Eksperte Vasilisa Volodina sastādīja prognozi 2021. gada novembrim visām zvaigžņu zīmēm

Drīzumā nodzeltējušu lapotņu spilgtās krāsas un drūmās novembra lietusgāzes nomainīs skaistās ziemas bildes, tikmēr eksperte Vasilisa Volodina sniedza prognozi 2021. gada novembrim visām zvaigžņu zīmēm, lai mēs varētu izveidot veiksmīgāko līniju  no mūsu pašu darbībām. Sāksim!

Vērsis

Parādīs neatlaidību līdz galam

Novembrī tuviem šīs zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas saprast, cik spītīgs un dažkārt spītīgs tu esi. Neskatoties uz to, ka viņu apkārtējā vide to izjutīs uz sevi, Vērsis nebūs sliecas meklēt kompromisus.

Ir ieteikums – ja ir tāda iespēja, paņem pauzi, dodies atvaļinājumā un izkāp no strīdīgo jautājumu risināšanas. Īpaši tie, kur atbilžu meklēšana nešķiet reāla un ātri iespējama.

Arī personiskās attiecības var kļūt par sarežģītu tēmu. Būs jāatrod sevī spēks, lai izietu ārpus esošajiem stereotipiem un atbrīvotos no esošajiem ierobežojumiem.

Dvīņi

Iedziļināšanās darbā

Šīs zīmes pārstāvji, kā vienmēr, piedzīvos dažādas emocijas, reizēm arī pretējas. Piemēram, viņi gūs īpašu prieku attālinātā darbā, bet tajā pašā laikā viņi var ciest no komunikācijas trūkuma. Vai plosīties starp vēlmi palīdzēt un pašam saukt pēc palīdzības.

Novembrī Dvīņus pārņems intensīvs darbs. Viņi iegremdēsies darbplūsmā un izdos brīnišķīgu auglīgu mēnesi. Vienkārši ir vērts savaldīt savu degsmi, nevis mest visus spēkus uzreiz darba jautājumu risināšanā, pretējā gadījumā ķermenis var nolemt slimot nedēļu.

Vēzis

Uzņēmējdarbība un radošums ir mūsu viss!

Uzmanību Vēža vecāki! Novembrī jūsu bērni var “iepriecināt” ar pārsteigumu, nevis patīkamu, īpaši pusaudžiem. Rūpējies par saviem nerviem, viss atrisināsies tā, kā tev vajag. Līdz decembrim šī problēma izzudīs.

Turklāt jums būs sajūta, ka par dzīvi, īpaši labu, jums ir jācīnās no visa spēka. “Neticiet, nebaidieties, nejautājiet” – šis princips ir domāts jums. Meklē risinājumus, esi gudrs un nebaidies no jaunām idejām. Ja vēlies gūt panākumus, droši ienirt lietu biezumā un nepazaudējies!

Lauva

Spriedze tuvinieku vidū

Novembrī Lauvai priekšplānā izvirzīsies ģimenes lietas. Jūsu draudzīgajā radinieku kolektīvā radīsies zināma spriedze. Vai nu tas varētu būt konflikts starp ģimenes locekļiem vai vienkārši nervoza situācija. Lieliska iespēja īstenot kādu lielu pasākumu vai biznesu. Piemēram, veiciet remontu. Virzi savu enerģiju uz šejieni, skaties – un ģimenē iestāsies miers.

Laika posmā no 18. līdz 20. datumam ir vērts īpaši parūpēties par saviem nerviem.

Jaunava

Jaunu lietu apgūšana un vairāk uzdevumu veikšana

Komunikācija jums nav vieglākā lieta. Un šomēnes to būs daudz, tāpēc esiet gatavi. Novembrī par svarīgām prasmēm kļūs prasme apgūt un apgūt līdz šim nezināmas jomas, kā arī spēja darīt vairākas lietas vienlaikus.

Jums būs vairākkārt jāpaātrina, jāpārslēdzas starp uzdevumiem, un tas nav viegli, jūs varat sevi nogurdināt. Centieties neaizmirst par pārtraukumiem, kaut arī īsiem, atpūtai.

Novembrī Jaunavām nav ieteicams uzsākt tiesvedību vai doties tālos ceļojumos.

Svari

Ražas novākšanas laiks

Raža, ko iestādījāt pirms diviem mēnešiem, beidzot ir nesusi augļus. Ir iemesls lepoties ar sevi. Jūs esat kļuvis labāks: stiprāks, spēcīgāks, varat paļauties uz izciliem rezultātiem.

Novembris Svariem būs finansiāli aktīvs. Tikai jums vajadzētu būt atbildīgam par tēriņiem, pretējā gadījumā jūs riskējat nākt līdz gada beigām ar tukšu maku. Pastāv liela varbūtība ātri iztērēt visu, kas iepriekš tika savākts un uzkrāts ar šādām grūtībām.

Skorpions

Iespējas visam

Skorpioni spēs sevi apliecināt un cīnīties, ja vien vēlēsies, protams. Ja rodas kāds vecs konflikts, ja iespējams, turieties tālāk. Vai vismaz nedariet pēkšņas kustības, nesaasiniet situāciju, cik vien iespējams.

Gaidiet pārsteigumu no laulības vai biznesa partnera. Un to noteikti nevar saukt par patīkamu dāvanu Jaunajā gadā. Un reps būs jāņem, neskatoties uz savu taisnību.

Strēlnieks

Uzticieties, bet pārbaudiet

Tam vajadzētu būt Strēlnieka novembra moto. Neesiet pārāk vienkāršs un naivs, saprātīgi novērtējiet apkārtējo cilvēku lomu, pat ja tā ir jūsu ģimene un draugi. Vai radinieki prasa pārāk daudz uzmanības? Pat ja viņi ir vecāki un ir pelnījuši cieņu, tas nav iemesls, lai parazitētu uz jūsu uzticību.

Un novembris jūs bezgalīgi pārsteigs, tas kļūs par dīvainu un netipisku jūsu dzīves mēnesi. “Vai tas tiešām notiek ar mani, vai tiešām es?” – šādus jautājumus sev uzdos daudzi šīs zīmes pārstāvji.

Mežāzis

Nesatricināma pārliecība

Līdz gaidāmajam novembrim Mežāži, par laimi, spēja uzkrāt tādu pašapziņas rezervi, ka neviens to nespēs satricināt. Šajā mēnesī tikai jūs varat būt kritiķis sev, mīļajiem. Un pat tad neesiet pārāk dedzīgs. Veneras pozīcija sniedz papildu iespējas parādīties un parādīties visu priekšā labvēlīgā gaismā.

Novembris Mežāžiem sniedz lieliskas iespējas. Rūpējies par savu izskatu, finansiālajām lietām, investīcijām – visam vajadzētu izdoties labi un vēl labāk.

Ūdensvīrs

Ir vajadzīga līdzsvarota pieeja

Neskatoties uz to, ka Ūdensvīrs tiek uzskatīts par pārsteiguma zīmi, viņam nepatīk arī krasas pārmaiņas. Centieties nepārspīlēt. Labs padoms – atsakieties no domas piespiest, nospiest vai diktēt savus noteikumus. Izturieties pret situāciju tā, it kā jūs būtu gudrs skolotājs, kurš pacietīgi gaida, kad jūs beidzot uzklausīs.

Jūs tagad stingri aizstāvat savu pozīciju, nenāktu par ļaunu izrādīt nelielu elastību. Periodā no 18. līdz 20. novembrim mājas lokā var notikt būtiskas pārmaiņas, kas var ieviest nopietnas korekcijas profesionālajos plānos.

Zivis

Laiks plānot un apgūt jaunas lietas

Jūsu slāpes pēc jaunu telpu iekarošanas novembrī var tikt veiksmīgi novirzītas uz galveno studiju, profesionālās izaugsmes un prasmju līmeni. Tāpat šis mēnesis ir piemērots turpmāko dzīves posmu plānošanai.

Nākamajam decembrim vajadzētu sniegt jums jaunas iespējas. Izredzēm, kas pavērās šopavasar, bet netika realizētas, beidzot jākļūst par realitāti. Nu ko, tagad – sagatavošanās brīdis gada nogalei. Kā tas bieži notiek, vide var mēģināt jūs nokaitināt ar kaitinošiem uzbrukumiem. Ja jūs uz tiem nereaģēsit un nepamanīsit, jūs uzvarēsiet ienaidnieku ar viņa pašu.

Auns

Ieklausies sevī

Auns vienmēr ir centies savākt maksimālu viedokļu skaitu par konkrēto notikumu, lai sastādītu vispilnīgāko ainu notiekošā izvērtēšanai. Novembris sniedz iespēju parādīt pasaulei savu patieso spēku. Tas, kas bija “tikai plāni”, daudzos gadījumos kļūs par realitāti šajā mēnesī. Pirmkārt, rūpīgi jāieklausās sevī, intuīcija un iekšējā balss ļaus pieņemt pareizos lēmumus.

Lasi vēl: Tētis var visu: eksperti ir noskaidrojuši, kuri ir labākie tēvi pēc zvaigžņu zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru