Izvēlies rozi un uzzini savas galvenās dzīves prioritātes

Rozes, iespējams, ir vispopulārākie ziedi uz Zemes, kas bija pazīstami senajām civilizācijām. Viņu ziedlapiņās ir daudz ēterisko eļļu, un tās var darboties kā dabiska antibiotika. Rožu eļļu izmanto aromterapijā un masāžas laikā, un tajā esošās labvēlīgās vielas palīdz cīnīties ar ādas infekcijām un elpošanas ceļu slimībām. Bet vai zinājāt, kādas rozes var pastāstīt par jūsu personību?

Tas ir ļoti vienkāršs un efektīvs tests. Apskatiet attēlu un nosakiet, kura roze jums patīk vislabāk. Kura, jūsuprāt, ir skaistākā?

Kuru rozi jūs izvēlējāties?            

ROZE NR. 1. – Jūs esat drosmīgs un apņēmīgs ekstraverts, un tas, ko jūs sevī visvairāk mīlat, ir godīgums. Jums ir labi attīstīta intuīcija, un jūs uzreiz nošķirat melus un patiesību, visas attiecības veidojot tikai uz atklātību un uzticību. Jums labāk patīk plānot savu rīcību, jo jūs labi zināt, ko vēlaties, un jūs vispār nebaidāties no smagā darba, lai iegūtu vēlamo. Tomēr jums var rasties problēmas ar dvēseles miera un līdzsvara saglabāšanu, un dažreiz jūs kļūstat pārāk nervozs un kaitinošs. Noteikti atvēliet laiku atpūtai.

ROZE NR. 2.- Jūs zināt, kā rūpēties un aizsargāt savus kaimiņus, bet pastāvīgi domājat arī par sevi un savu mieru un labsajūtu. Lai gan tas nav slikti, jūs galu galā riskējat uzcelt “sienu” starp sevi un pārējo pasauli, vēloties būt it kā nekurienē un sapņot, ka neviens jums nepieskartos. Ja jūs nemācēsiet rīkoties un nesēdēsiet malā, nākotnē nevarēsiet pielāgoties izmaiņām, kas nozīmē, ka nevarēsiet iet uz priekšu un attīstīties kā cilvēks. Mēģiniet mainīt pasaules uztveres veidu!

ROZE NR. 3. – Jūs esat prātīgs cilvēks, taču dažos brīžos jums jāprot sevi kontrolēt un nepakļauties emocijām, kas var jūs pilnībā pārņemt. Jūs, iespējams, uzskatāt sevi par atšķirīgu no citiem un domājat, ka mūsdienu sabiedrībā jūs labi neiederas savas neticamās delikateses, takta un emocionalitātes dēļ. Jums ir tendence mazināt un nenovērtēt savus talantus un sasniegumus, un pret to jums ir jācīnās. Mēģiniet ticēt sev un komunicēt vairāk ar cilvēkiem, kas paaugstina jūsu pašcieņu. Jūs redzēsiet, cik viegli jums būs piepildīt savus sapņus!

ROZE NR. 4. – Radošums, prieks un pozitivitāte ir jūsu galvenās dzīves prioritātes. Jūs vienmēr zināt, kā skatīties uz “gaišo pusi”, jūs esat dabiski ziņkārīgs un pastāvīgi vēlaties mācīties un saņemt svaigas zināšanas. Kamēr jūs ātri aizdegaties un iesaistāties iniciatīvās, projektos un pasākumos, jūs arī mēdzat no tiem atteikties, kad zaudējat interesi, un jūs to zaudējat diezgan ātri. Jūs lepojaties ar daudzām skaudības cienīgām prasmēm, tomēr jums trūkst konsekvences un neatlaidības. Mēģiniet racionalizēt savas darbības, un jūs redzēsiet, ka varat sasniegt vairāk. Tas ir pats veiksmes noslēpums, kurš jums pietrūka!

ROZE NR. 5. – Jūs vienmēr esat modrs un visu pārējo vērtējat savu drošību, stabilitāti un mierīgumu. Jums ir tendence pārāk daudz domāt, pastāvīgi par kaut ko uztraukties un ar bažām skatīties uz savu nākotni. Jums noteikti vajadzētu pievērst lielāku uzmanību tagadnei. Jums nevajadzētu trakot par izdomātām situācijām un notikumiem, kas, visticamāk, nenotiks – labāk tagad sākt dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Ar savu pastāvīgo satraukumu jūs laupāt sev laimi un prieku.

ROZE NR. 6. – Jūs esat mērķtiecīgs cilvēks, kurš zina, kas jādara, lai sapņus pārvērstu plānos un plānus – realitātē. Izmantojot pašdisciplīnu, centību, smagu darbu un visas pūles, ko jūs ieguldāt savu mērķu sasniegšanai, jūs varat būt lielisks paraugs. Jūs smagi strādājat un darāt to ar vēlmi un prieku. Dzīve tev ir kā kāpnes, pa kurām pakāpies pa solim. Jūs neatlaidīgi cenšaties, un kustība un attīstība jums ir jūsu eksistences galvenais nosacījums.

Lasi vēl: TESTS: Kas jūs esat no 7 nāves grēkiem vai kāda kaisle var tevi iznīcināt

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru