Tas, kā jūs sēžat, var atklāt jūsu personību.

2. B – jums patīk sapņot un fantazēt. Jums ir spēcīga radošā enerģija. Jums ir daudz ideju, kuras vēlaties ātri īstenot realitātē. Jūsu laipnība un sirsnība palīdz jums atrast patiesus draugus dzīvē.

Šķēršļi biznesā jūs nekad nebiedē. Ja sākat kādu projektu, noteikti pabeidziet to. Tomēr jūsu vājā puse ir nespēja izvēlēties dzīves partnerus.

3. C – jums ir svarīgi mājīgums un komforts. Ja jūs gatavojaties veikt kādu darbību, mēģiniet to rūpīgi pārdomāt. Jums ir svarīgi, lai viss notiktu pēc plāna.

Ja kaut kas pārkāpj jūsu plānu, jūs uzreiz jūtaties neērti. Jums vajadzētu iemācīties dzīvot brīvāk un neierobežot sevi un savu rīcību.

4. D – tu esi precīzs līdz ārprātam un ienīsti cilvēkus, kuri kavējas. Jūs mēģināt izvairīties no konfliktiem un strīdiem, nepatīk atklāti izteikt savas emocijas un jūtas. Jūsu negatīvā iezīme ir aizkaitināmība. Tevi ir viegli apmānīt.

5. E – jūs esat neatlaidīgs un ietiepīgs. Jūs darāt visu iespējamo, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Jūs īpašu uzmanību pievēršat savam izskatam. Jums ir grūti uztvert kritiku savā adresē.

Kādā pozā jūs parasti sēžat, izsakies komentāros?

Lasi vēl: Kāpēc radinieku numurus tālrunī nevar saglabāt kā “mamma” un “tētis”

Avots:

blackpantera

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru