Tests – prognoze: kas Tevi sagaida tuvākajā laikā

Kā pietuvināt sapni?

Dodieties pastaigā savā pilsētā vai tuvākajā pilsētā, atrodiet tur franču maiznīcu vai mājīgu kafejnīcu, kur varat pasūtīt eklērus. Šis mazais solis tuvinās jūsu sapnim! Dariet vismaz kaut ko, lai jūsu vēlmes piepildītos.

Izvēlieties kārti…

Kāršu atvēršana….

ATTĒLS NR. 1 – KUSTĪBA

Tuvākajā nākotnē jūs gaida aktīvs periods. Dienas paskries, un notikumu virpulis novilks tevi no mājas darbiem. Tas viss satricinās jūsu emocijas, un jūsu garastāvoklis būs nestabils.

Šādos periodos ir svarīgi būt ļoti uzmanīgiem, uzraudzīt, ko un kam tu saki, ko un kāpēc dari. Tas jo īpaši attiecas uz darba mirkļiem, svarīgu dokumentu parakstīšanu un attiecībām ar priekšniekiem.

Mēģiniet palēnināt tempu un noteikti ieplānojiet laiku atpūtai: masāža, peldēšana, zīmēšana, meditācija – jums tagad tā ir primāra nepieciešamība, nevis dīkstāves spēle.

ATTĒLS NR. 2 – MIERĪGUMS

Tuvākajā nākotnē jūs gaida mierīgs periods, viss notiks pēc plāna, bez traucējumiem: vienmērīgi un mierīgi. Šis ir psiholoģiska atvieglojuma un relaksācijas laiks, laiks, kad jums ir iespēja atjaunot savus garīgos un fiziskos spēkus, un jūs piepildīsiet enerģiju lēcienam uz priekšu.

Varbūt jūs pat jau esat ieskicējis, ko darīsiet, labāk, ja dodat priekšroku klusai laika pavadīšanai, nevis aktīvai darbībai.

Šādi periodi iestājas vai nu pēc lieliem satricinājumiem, vai pirms vardarbīgas darbības perioda, neignorējiet tos, jūsu ķermenis lūdz jūsu sapratni un līdzdalību.

ATTĒLS NR. 3 – SPRIEGUMS

Jums būs aizņemts periods visās jomās: gan personiskajā, gan darba jomā. Un lielāko daļu šīs spriedzes esat radījis pats. Pārāk daudz uzņemoties, ir dīvaini gaidīt citu notikumu pavērsienu. Jūsu stāvoklis ir nestabils, un jums tas kaut kas jādara.

Jo ātrāk jūs savelsieties kopā un ļausiet atlikt nesvarīgas un nesteidzīgas lietas, sastādīt tuvāko darbību plānu, kam jāpievērš uzmanība, šis periods ātrāk beigsies.

Izlemiet, ko vēlaties, definējiet savas vērtības, un, ja kāds vai kaut kas tam neatbilst, ir pienācis laiks domāt par to, no kā varētu būt vērts atteikties. Jūs esat viens, tad kāpēc sarežģīt savu dzīvi ar savām rokām? Tava turpmākā dzīve, laime ir atkarīga tikai no tevis!

ATTĒLS NR. 4 – DROSME

Ir pienācis laiks jums saprast savus visdrošākos mērķus. Šādi periodi nenāk bieži, izmantojiet to. Jebkuri jauni sākumi, darbības maiņa, jaunas paziņas, jaunu vietu apmeklējumi, dzīvesvietas maiņa – viss izdosies vislabākajā veidā.

Ilgu laiku jūs sapņojāt par algas palielināšanu – ir pienācis laiks jautāt, jūs gribējāt precēties – pastāv iespēja, ka viņi jums sniegs piedāvājumu.

Pat ja kāds nav priecīgs par jūsu panākumiem un mēģina jūs kavēt, tas neizdosies. Tas, kā jūs pavadīsiet šo periodu, lielā mērā noteiks jūsu turpmāko dzīvi. Esi drosmīgs un apņēmīgs!

ATTĒLS NR. 5 – VEIKSME

Tātad jūs esat gaidījis priecīgus notikumus. Pēdējo reizi jūs nevarēja saukt par laimīgo, taču tas ir beidzies, un nākamais periods, kas atver durvis, tiks saistīts ar virkni veiksmīgu apstākļu, priecīgu notikumu un patīkamu pārsteigumu.

Pozitīvas izmaiņas ietekmēs visas dzīves jomas, taču ir svarīgi atcerēties, ka veiksme nāk tiem, kas to sagaida un tam tic! Atveriet pasauli, viņam jums ir daudz dāvanu! Ievērojiet, klausieties, nepalaidiet garām iespējas un iespējas, kas jums tiks piedāvātas.

Lasi vēl: Tests – prognoze: kas Tevi sagaida tuvākajā laikā

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru