Tamāra Globa: 2022 – Melnā tīģera gadā zvaigžņu zīmēm uzsmaidīs nezināma veiksme

Fortūna noteiktos dzīves periodos ir ļoti dāsna, ļaujot pēc iespējas īsākā laikā sasniegt neticamus panākumus. Tamāra Globa ir gatava pastāstīt par to, uz kādu veiksmi var paļauties zvaigžņu zīmes.

Auns

Auniem ir vērts priecāties, jo 2022. gadā varēs pārvērst savu dzīvi par īstu sapni. No pirmās dienas sākas aktīvs periods, kurā gudrajam Auniem ir ļoti ērti uzraudzīt ambīcijas un realizēt vēlmes. Ja agrāk nācās apzināti samazināt ātrumu un noturēties, tad tagad pacel ātrumu un turi savu taisnību pulkstenī.

Jūs koncentrējaties uz savas personīgās dzīves un materiālās sfēras uzlabošanu, un par laimi šajā jomā esat gatavs rīkoties. Jūs varat pārskatīt jaunus projektus, pabeigt vecos uzdevumus, mainīt darba vietu un veikt jaunu darbu. Drosmīgie un ambiciozie var pat atvērt savu biznesu. Liktenis ļaus vientuļajiem Auniem satikt savu dvēseli, un ģimene varēs būt uzticīga harmonija un sapratne mājās.

Svari

Beidzot liktenis pārstās uzbrukt negaidītiem notikumiem, un rītdiena būs paredzama un saprotama. Neaizmirstiet, ka Fortūna ir jūsu pusē, bet tas nozīmē, ka jūs varat īstenot tos projektus un idejas, uz kurām baidījāties doties.

Mēs parasti baidāmies pieņemt lēmumus, bet tagad tie izrādīsies veiksmīgi, kas stiprinās jūsu ticību sev. Cerams, ka vadīsies pēc profesionālo prasmju pilnveidošanas, kas ļaus izcelties ar augstāku cieņu un jauniem ieguvumiem. Galvenais ir sākt un nežēlot sevi, lai tikai varētu nokļūt jaunā līmenī.

Zivis

Tamāra Globa ar lepnumu paziņo, ka 2022. gada zivis būs visveiksmīgākās un piedzīvojumiem bagātākās. Rodas iespaids, ka jūsu rokās nonāk jaunas iespējas, izredzes un perspektīvas. Atliek tikai izteikt vēlmes un izteikt savu “gribu” Svētīgajai, jo viņa ir šeit, lai tās piepildītu. Tikai viena gada laikā jums ir iespēja izlauzties līdz neredzētam līmenim.

Tamāra iesaka zivīm uzdrīksties celt lati un tiekties uz jauniem mērķiem, jo ​​liktenis tev nenosaka limitus. Piespied sev, ka viss ir iespējams. Tiklīdz jūs izteiksiet vēlēšanos un sāksiet rīkoties, Visums sāks paplašināt patīkamās iespējas, lai jums palīdzētu. Galvenais ir tikai skaidri saprast, ko vēlaties.

Lasi vēl: Naudas lietus: šīs četras zvaigžņu zīmes varētu kļūt bagātas 2022. gadā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru