kuru bērns izmet. Un tajā pašā laikā pat savās domās viņš uz viņu nedusmosies. Šīs zīmes tēti ir labākie draugi saviem bērniem. Pēkšņi bērns pie kaut kā ir vainīgs, tad tēvs nekad pret viņu nelauzīsies, un tas nekad nav godīgi. Laimīgi bērni, kuriem tētis ir Mežāzis. Viņiem patīk spēlēties ar saviem bērniem, sazināties, sniegt pareizos padomus. Mežāža bērni izaug par gudriem, mierīgiem un gudriem cilvēkiem.

Neviens neizslēdz, ka citas zvaigžņu zīmes spēj būt lieliski vecāki. Tomēr šeit mēs runājam tikai par labāko – šajā sarakstā var droši minēt tikai šīs zīmes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru