Noskaidro, Pāvels Globs nosauca aprīli par bīstamu laiku, vairākām zvaigžņu zīmēm

Astrologs uzskaita, no kā būtu jāizvairās.

Saskaņā ar astrologa Pāvela Globa prognozēm 2021. gada aprīlis kopumā būs stabils, ziņo portāls Kleo. Tomēr dažām zvaigžņu zīmēm joprojām ir jāuzmanās no dažādām briesmām.

Lauvas un Strēlnieki saskarsies ar stresa un konflikta situācijām. Lai no tā izvairītos, viņiem ir jāuzmanās no pretrunām un nav jāpiedalās skandālos.

Lasi arī: Tests – prognoze: kas Tevi sagaida tuvākajā laikā

Jaunavas zīmē dzimušajiem ir jāuzmanās no uguns, pretējā gadījumā ir iespējamas dažādas ārkārtas situācijas. To var interpretēt plaši – jāizvairās no visa, kas saistīts ar uguni, piemēram, no uguņošanas ierīcēm un sildierīcēm.

Zodiaka gaisa zīmes – Dvīņi, Ūdensvīrs un Svari – var iegūt augšējo elpceļu infekciju. Viņus skars arī sezonas slimības.

Ūdens zīmju – Vēži, Skorpioni un Zivis – pārstāvji ir apnicīgi piesargāties no lidojumiem un strādāt augstumā, pastāv iespēja iekļūt katastrofā. Viņiem arī īpaši rūpīgi jāuzrauga redzes orgānu, kuņģa-zarnu trakta un zobu veselība.

Globa ieteica visām zodiaka zīmēm aprīļa otrajā pusē nepiedalīties šaubīgos finanšu darījumos un izvairīties no piedzīvojumiem – pastāv lieli neveiksmes riski. Kas attiecas uz mīlestības pusi, aprīlis sola iepazīšanos ar dzīves partneri aprīlī zodiaka uguns zīmju pārstāvjiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru