Spēka dienas 2020. gada septembrī – pašas labvēlīgākās dienas TAVIEM panākumiem

Spēka dienas 2020. gada septembrī

Spēka dienas ir pašas labvēlīgākās dienas, kurās nakts spīdekļu enerģija ir maksimāli radoša. Astrologi stāsta par pašām labvēlīgākajām septembra dienām, kurās jums izdosies atrisināt pašus sarežģītākos uzdevumus un iegūt labklājību.

Rudeni sauc par melanholijas un izmisuma laiku, bet tā tas nav. Negatīvisms dzimst tikai mūsu prātos, un tas iznāk uz āru, mēģinot izskaidrot, kāpēc izjuka plāni un kāpēc ir slikts garastāvoklis. Holotropiskā elpošanas metode var palīdzēt jums atrisināt garastāvokļa problēmas un radīt spēku, lai virzītos uz priekšu.

3. septembris – diena, kad pastiprināsies intuīcija un intelektuālās spējas

Šajā dienā ļoti paveiksies visiem, kas pieņem sarežģītus lēmumus, strādā ar naudu un vēlas pagūt lietas kopumā. Pirmā dilstoša mēness diena paies Zivs zīmē. Tas ir ļoti labvēlīgs laiks, lai veiktu radošu darbu, nodarbotos ar hobijiem, dotos braucienos vai iepazītos. Zivs zīme lieliski sader ar dilstošu mēnesi, tāpēc septembra pirmā ceturtdiena izrādīsies visnotaļ produktīva.

Lasi arī: Attēls, kurā nepieciešams atrast lauvas, noteiks tavu psiholoģisko vecumu

Tāpat astrologi norāda, ka šī diena var būt labvēlīga, lai meklētu otru pusīti, sazinātos sociālajos tīklos, kā arī, lai veltītu laiku romantikai un randiņiem. Vakaru var veltīt tuviem cilvēkiem, radiniekiem un draugiem. Šajā spēka dienā labāk nepalikt ilgi vienatnē, nevajag izvairīties no komunikācijas ar cilvēkiem. Nepieciešams dalīties ar emocijām.

 

5. septembris – intelekta uzplaiksnījuma diena

Merkurs šajā dienā ieiet Svaru zīmē. Šī planēta valda pār cilvēku prātu, domām, atmiņu. Gaisa stihijas ietekmē Merkurs kļūst spēcīgāks un produktīvāks. Tas nozīmē, ka cilvēkiem šajā dienā parādīsies vēlēšanās mācīties, būs vēlme kļūt labākiem. Šī vēlme saglabāsies līdz nākamajai planetārajai pārejai, bet 5. septembrī tā būs īpaši spēcīga.

Šajā dienā var rasties dažāda veida radošas atziņas un jaunas idejas. Iespējams, ka daudzi cilvēki sāks virzīt jaunus mērķus, ambīcijas, vēlmes. Šo dienu var saukt par informācijas plūsmas maksimuma dienu. Astrologi uzskata, ka ir iespēja uzzināt kaut ko jaunu par sevi, par citiem, par dzīvi.

 

11. septembris – šķēršļu pārvarēšanas diena

11. datumā Saule ieies opozīcijā ar Neptūnu. Šāds astronomiskais notikums nozīmēs tikai vienu – ar šo dienu daudzas problēmas sāks aiziet pašas par sevi. Astrologi un eksperti uzskata, ka šī diena kļūs par laiku, kad var sākt cīņu ar atkarībām, kaitīgiem ieradumiem, var ķerties pie svarīgu problēmu risināšanas.

11. septembrī cilvēkiem vajadzēs vairāk pārliecības un enerģijas. Šajā ziņa noderīgi būs daži speciāli vingrinājumi. Šī būs ļoti svarīga piektdiena, kurā vajadzētu domāt nevis par gaidāmām brīvdienām, bet par esošo problēmu risinājumu. Neptūns ir planēta, kura vada sesto maņu, tāpēc šajā dienā tā būs īpaši saasināta.

 

24. septembris – finanšu plūsmas aktivitātes diena

24. septembrī sākas konfrontācija starp Merkuru un Marsu – divām ļoti svarīgām planētām, kuru pārziņā ir finanses, informācija, cilvēku gara spēks. Šajā dienā planētas stiprinās viena otras pozitīvās puses. Pārliecība, kaislība, gribasspēks un gara spēks palīdzēs cilvēkiem radīt jaunus sakarus, uzsākt uzņēmējdarbību, mainīt darbu, risināt finansiālas problēmas.

Šī ir brīnišķīga diena, lai veiktu vērtīgus pirkumus. Var tērēt naudu izklaidēm, izglītībai, braucieniem. Astrologi iesaka neaizmirst par palīdzēšanu apkārtējiem. Ja kāds lūdz jums atbalstu, labāk neatsakiet. Nākotnē tas atnesīs lielu veiksmi.

 

26., 27. un 28. septembris – produktivitātes paaugstināšanās dienas

Augošs mēness Ūdensvīra zīmē vienmēr ir laba kombinācija, īpaši tiem, kuri plāno daudz strādāt un nevēlas atkāpties. Šajās trīs dienās būs lietderīgi nodarboties ar mājas lietām, veikt tīrīšanu, plānot braucienus, veikt pirkumus. Labākā atpūta 26. un 27. datumā būs tā, kas būs saistīta ar aktivitāti un atrašanos kustībā. Nevajag slinkot, jo tas jūs iedzīs depresijā.

Lasi arī: Viss septembra mēnesis būs kā viena liela baltā svītra 5 zodiaka zīmēm

28. datums ir viena no labvēlīgākajām septembra pirmdienām un rudenī kopumā. Tā būs skaista diena, kas piepildīta ar spēcīgu un radošu zvaigžņu, planētu un mēness enerģiju. Jauns bizness virzīsies augšup, daudzas grūtības un problēmas atrisināsies pašas no sevis īsā laika posmā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru