Tagad oficiāli! TNT aizvēra “DOM-2”

Tagad cilvēki veidos mīlestību bez visu iemīļotā projekta Dom-2. Tas tika slēgts, un kopā ar to aizgājis slavenais teiciens: “Dom-2: uzcelt savu mīlestību”.

Viņi uzcēla mīlestību – jau 30. decembrī ēterā būs pēdējais projekta izlaidums, kas sirdis ir saistījis jau sešpadsmit gadus. Olga Buzova un Ksenija Borodina, Stepans Menščikovs un Saša Černo, Alena Vodonajeva un Stas Karimovs … Jūs noteikti zināt šos vārdus, pat ja nevēlaties! Lai cik kritizēts būtu šis realitātes šovs, DOM-2 vērtējumi joprojām bija visaugstākie Krievijas televīzijas vēsturē.

“DOM-2” ir vesels laikmets, vēsturisks projekts Krievijas televīzijā. 2004. gadā viņš ieradās TNT un kļuva par vienu no rezonansētākajiem. Šovs, kurā jaunieši veido attiecības ar diennakts televīzijas kameru redzeslokā, 16 pastāvēšanas gados ir izrādījusies daudz vairāk nekā tikai realitāte.

DOM-2 ēterā nonāca 2004. gada vasarā. Tas valstij bija šoks – pirmo reizi uz zilajiem ekrāniem viņi parādīja vienkāršus cilvēkus, kuri kameru priekšā nespēlēja lomu, bet vienkārši dzīvoja savu reālo dzīvi.

Triju mēnešu laikā projekts kļuva par nacionālo superhitu, bet TNT kanāls saņēma ilgi gaidītus reitingus un pirmos nopietnos budžetus no reklāmdevējiem. Projekts ātri kļuva par modernu un gandrīz 10 gadus palika viens no pasaules reitingu projektiem auditorijai no 14 līdz 44 gadiem. Kamēr publiskajā telpā norisinājās debates par neierastā skatījuma moralitāti un pieļaujamību, skatītāju interese tikai auga. Projekts ir pārdzīvojis vairākas tiesas prāvas, un galu galā tā ir kļuvusi par jaunu normu.

Sociāls tramplīns daudzām slavenām personībām – TV projekts “DOM-2” ir kļuvis leģendārs. Šī ir skola un attiecību enciklopēdija, sabiedrības sociālā daļa un sižeti, it kā izspiegoti pa kaimiņa logu. Tas viss ļāva TV projekta daudz miljonu auditorijai 16 gadus palikt uzticīgiem DOM-2 skatītājiem, un pati izrāde saņēma nacionālā hita statusu.

Realitātes šova pastāvēšanas laikā to apmeklēja vairāki tūkstoši dalībnieku no visas pasaules, projektā tika izspēlētas aptuveni 30 kāzas un piedzima 14 bērni. Šova galveno vadītāju – Ksenijas Borodinas un Olgas Buzovas – vārdi šodien ir zināmi visai valstij. Turklāt daudzas no pašreizējām slavenībām ar daudz miljonu auditoriju bija TV projekta dalībnieces: Alena Vodonaeva, Viktorija Bonya, Nelly Ermolaeva un citas.

“16 gadu laikā kopš DOM-2 izlaišanas televīzijas telpa ir dramatiski mainījusies – valstī ir parādījušies vairāk nekā četri simti TV kanālu. Spraiga konkurence par skatītāju uzmanību no sociālajiem medijiem un YouTube. Lai saglabātu konkurētspēju, vēl vairāk jākoncentrējas uz to, kas ir TNT zīmola būtība, uz to, ko mēs darām labāk nekā citi. Tās ir divas lietas – populārākais seriāls valstī un humors. Visam pārējam vajadzētu iet. Viss pasaulē ir ierobežots. Mēs redzam DOM-2 izslēgtu ar nožēlu un nostalģiju. Šova pēdējā, divu stundu epizode tiks izlaista pirms Jaungada – 30. decembrī pulksten 22:00. Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi visiem šova dalībniekiem, kuri iemācīja valstij mīlēt pēc savām kļūdām. Mēs esam pateicīgi TV projekta komandai: producentiem, vadītājiem, kuri daudzus gadus piedalījās unikālā eksperimentā, parādot parasto meiteņu un puišu reālo dzīvi. Un visiem, kas izveidoja šo projektu, mēs novēlam jums lielus panākumus jūsu jauno plānu un mērķu īstenošanā!

Lasi vēl: 2021. gada horoskops visām zodiaka zīmēm

Avots:

starhit

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru