Septembrī trīs zodiaka zīmes izkļūs no melnās joslas

Visām zodiaka zīmēm, kurām sarežģītā vasara (aptumsumi, retrogradā disharmoniskā Venera, retro-Merkurs), sagādāja nepatikšanas, tagad nepieciešams sakārtot sava dzīve.

Septembrī tam būs daudz iespēju. Un galvenā ir mēneša otrā puse, kad Jupiters atradīsies taisnā līnijā ar zemi un izies no retrogradā stāvokļa.

No šī brīža sāks atvērties jaunas iespējas tur, kur agrāk bija strupceļš. Kļūs vieglāk virzīties uz prieklšu sociālā dzīvē: mācībās, darbā, biznesā, sabiedriskajās lietās.

Lasi arī: No 2020. gada 9. septembra Marss būs retrogrādā kustība: Andželas Perlas padomi zodiaka zīmēm

Sāks attīstīties kopš maija iesaldētie jautājumi saistībā ar juridiskām lietām un jautājumi, kas saistīti ar ārzemēm un cittautiešiem. Jūs varat sākt īstenot tās jaunās ieceres, par kurām domājat un gatavojāties kopš maija vidus.

Jupiteram būs ļoti liela ietekme uz vispārējo situāciju pasaules politikā un ekonomikā – visas haoss, kas notiek kopš gada sākuma, sāks ieiet finiša taisnē decembrī.

Dzīve, lai arī nekļūs vieglāka, tā kļūs vismaz sakārtotāka un prognozējamāka. Cilvēki varēs saprast, kādas būs galīgās sekas tiem sociālajiem un ekonomiskajiem notikumiem, kas notika 2020. gadā, un attiecīgi viņi varēs plānot lietas ilgtermiņā. Jo īpaši svarīgs Jupitera stāvoklis būs STRĒLNIEKIEM un MEŽĀŽIEM.

Strēlniekiem burtiski izaugs spārni. Viņi gandrīz pārstās just, ka no visām pusēm viņus nospiež apstākļi. Protams, Jupitera stāvoklis Mežāža zīmē kopumā nav pārāk veiksmīgs stāvoklis priekš Strēlniekiem, jo viņi būs spiest domāt par tām praktiskām lietām, par kurām viņi nekad iepriekš nebija domājuši. Bet tagad vismaz viņi jutīs atdevi no saviem centieniem.

Daudz perspektīvāka viņiem būs finanšu sfēra. Tāpēc viņiem būs izdevīgi koncentrēties uz atbrīvošanos no melnās svītras naudas jautājumos: meklēt papildu ienākumu avotus, censties palielināt ienākumus, uzsākt komerciālus projektus, uzlabot savas dzīves kvalitāti, veikt apjomīgus darījumus un izlabot to, kas ir nogājis greizi kopš maija vidus.

Mežāži kļūs daudz optimistiskāki. Viņiem kļūs vieglāk virzīties uz priekšu sociāli nozīmīgās lietās. Viņi varēs palielināt savu autoritāti un paaugstināt savu sociālo ietekmi. Sabiedrība sāks viņus pamanīt vairāk.

Viņu prasmes un zināšanas kļūs daudz pieprasītākas, bet pie viena izveidosies apstākļi, lai viņi varētu nodarboties ar pašrealizēšanos un varētu atklāt sevī jaunus talantus.

Dažām zodiaka zīmēm septembrī neticami paveiksies, turklāt divreiz!

 

Bet pirmā septembra puse būs veiksmīga JAUNAVĀM.

Saule Jaunavu zīmē ar harmonisku Urāna aspektu un stelliumu Mežāža zīmē, ievērojami atvieglos Jaunavu dzīvi un palīdzēs atbrīvoties no tām problēmām, kuras iepriekš šķita neatrisināmas.

2. un 3. septembrī Saules un Urāna trins vienā mirklī kardināli izmainīs Jaunavu apstākļus uz labāku pusi. Šīs zīmes pārstāvji kļūs brīvi no saistībām, no citu cilvēku ietekmes, naudas ierobežojumiem, nemīlama darba.

Momentāni atrisināsies sarežģīta problēma. Dzīvē var sākties jauna lappuse, kas saistīta ar pāriešanu jaunā darbības sfērā, mācībās, pārcelšanos.

9. un 10. septembrī Saules un Jupitera trins paplašinās Jaunavu personību, padarīs viņas daudz ietekmīgākas, nozīmīgākas un slavenākas. Atnāks kāda apjomīga veiksme. Viegli izdosies realizēt savus plānus.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kurām 2020. gada septembris kļūs par biļeti uz laimīgu dzīvi

14. un 15. septembrī nekas neizdosies viegli, bet toties Saules un Plutona trins dos Jaunavām tik daudz spēka, ka šīs zīmes pārstāvji pārvarēs jebkurus apstākļus. Jaunavas varēs kardināli izmainīt dzīvi un pašas burtiski kļūs par jauniem cilvēkiem. Bet Jauns mēness 17. septembrī ar Saturna un gaismas trinu Jaunavām piešķirs neatlaidību un nozīmi visiem viņu centieniem. Šis laiks Jaunavām būs atalgojošs un sniegs izturību.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru