2021. gada horoskops visām zodiaka zīmēm

Horoskops 2021. gadam visām zīmēm – Auns, Vērsis, Dvīņi, Vēzis, Lauva, Jaunava, Svari, Skorpions, Strēlnieks, Mežāzis, Ūdensvīrs, Zivis.

Visi kopā pamājam 2020. Gadam un lasām, kā pievilināt 2021. gadu. Tas nav tik slikta ideja, lai spēlētu to droši. It īpaši, ja zvaigznes dod mājienu, kādas stiprās puses jāizmanto, lai tiktu uz priekšu.

Auns (21. marts – 20. aprīlis)

Pieraksti 2021. gada likumu un neatkāpies no tā: galvenais ir būt pozitīvam! Jā, jā, jums ir jāseko savām domām un vēlmēm. Atšķirībā no iepriekšējā gada būs izmaiņas uz labo pusi, taču tās ir jāuzvar. Kļūsti gudrāks un profesionālāks, atbildīgāks un iecietīgāks, strādīgāks un aktīvāks – tāpēc visi likteņa pavērsieni sagādās tikai prieku. Viss jums izrādīsies apburošs, vienkārši ievērojiet režīmu, atpūtieties un strādājiet pēc grafika. Jūs esat stipras gribas un stipra prāta drupatas, tāpēc Vērsis dos jums iespēju pierādīt sevi pilnīgi jaunā specialitātē, atkal spīdēt un mirdzēt.

Vērsis (21. aprīlis – 21. maijs)

2021. gada sauklis ir šāds: Neatlieciet uz rītdienu visu, ko var izdarīt šodien. Vairāk jēgas būs. Neuztraucieties, visiem uzdevumiem būs laiks un enerģija. Vienkārši sekojiet līdzi savam turbo ātrumam, uzņemieties atbildību un ievērojiet atbilstību. Atbrīvojiet savu prātu no vecās attieksmes, paplašiniet robežas un aptveriet visu jauno. Centieties pēc tā, kas paver gardas nākotnes izredzes. Vārdu sakot, laika atzīmēšana nav jūsu izvēle, ja jūs nevēlaties nākotnē nožēlot par neslavas celšanas iespēju. Jauks bonuss – nauda kabatā. Zvaigznes saka, ka šogad jūs varat atļauties nelielas vājās vietas un pēkšņu “gribu-gribu-gribu”.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Saturns un Jupiters sargā Dvīņu panākumus 2021. gadā. Jauks atbalsts, vai ne? Pirmais padarīs jūs gudrāku un pacietīgāku, bet otrais – iedvesmu. Šķiet, ka Jaunais gads uz deguna uzliks rozā brilles. Zinātkārei, jautrībai nebūs robežu. Ar šādām īpašībām un pozitīvu enerģiju visas kārtis ir jūsu rokās. Spēlē savu spēli, pasaule tev paklausīs! Galvenais ir nepakļauties tādu cilvēku ietekmei, kuriem ir radikāli atšķirīgi uzskati. Šogad ir lieliski derēt uz inteliģenci un loģiku, atbrīvojoties no utopiskām ambīcijām un idejām. Visiem sapņiem, vēlmēm, mērķiem jābūt konkrētiem, pretējā gadījumā jūs iestrēgsiet vienā vietā, piedzīvojot Murkšķa dienu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Smalka iedvesmas enerģija jūs pārliecinoši virzīs uz 2021. gadu, lai drosmīgi virzītos uz priekšu savu sapņu virzienā. Nebaidieties ne no kā, esiet drosmīgi mazie. Lai viss noritētu kā pulkstenis, atbrīvojieties no stereotipiem, esiet neatkarīgs no ārējiem spriedumiem un vērtējumiem. Jūsu moto ir brīvība darbībā un domās. Tikai šādā veidā veiksme nebūs ilgi gaidāma, tā būs visos jūsu projektos. Zvaigznes saka, ka apņēmība un pašpārliecinātība ir īpašības, kurām Vēžiem ir jābūt tikai. Viņi palīdzēs darbā, kas būs trīs. Bet būsim godīgi, no finansiālā rezultāta jūsu acis parādīsies uz pieres. Šis ir jūsu ceļš nākamajos 12 mēnešos, neklausieties tajos, kas jūs no tā izsit.

Lauva (23. jūlijs – 21. augusts)

Lauvas, 2021. gads, jūsu viedokli pavērs pavisam citā virzienā. Izrādās, ka dzīve no cita rakursa ir ne tikai iespējama, bet arī ļoti forša. Piemēram, jūs vienmēr esat pati aktivitāte, taču šogad zvaigznes nedaudz palēninās jūsu impulsus. Šķiet, ka veiksme jūs apiet, tiklīdz esat tam tuvojies, laiks, lai sasniegtu mērķi, šķitīs garš un nogurdinošs. Bet tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Patiesībā jums vienkārši nav jābūt pārāk aktīvam, lai parādītu ambīcijas, uzņemieties tikai finansiāli ienesīgus projektus. Izrādās, ka bez visas šīs kņadas tiks izdarīts vissvarīgākais, un patīkams bonuss ir daudz brīva laika sirsnībai. Tāpēc Vērsis iesaka, ka līderības īpašības, ātrums un apņēmība būs prioritāte.

Jaunava (22. augusts – 23. septembris)

Baltā metāla Vērsis nav tik liekulīgs kā tā priekšgājējs ‘’Žurka’’, bet reizēm vairāk mīl smagu darbu. Tāpēc, Jaunava, jaunajā gadā jums jāieslēdz turbo režīms, lai apsteigtu visas problēmas, konkurentus darbā un konkurentus personīgajā dzīvē. Ļaujiet viņiem vienkārši pārsteigt jūs! Bet esiet lelles, dariet visu pēc iespējas delikātāk, lai nekaitētu jūsu kā salda cilvēka reputācijai. Pateicoties Plutona un Urāna planētām, viņu atbalstam, jūs šogad atklāsiet sevī miega talantus. Foršākais ir tas, ka pats pārsteigsi sevi ar savām iespējām un sasniegumiem.

Svari (24. septembris – 23. oktobris)

Jupiters sagādās tev, mīļā, relaksācijas un komforta sajūtu. Saturns palīdzēs jums pieņemt pareizos lēmumus, pārbaudīt savas jūtas. Tik spēcīgi sabiedrotie neļaus jums rasties 2021. gadā. Lieki piebilst, ka veiksmes garša saldi pagriezīs galvu. Un, ja jūs joprojām iemācīsities atzīt savas kļūdas attiecībās ar cilvēkiem, tad jums nebūs cenas. Laipns smaids, sirsnīgas emocijas, viegla uzmanības izrādīšana, un tagad jūs varat reģistrēties kā komunikācijas guru. Viss izrādīsies labi un pat labāk, nekā jūs varētu iedomāties, tāpēc nezaudējiet cerību grūtos brīžos.

Skorpions (24. oktobris – 22. novembris)

Zvaigznes sniedz padomu par miljonu: Skorpioni, šogad novērtējiet laiku, jo atrašanās mirklī nav niecīga frāze, bet gan jūsu laimes avots. Mēģiniet plānot katru dzīves dienu. Darbu būs tik daudz, ka tos ir grūti izvēlēties, taču šeit pievērsiet uzmanību saviem spēkiem. It īpaši, ja notiek kaut kas radošs – tad dodiet to 100%. Talantīgi cilvēki ir zelta vērtē, it īpaši Baltā metāla vērša gadā. Nav brīnums, ka pamodīsies jūsu karjeras sērija: 2021. gads ir vienkārši virzīts uz priekšu šajā profesijā. Ja izvēlaties ideāla augstuma “kāpnes”, jūs ātri un viegli uzkāpsit. Gads radīs daudz atdzist priekšlikumu, ideju, iedvesmas. Modrība un piesardzība nodrošinās jūsu veiksmi.

Strēlnieks (23. novembris – 22. decembris)

Strēlnieks, nopietni, tik un tā tevi var saukt par laimīgo. Bet, it kā ar to būtu par maz, 2021. gadā Veiks kļūs par jūsu labāko draugu. Tas var būt relaksējošs, tāpēc brīžos, kad kaut kas nav saskaņā ar plānu, nevajadzētu pēkšņi mainīt savu dzīvesveidu un nepatikšanās pamāt ar roku. Labāk savāciet sevi kopā, stingru gribu un saķeri. Jūs nevarēsit vienkārši vērot notiekošo, tajā arī aktīvi jāpiedalās. Apņēmīgi un bez bailēm izmantojiet savu iespēju, jo tieši 2021. gadā liktenis jums dos iespēju paplašināt savas robežas, atvērt savu biznesu un iegūt foršas paziņas. Nekas nenovērsīs jūs no sliedēm, ja esat pārliecināts par sevi. Jūs zināt, kā sasniegt savu mērķi!

Mežāzis (23. decembris – 20. janvāris)

Mazie, domājat, ka 2020. gads bija notikumiem bagāts un drudžains grafiks? Bet 2021. gads to noteikti pārsniegs. Zvaigznes Mežāzim ausī čukst par lēcienu uz priekšu. Galvenais ir nevis lepoties ar savu ego un darīt visu soli pa solim savā darbā, bez kavēšanās. Viss, kas ir daudz sološs un neparasts, ņem vērā. Rūpīgi pārdomājiet katru soli un vārdu, lai neatrastos neērtā stāvoklī. Kopš gada sākuma nenormāla planētu motivācija mudinās jūs iesaistīties personīgā pārveidošanā. Un rudenī šai enerģijai tiks pievienots paātrinājums no Marsa, lai jūsu centieni būtu acumirklīgi. Visos šajos notikumos galvenais jums vienmēr ir atcerēties, pēc kā tiecaties un par ko cīnāties.

Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris)

Pēc sarežģītā gada jebkurā nesaprotamā situācijā jūs vēlaties kliegt un sist ar kājām. Bet 2021. gadā iemācieties padoties. Neiet uz priekšu, bet parādiet diplomātijas brīnumus. Pieņemiet visu, kā tas ir, atlaidiet situāciju, spītība nav jūsu stiprā puse. Bet 80. līmeņa pacietība un laika pārvaldīšana būs izdevīga. Zvaigznes sola patiešām laimīgu, patīkamu un daudzsološu gadu visās jomās. Radošums, karjeras izaugsme, ģimenes idille – visi ceļi jums būs atvērti. Tā nav maģija, tikai Metāla Vērsis vēlas, lai jūsu sapņi piepildās. Bet neaizmirstiet par atbildību un pieklājību šajā eiforijas vilnī.

Zivis (20. februāris – 20. marts)

Zivis, zivis, 2021. gadā jūs turpināsiet to pašu daudzsološo un vērienīgo ceļu, kuru sākāt vēl 2020. gadā. Metāla vērsis noteiks toni no gada sākuma, tāpēc jums ir jābūt produktīvam, efektīvam un konsekventam savās darbībās, mazulīt. Tas ļaus jums veikt lēcienu uz priekšu vai vienkārši sajust harmoniju un laimi savā dvēselē. Zvaigznes saka, ka Jaunais gads sagādās daudz likteņa pārbaudījumu un noslēpumainu notikumu. Pārmaiņas dzīvē notiks strauji un negaidīti. Bet ne negatīvā veidā. Jūs ienirsiet šajā jaunajā virpulī tikai tad, ja upurēsiet savu ierasto rutīnu un prioritātes noteiksiet citādi. Galvenais ir domāt un rīkoties loģiski, bez ilūzijām un emocionāliem uzliesmojumiem.

Lasi vēl: Ja gribat naudu – Nēsājiet šos talismanus

Avots:

lux.fm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru