TESTS: Kas jūs esat no 7 nāves grēkiem vai kāda kaisle var tevi iznīcināt

Septiņi nāvējošie grēki ir mitoloģiski dēmoni, kas vilina cilvēkus. Kopš seniem laikiem skaitlis “7” tika uzskatīts par maģisku, svētu.

Kas tie ir par septiņiem nāves grēkiem?

Pūķis

Lapsa

Kaza

Lācis

Lauva

Kuilis

Čūska

Vai vēlaties uzzināt, kāda aizraušanās var jūs iznīcināt? Pēc tam apskatiet attēlu un izvēlieties vienu dzīvnieku. Veiciet izvēli intuitīvi!

DUSMAS – 1 – PŪĶA GRĒKS

Daži domātāji uzskata, ka dusmas ir dabiska cilvēka dvēseles izpausme. Tomēr mūsdienu psiholoģijā dusmas tiek interpretētas kā postoša sajūta cilvēkam.

Spēcīgas negatīvās emocijas ir bīstamas personībai, jo tās to iznīcina, padara neaizsargātu, vāju. Ja jūs izvēlējāties pūķi, tad jums bieži nākas krist dusmās. Varbūt kaut kas vai kāds tevi provocē to darīt. Jebkurā gadījumā jums vajadzētu atbrīvoties no sliktā ieraduma iekrist trakumā, jo tas jums var beigties slikti.

LEPNUMS – 2 – LAPSAS GRĒKS

Alkatīgi cilvēki ir atgrūž. Nevienam nepatīk ar viņiem sadarboties. Ja jūs interesē lapsas, padomājiet, kāpēc jūs esat saistīts ar šo konkrēto netikumu. Varbūt jūs esat atteicis palīdzību tuviniekiem, un tas neapzināti jūs satrauc.

Lasi vēl: Daudziem tas nepatiks, bet es ilgu cietos un beigās neizturēju – aizbēgu

Psihologi uzskata, ka alkatības izpausme tādā vai citādā mērā rada cilvēkam vainas sajūtu, lai arī zemapzinīgā līmenī. Arī šis grēks var būt saistīts ar mantkārīgiem izaicinājumiem. Atbrīvojieties no tādiem garastāvokļiem, jo laimīgas lietas ir nesavtīgas, kaut gan tas ir tik patīkami!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru